Mbravo!
Icha tin tychi na gnoriso ton kyrio Choreba otan imouna Athens gia ton gamo tou aksiotimou kyriou Boulanger.
Ablepi tha edina sta cheria tou kathe amaksi tis sylogis mou...
Korifeos michanikos ke anthropos me megali kardia gia ta klassika Citroen ala ke gia tous idioktites tous...!
Μόλις επέστρεψα από τον Χορέβα! Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πραγματικά αυτόν τον άνθρωπο, ακριβώς όπως τα λές! Τι να πρωτοπείς, από τον τρόπο που θα έλθει να σου μιλήσει, θα ενδιαφερθεί για εσένα και το αυτοκίνητό σου, από τη citroenoκουβέντα που θα αρχίσει μαζί σου (απίστευτος γνώστης και "σχολείο", πρώην κάτοχος CX GTI Turbo, απίστευτο αυτοκίνητο μου λέει...), από τον τρόπο που θα απλώσει το χέρι του να χαϊδέψει το κεφαλάκι της κόρης μου (είχαμε πάει μαζί, δεν είχε σχολείο σήμερα, είπαμε να προετοιμάζουμε την επόμενη γενιά!). Με το που βλέπει από μακριά τη CX μου λέει "ωχ, αυτό δεν κυκλοφόρησε ποτέ Ελλάδα επίσημα!" Και του είπα την όλη ιστορία... Με την 1η ματιά "εκοψε" το αυτοκίνητο αμέσως, "είναι σε απίστευτη κατάσταση", μου λέει... Σήμερα κιόλας θα είναι έτοιμο, θα πάω αύριο να το πάρω...