Citroen CX Prestige - Η κούκλα μου

Reaction score
18.265
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Έχει λάμπα εκεί η CX?
Κάτι μάθαμε και σήμερα..
Δεν ξέρω αν έχουν όλες οι εκδόσεις... Ας πούμε, το αφρώδες ηχομονωτικό, υπήρχε σε Pallas, Gti, Gti turbo και Prestige.

nonos

Member
Reaction score
24.406
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Oi Pallas mou den echi..oi Prestige tou gnostou mou echoune, ke ta XM Y3 se Niveau 3 ke pano ichane...ala pio omorfa kalimeni me lefko kapaki...
+1
Το ειχα πρωτοδει στου μελους μας του Νικου την ΧΜ (πολλοι Νικοι αυτο το forum...) και χαριτολογωντας ειχα πει οτι το εχουν για να διευκολυνουν τους μαστορες, αφου ολο με ανοιχτο καπω ειναι..:X:P:tongue:teasing

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.051
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
ομορφο το αμαξι αλλα οι φωτο με την σκαλα κατεβασμενη κατω το κανουν πιο ομορφο.....φιλε κατοχε τις φωτο τις τραβηξα στο αρχειο μου.......δεν γινετε τετοια ομορφια να λειπει...

Reaction score
18.265
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
αφου το έχουμε πει τόσες φορές!! ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΚΑΛΑ

νια μεν είναι πιο όμορφο αλλα είναι πολύ κακό για το κύκλωμα

δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Γιατι; Και με μηχανικούς που έχω μιλήσει, αλλά και με τον κώστα που έχει τόσα υδροπνευματικά, διαφωνούν. Ίσα ίσα, περιορίζει την πιθανότητα διαρροών γιατί είναι αποσυμπιεσμένο. Εξάλλου, μετά από λίγες ώρες (το βράδι ας πούμε) έτσι και αλλιώς εκεί θα πέσει.

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Γιατι; Και με μηχανικούς που έχω μιλήσει, αλλά και με τον κώστα που έχει τόσα υδροπνευματικά, διαφωνούν. Ίσα ίσα, περιορίζει την πιθανότητα διαρροών γιατί είναι αποσυμπιεσμένο. Εξάλλου, μετά από λίγες ώρες (το βράδι ας πούμε) έτσι και αλλιώς εκεί θα πέσει.
οκ αφού διαφωνείς κανένα πρόβλημα, εγώ στο είπα ενημερωτικά

ρωτα κανέναν παλιό καλό μαστορα citroen και θα δεις τι θα σου πει

Reaction score
18.265
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
οκ αφού διαφωνείς κανένα πρόβλημα, εγώ στο είπα ενημερωτικά

ρωτα κανέναν παλιό καλό μαστορα citroen και θα δεις τι θα σου πει

δε στο λέω με βεβαιότητα, θα το ψάξω, αλλά με την λογική γιατί να συμβαίνει; θεωρητικά, έτσι το κυκλωμα είναι τελείως αποσυμπιεσμένο, άρα και ασφαλές.

Εξάλλου, έτσι κι αλλιώς πέφτει εκεί μετά από λίγες ώρες. Από περιέργεια ρωτάω το σκεπτικό... θα το ψάξω κι εγω. Και θυμάμαι που ο Κώστας έλεγε πως ειδικά τις DS/ID τις κατεβάζει για να αποφύγει το ενδεχόμενο διαρροών

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
δε στο λέω με βεβαιότητα, θα το ψάξω, αλλά με την λογική γιατί να συμβαίνει; θεωρητικά, έτσι το κυκλωμα είναι τελείως αποσυμπιεσμένο, άρα και ασφαλές.

Εξάλλου, έτσι κι αλλιώς πέφτει εκεί μετά από λίγες ώρες. Από περιέργεια ρωτάω το σκεπτικό... θα το ψάξω κι εγω. Και θυμάμαι που ο Κώστας έλεγε πως ειδικά τις DS/ID τις κατεβάζει για να αποφύγει το ενδεχόμενο διαρροών
είναι άλλο να κλείνεις βιαια το κύκλωμα και άλλο να πέφτει μόνο του... από όσο ξέρω και εγω γιατί δεν είμαι επαγγελματιας κάτι παίζει με τις μεμβράνες μέσα στις σφαίρες..

αλλά να ξερεις πως ο μηχανικός μου ήταν κατηγορηματικός σε αυτό το θέμα... και είναι 40 χρόνια ειδικός στα υδροπνευματικά

Top Bottom