Μέσα στον Ιούλιο... Έχω υπόσχεση για γύρω στις 15!!! Για να δούμε...Πότε πότε??????????

Μέσα στον Ιούλιο... Έχω υπόσχεση για γύρω στις 15!!! Για να δούμε...Πότε πότε??????????

Ήρθε και το μεθαύριο... ΆντεΒόλτα, μέχρι Ξάνθη, παιρνόντας κι από τα χωριά... Αύριο φωτό...

Oreo mbravo...mia aporia omos...sou teliosane ta trakterota...na balis...?Γέμισα λαδάκι το νέο μου συλλεκτικό μπιτονάκι και μπήκε στην θέση του...
Ωραία Κυριακή ηταν αυτή...
![]()
Περιμένω ένα σχόλιο από κάποια ψυχή για το Michelin λάστιχο και στην ρεζέρβα![]()
Τα έχω στην DSOreo mbravo...mia aporia omos...sou teliosane ta trakterota...na balis...?

Ah...na sou fero ena...echo ena katapliktiko Hakkepelitta finlandiko supertrakteroto...se zanda 2CV malista...afto skisi...Τα έχω στην DS![]()
Βαλε και τον τακο ξυλινο να κραταει το κουτι με το λαστιχο..προσοχη μην..χαλασεις το χρωμα...Γέμισα λαδάκι το νέο μου συλλεκτικό μπιτονάκι και μπήκε στην θέση του...
Ωραία Κυριακή ηταν αυτή...
![]()
Περιμένω ένα σχόλιο από κάποια ψυχή για το Michelin λάστιχο και στην ρεζέρβα![]()

. ιδιως την καθαροτητα του χωρου πορτ παγκαζ...Μα μια γυαλαδα...

Σε ευχαριστώΒαλε και τον τακο ξυλινο να κραταει το κουτι με το λαστιχο..προσοχη μην..χαλασεις το χρωμα...
Ωραια λαστιχα τα Michelin ζηλευω... ιδιως την καθαροτητα του χωρου πορτ παγκαζ...Μα μια γυαλαδα...
Να μου δειξεις αγαπητε πως το διατηρεις ετσι....
Ενδιαφερων....![]()

αυτα ειναι.....Pare tora ke trakteroti reserva...
View attachment 6122
έριξες καθόλου ξύλο;;Χθες έκανα σέρβις στην Κυρία.
5 λίτρα Λάδι-φίλτρο λαδιού (γνήσιο)-βαλβολίνες (γνήσιες)- ροδέλες κιβωτίου και κάρτερ γνήσιες-μπουζί-φ.αέρα-φ. καυσίμου-φ.καμπίνας, ένα σπρέι φρένων για καθαριότητα και υγρό παρμπρίζ. Κόστος 70 ευρώ τα υλικά, με εργατικά δικά μου. Τα προηγούμενα λάδια, είχαν περίπου 10000 χιλιόμετρα. Έκαψε περίπου 300ml. Και του πίνω και το αίμα....
Χιλιόμετρα, 285300.
Το εργαλείο γαζώνει. Μπορώ να δηλώσω ευτυχής.
Ολοι μη καψει μισο λιτρο παραπανω.
και εφοσον ειμαι away η xantia Ι θα βρισκεται πλεον παρεα με μια c5 mk1 σε ιδιωτικη ,μαντρωμενη πιλωτη. Πολυ χαρηκα!