- Reaction score
- 25.189
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Ο Κυρ Μπατίστα δεν θα βάλει καμία φωτό απο τις χθεσινές επισκευές?
εγω φαντάσου μένω κάτω Μαραθώνα μόνιμα, και δεν μπορώ στα οργανωμένα του σχοινιά.. δεν γουστάρω καθόλου,Ke emis eki panta...chrooooooonia tora, distichos perisi to kalokeraki iche mbolikes tzuchtres...fuck!
Να τα πούμε για μπανάκι τώρα πού γίναμε μια μεγάλη οικογένεια...εγω φαντάσου μένω κάτω Μαραθώνα μόνιμα, και δεν μπορώ στα οργανωμένα του σχοινιά.. δεν γουστάρω καθόλου,
μόνο στο δάσος πάω είναι τέλεια

Την τελευταία την έβαλα στο facebook like page του my2cvgreek cola...
![]()
![]()
εννοίτε οποτε θες στειλε μου να παμε για κρουζαρισμα και μπάνιο.. μενω πριν το golden coastΝα τα πούμε για μπανάκι τώρα πού γίναμε μια μεγάλη οικογένεια...
Υπέροχες ρε γάτε...εσεις πινετε καφε και εγώ ζηλεύω γι αυτο θα ΄βαλω φοτο να ξεχαστώκαλά να περνάτε
View attachment 5401 View attachment 5402 View attachment 5403 View attachment 5404 View attachment 5405 View attachment 5406

Τα λόγια που ξέρω δεν μπορούν να περιγράψουν τον θαυμασμό μουεσεις πινετε καφε και εγώ ζηλεύω γι αυτο θα ΄βαλω φοτο να ξεχαστώκαλά να περνάτε
View attachment 5401 View attachment 5402 View attachment 5403 View attachment 5404 View attachment 5405 View attachment 5406

Υπέροχα! Πλησιάζει η ημέρα...!!!Simera irthe ke ena mikro demataki apo Der Franzose...
View attachment 5424 View attachment 5425 View attachment 5426 View attachment 5427 View attachment 5428 View attachment 5429 View attachment 5430

Πότε πότε??????????Υπέροχα! Πλησιάζει η ημέρα...!!!![]()
Παρμπρίζ Citroen DSTι έχει μέσα το δέμα;;