Τι κάναμε σήμερα με το 2cv/DS/CX ή κάποιο άλλο ιστορικό μας Citroen?

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.189
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Αυτό το GS είναι υπέροχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν βλέπω την ώρα να πάω και να μπω μέσα να κάτσω καμιά ώρα :love:

Nikephoros

Member
Reaction score
15.585
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Δεν βλέπω την ώρα να πάω και να μπω μέσα να κάτσω καμιά ώρα :love:
Του χρόνου το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Μικροβιολογίας είναι στην Βιέννη. Μου φαίνεται θα παρουσιαστώ μόνο για να εγγραφώ, 5 λεπτα να κάνω την οποιαδήποτε παρουσίασή μου και θα εξαφανιστώ μετά... Ξέρετε που θα βρίσκομαι τον υπόλοιπο χρόνο...!!! :citroen::D

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.921
Πόντοι
827
Του χρόνου το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Μικροβιολογίας είναι στην Βιέννη. Μου φαίνεται θα παρουσιαστώ μόνο για να εγγραφώ, 5 λεπτα να κάνω την οποιαδήποτε παρουσίασή μου και θα εξαφανιστώ μετά... Ξέρετε που θα βρίσκομαι τον υπόλοιπο χρόνο...!!! :citroen::D
Μήπως σε κανένα υπόγειο στο Zwettl; :D

visa chrono

Member
Reaction score
28.717
Πόντοι
1.607
Δύσκολη μέρα ..κουραστική....ανήσυχη..όπως ο καιρός έξω...
....Περνάς να μπεις σπίτι να δεις αγαπημένα πρόσωπα.. και ..πιάνεις τον ευατο σου να κοιτά λιγο δεξια σε κατι που σε κανει στιγμιαία να χαμογελάς....
...Κάτι είναι και αυτό....
:citroen::citroen::citroen:
..

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.189
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Δύσκολη μέρα ..κουραστική....ανήσυχη..όπως ο καιρός έξω...
....Περνάς να μπεις σπίτι να δεις αγαπημένα πρόσωπα.. και ..πιάνεις τον ευατο σου να κοιτά λιγο δεξια σε κατι που σε κανει στιγμιαία να χαμογελάς....
...Κάτι είναι και αυτό....
:citroen::citroen::citroen:
..
Με γρίφους μιλάς γέροντα... teasing

billaras

Technical expert
Reaction score
1.109
Πόντοι
577
Περιοχή
Καλλιθέα (Αττικής)-Ρίο (De Patras)
Χθες 30 ευρώ φαΐ στην Κυρία.
Μας έκανε τσαλιμάκια πάλι. Το δυναμό άρχισε να μην την παλεύει και ιδιαίτερα, κάνοντας αρκετή υπέρταση στα ~16 Volt και τρέλαινε τον εγκέφαλο του κινητήρα. Αιτία: ξανά ο αυτόματος. Πετάγομαι μέχρι Γκάζι σε φίλο με ηλεκτρολογικά είδη αυτοκινήτου, και στο πεζοδρόμιο βγάζω δεξιό θόλο, κουτί εγκεφάλου κινητήρα, εξωτερικό λουρί, αντλία ανάρτησης, επάνω και κάτω τεντωτήρα εξωτερικού λουριού για να βγάλω το δυναμό. ~1 ώρα για αν το βγάλω. Αποστολή σε ηλεκτρολόγο και αντικατάσταση αυτόματου, κόστος 25 αυτόματος και 20 εργασία για το "άτομό" μου από τον ηλελκτρολόγο. + άλλη μια ώρα για να το περάσω, υπό σταγόνες ψιχάλας. Τώρα κελαηδάει.

I RD...ne stis foto ine orea...echi men kati mikroatelies...ke mou prokali ponokefalous...embros kati chtipai aristera stin anartisi...psachnoume ke den briskoume ti tha mborouse na ine...mallon apo tin poli apraksia ke to araksiliki...lene oi idikoi...we'll see...
Αριστερά σφίξε ότι βίδα βλέπεις. Ψαλιδιού, μπαράκι ζαμφόρ, γέφυρας, κρεμαγιέρα, μπαλάκι, ακόμα και τον τροχό. Δες ακόμα και την περαστή βίδα της μπουκάλας στο άκρο που σφηνώνει. Αν όλες είναι σφιχτές τότε ψάχνεις για σφαιρικό σύνδεσμο διαλυμένο ή ρουλεμάν εμπρός γέφυρας στο αριστερό ψαλίδι (δεν μιλώ για το ρουλεμάν τροχού)...

Last edited:

Nikephoros

Member
Reaction score
15.585
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Μας έκανε τσαλιμάκια πάλι. Το δυναμό άρχισε να μην την παλεύει και ιδιαίτερα, κάνοντας αρκετή υπέρταση στα ~16 Volt και τρέλαινε τον εγκέφαλο του κινητήρα. Αιτία: ξανά ο αυτόματος. Πετάγομαι μέχρι Γκάζι σε φίλο με ηλεκτρολογικά είδη αυτοκινήτου, και στο πεζοδρόμιο βγάζω δεξιό θόλο, κουτί εγκεφάλου κινητήρα, εξωτερικό λουρί, αντλία ανάρτησης, επάνω και κάτω τεντωτήρα εξωτερικού λουριού για να βγάλω το δυναμό. ~1 ώρα για αν το βγάλω. Αποστολή σε ηλεκτρολόγο και αντικατάσταση αυτόματου, κόστος 25 αυτόματος και 20 εργασία για το "άτομό" μου από τον ηλελκτρολόγο. + άλλη μια ώρα για να το περάσω, υπό σταγόνες ψιχάλας. Τώρα κελαηδάει.

Αριστερά σφίξε ότι βίδα βλέπεις. Ψαλιδιού, μπαράκι ζαμφόρ, γέφυρας, κρεμαγιέρα, μπαλάκι, ακόμα και τον τροχό. Δες ακόμα και την περαστή βίδα της μπουκάλας στο άκρο που σφηνώνει. Αν όλες είναι σφιχτές τότε ψάχνεις για σφαιρικό σύνδεσμο διαλυμένο ή ρουλεμάν εμπρός γέφυρας στο αριστερό ψαλίδι (δεν μιλώ για το ρουλεμάν τροχού)...
Billara, πρέπει να γράψεις εγχειρίδιο, θα γίνει ανάρπαστο! Τι Haynes και πράσινα άλογα....

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.327
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com

Ok...tha enimeroso...

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.189
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Topothetisi gnision gonionView attachment 5208 ROBRI sta piso ftera...ke archise to polish...
Είχα και γω αλλά μετα την ανακατασκευή του 2cv τα έβγαλα και δεν θα τα ξαναβάλω. Νομίζω είναι πιο όμορφο χωρίς αυτά..

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.327
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
Είχα και γω αλλά μετα την ανακατασκευή του 2cv τα έβγαλα και δεν θα τα ξαναβάλω. Νομίζω είναι πιο όμορφο χωρίς αυτά..
An echis orea ftera...ne...apolita! Eno afta itane poli strapatzarismena ke malista elipe ena mikro komati...opote mbikane afta...by the way anarpasta ke arketa akriba tha elega...an ine Robri omos...

Last edited:
Top Bottom