- Reaction score
- 473
- Πόντοι
- 417
αν το μωρό των ονείρων σου σου δείξει μόνο το μικρό της δαχτυλάκι έισαι εντάξει?Σε ευχαριστώ Γιωργάρα.. Το αβατάρ ρε φίλε είναι αυλάκωση από το original 125άρι Michelin![]()

αν το μωρό των ονείρων σου σου δείξει μόνο το μικρό της δαχτυλάκι έισαι εντάξει?Σε ευχαριστώ Γιωργάρα.. Το αβατάρ ρε φίλε είναι αυλάκωση από το original 125άρι Michelin![]()

Ναι αφού ξέρεις... Είμαι ποδολάγνοςαν το μωρό των ονείρων σου σου δείξει μόνο το μικρό της δαχτυλάκι έισαι εντάξει?![]()

βλεπω οτι η βυσσιναδα σου φοραει τους απλους δισκους μπροστα....Simera alagi kalzon stin bissinada...
To provlima...
View attachment 4746 View attachment 4747
...idika epidi antalachtika gia BX den briskounte...
I lisi...
View attachment 4748 View attachment 4749
Kalzes apo Xantia...bebea theli ligo kolpo na mboune ala kanoune...
View attachment 4750 View attachment 4751 View attachment 4752 View attachment 4753 View attachment 4754 View attachment 4755 View attachment 4756 View attachment 4757 View attachment 4758
To aristero top mount den ine idio me to deksi...sinkrinotas to me to TRD pou echo...pou afto forai dio idia...Τι εννοείς;

Είχα παρατηρήσει ειδικά τις τελευταίες 10 μέρες, τα φρένα του είχαν αρχίσει να ξαναγίνονται "άθλια" σε αίσθηση, απόδοση και απόκριση. Πατούσες το φρένο, και εκτός του ότι είχε σχεδόν την μισή διαδρομή κενή, ένιωθες να μην θέλει να σταματήσει. Τακάκια εμπρός είχα αλλάξει πριν λίγο καιρό, άρα δεν πρόκειται να ήταν από εκεί. Διαρροή υγρού φρένων δεν είχε και γενικά το τουτού έχει σχετικά πολύ λίγα χιλιόμετρα για τα 18 κλεισμένα του πριν από λίγες μέρες χρόνια του. Παρατήρησα επίσης, ότι σε λίγο απότομο πάτημα του φρένου με κάποια χιλιόμετρα (80-100) τραβούσε απότομα δεξιά. Καθόλου "BAN" κατά τη γνώμη μου!!! Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ χρήσιμες οι εμπειρίες αυτές, ακόμα και εάν δεν προέρχονται από Citroen. Είναι σημαντικές για να προσέξουμε και εμείς εάν βρεθούμε σε αντίστοιχες καταστάσεις, είτε πρόκειται για τις αγαπημένες μας Citroen, είτε όχι.Αν και δεν είναι Citroen, σε λίγο καιρό θα θεωρείται youngtimer και εννοώ το Megane.Είχα παρατηρήσει ειδικά τις τελευταίες 10 μέρες, τα φρένα του είχαν αρχίσει να ξαναγίνονται "άθλια" σε αίσθηση, απόδοση και απόκριση. Πατούσες το φρένο, και εκτός του ότι είχε σχεδόν την μισή διαδρομή κενή, ένιωθες να μην θέλει να σταματήσει. Τακάκια εμπρός είχα αλλάξει πριν λίγο καιρό, άρα δεν πρόκειται να ήταν από εκεί. Διαρροή υγρού φρένων δεν είχε και γενικά το τουτού έχει σχετικά πολύ λίγα χιλιόμετρα για τα 18 κλεισμένα του πριν από λίγες μέρες χρόνια του. Παρατήρησα επίσης, ότι σε λίγο απότομο πάτημα του φρένου με κάποια χιλιόμετρα (80-100) τραβούσε απότομα δεξιά.
Έτσι είπα και εγώ να δοκιμάσω να δω τι γίνεται. Τσίμπησα λίγο το χειρόφρενο κινούμενος με πολύ μικρή ταχύτητα και είδα ότι το αμάξι έγερνε ελαφρά δεξιά και σχεδόν μάγκωνε και τον δεξιό μόνο πίσω τροχό. Άρα κάτι έπαιζε με τις σιαγόνες των ταπούρων. Θυμόμουν ότι κοντά στις 30000 χιλιόμετρα είχαμε αλλάξει κυλινδράκια και σιαγόνες Bendix πίσω γιατί τα είχε κάψει ο father σε ένα ταξίδι του από το Ρίο προς Αθήνα. Είχε ήδη και έναν ήχο από κάποιο από τα δυο μπαλάκια εμπρός, κατά βάση το δεξιό ακουγόταν αρκετά. Ευκαιρία λέω.
Παραγγέλνω σε φίλο πίσω σιαγόνες Ferodo και 2 εμπρός μπαλάκια ψαλιδιών TRW. 20 οι σιαγόνες, 25 τα μπαλάκια. Τζάμι. Αλλάχτηκαν όλα. Το μικρομεσαίο γαλλικό μεταμορφώθηκε ξανά. Πλέον η διαδρομή του πεντάλ είναι τρομακτικά μικρή και το τουτού έχει σταματήσει να δείχνει απροθυμία στην επιβράδυνση και να "σέρνεται". Ακόμα δεν έχουν στρώσει αλλά η διαφορά είναι παραπάνω και από αισθητή. Επίσης με τα μπαλάκια τελικά είχα πάλι δίκιο, και το εμπρός μέρος έγινε ξανά ήσυχο πολύ και με αρκετά καλή απόκριση. Νέα μέσα στις επόμενες μέρες.
Άντε Γιατρέ μου αρχίζεις και μπαίνεις σε καλό δρόμο....

του γκαράζ....<85