Τι κάναμε σήμερα με το 2cv/DS/CX ή κάποιο άλλο ιστορικό μας Citroen?

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Εγώ έψησα μαζί με τον παππού ένα αρνί, ένα κοκορέτσι και δύο κοντοσούβλια, ένα χοιρινό και ένα πρόβειο. Οποτε no time for cars...

nonos

Member
Reaction score
24.529
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Με τη xantia εκτος των υπολοιπων εκανα σε ουτε 3 24ωρα 1240km...:dizzy::lol::love:
M Πεμπτη αναχωρηση, πρωτη σταση Τρικαλα Κορινθιας, αναβαση μεχρι Ζηρεια, φουλ χωματοδρομο μεχρι λιμνη Δασιου απο εκει στα Κατω Πιτσα Κορινθιας (λατρευω τον παραλιακο δρομο τους,παντα περναω, νιωθω σε σιρκουι πολης!) και καρφι απο τη παλια για Πατρα. Αναχωρηση την επομενη και μονοκοπανια μεχρι γεφυρα Βοιδοματη για πρωτη σταση, αναβαση Μικρο Παπιγκο :love:δευτερη σταση, Βικο για φαι και επιπλεον θεα και επιστροφη απο Κατω Πεδινα προς διανυκτερευση στα Γιαννενα με τις βραδινες τοπικες βολτες . Μ Σαββατο ειχε Συρρακο :love: και επιστροφη Γιαννενα και απο εκει Αντιριο για καραβακι το σουρουπο αυτη τη φορα και απο εκει Αθηνα ισα για την Ανασταση:O

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.205
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Με τη xantia εκτος των υπολοιπων εκανα σε ουτε 3 24ωρα 1240km...:dizzy::lol::love:
M Πεμπτη αναχωρηση, πρωτη σταση Τρικαλα Κορινθιας, αναβαση μεχρι Ζηρεια, φουλ χωματοδρομο μεχρι λιμνη Δασιου απο εκει στα Κατω Πιτσα Κορινθιας (λατρευω τον παραλιακο δρομο τους,παντα περναω, νιωθω σε σιρκουι πολης!) και καρφι απο τη παλια για Πατρα. Αναχωρηση την επομενη και μονοκοπανια μεχρι γεφυρα Βοιδοματη για πρωτη σταση, αναβαση Μικρο Παπιγκο :love:δευτερη σταση, Βικο για φαι και επιπλεον θεα και επιστροφη απο Κατω Πεδινα προς διανυκτερευση στα Γιαννενα με τις βραδινες τοπικες βολτες . Μ Σαββατο ειχε Συρρακο :love: και επιστροφη Γιαννενα και απο εκει Αντιριο για καραβακι το σουρουπο αυτη τη φορα και απο εκει Αθηνα ισα για την Ανασταση:O
Πως φαίνεται ότι είσαι νέος.. :lol:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.205
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Μια χάρη.. Γυρνά τους καθρέπτες τους εξωτερικούς στη σωστή τους θέση με πιάνει αλλεργία.. :cold:
Αστειεύομαι όπως σου αρέσει..:D

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Μια χάρη.. Γυρνά τους καθρέπτες τους εξωτερικούς στη σωστή τους θέση με πιάνει αλλεργία.. :cold:
Αστειεύομαι όπως σου αρέσει..:D
@Pierre Boulanger Σ ευχαριστώ πολύ!!!!Με τους καθρέπτες δεν κατάλαβα, τι εννοείς :mobile:;
@visa chrono Η αντλία είναι με δραχμες από όσο θυμάμαι,δεν συγκρατησα ποιας εταιρείας ομως, θα μάθω πληροφορίες και θα ενημερώσω. Εντελως ενημερωτικά υπάρχουνε και 3 αντλίες Total :love:σε δραχμες σε ένα χωριό εδώ στα περιξ των Γρεβενών όπου μπορώ να μάθω πληροφορίες και για αυτές.

visa chrono

Member
Reaction score
28.756
Πόντοι
1.607
:clap:Να μάθεις αγαπητέ και να ενημερώσεις παρ αυτα...:cool:( πρεπει και εμεις στο αστικο κεντρο..να βρουμε ασχολιες..):lol:

Δες εάν απο το κόκκινο...υπάρχει κάπου μπλε..σε αυτη...:ninja:

thanks..:bow:popcorn

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.205
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Οι καθρέφτες έχουν 2 πλευρές στις άκρες.. Η μια είναι μεγαλύτερη η άλλη μικρότερη. Η μεγάλη κοιτάει προς τα έξω. Η μικρή προς τα μέσα..
Παράνοια το ξέρω :lol:
Απλά σου λέω πως είναι κανονικά.. τους βάζουν και κάθετα μερικοί όποτε καλά είσαι :lol:

Δες τι εννοώ..

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Οι καθρέφτες έχουν 2 πλευρές στις άκρες.. Η μια είναι μεγαλύτερη η άλλη μικρότερη. Η μεγάλη κοιτάει προς τα έξω. Η μικρή προς τα μέσα..
Απλά σου λέω πως είναι κανονικά.. τους βάζουν και κάθετα μερικοί όποτε καλά είσαι :lol:

Δες τι εννοώ..

Ωραια αμαξια κ ωραια φωτο επίσης.
@KostasX βαλτα απλά αναποδα απο οτι τα εχεις τωρα κ εισαι οκ!!!

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα

Δες τι εννοώ..

Αποστολή τώρα κατάλαβα τι εννοείς!!Σ ευχαριστώ για την συμβουλή σου!!!Μου αρέσει αυτή η παράνοια χαχαχα!!!!Θα τους γυρίσω και εγώ!!!
@2cv01 @Flaminio Bertoni @Pierre Boulanger Σας ευχαριστώ πολύ!!!
:citrolove::kind::ballons:

nonos

Member
Reaction score
24.529
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ιδιο χρωμα Κωστα ηταν και το 2cv που κρατησε ο πατερας μου απο το '82 εως το '84 και με το οποιο πηγε και οδικως μεχρι τη κεντρικη Ιταλια!:love:

Ενα δικο μου βιντεακι απο τη μεγαλοκοπελα.. Απο την Αριστη προς τα Κατω Πεδινα Ιωαννινων.. Ιδιως στην αρχη ''φωναζει'' υδροπνευματικη...:love: Με ακουστικα ακουγεται και η αντλια υψηλης να ''σπαει'' τη πιεση:love: Για σενα Κρονε γιατι μετα το ''κουτακι'' μ αυτη θα τραβηξουν ερωτα ολοι εδω μεσα...:lol:
https://streamable.com/y2d6o

nonos

Member
Reaction score
24.529
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ναθινγκ φλοουτς γιου λαικ α Σιτροεν...:lol::love:

Top Bottom