- Reaction score
- 8.329
- Πόντοι
- 947
- Περιοχή
- Zwettl Niederösterreich Austria
- Website
- www.citrobella.com
Poli cheroume...pragmatika.
Ελπίζω Κώστα τα νεότερα μέλη του φόρουμ να διαβάσουν την ιστορία στο νήμα "Citroen CX 20 TRE του Νίκου", εάν δεν το έχουν κάνει ήδη, για να δουν πως εσύ βρήκες και έλεγξες αυτό το υπέροχο αυτοκίνητο πριν από 4 χρόνια στην Αυστρία και το αγόρασες για εμένα!Poli cheroume...pragmatika.
ώστε να είμαστε ξανά άνθρωποι όταν μπούμε πάλισ το C5, φουλ κλιματισμό auto στους 22οC και cruise control σχεδόν σταθερό στα 119-120 km/h με έβαλε ασπροπσόσωπο με μια μεικτή κατανάλωση λίγο πριν τα 6l/100km για αυτά τα περίπου 130-140 km πήγαινε έλα. Διανυκτέρευση στην Λεμεσό σε ξαδέρφη μου, και σήμερα το πρωί βουρ επιστροφή πίσω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με χθες (έχει ζέστη αυτό το ΣΚ εδώ). Άδειασμα του χώρου αποσκευών για να ξεκουραστεί σε στεγασμένο χώρο προστατευμένη από τον πολύ ήλιο, και αλλαγή οχήματος με την Κυρία που περίμενε υπομονετικά στο τέρμα κάτω 2 μέρες. Βουρ για Στρόβολο, εντός της επαρχίας Λευκωσίας για βοήθεια σε μετακόμιση φίλου εδώ, μετακίνησε μερικά ευαίσθητα πράγματα με τρομακτική αξιοπρέπεια και ασφάλεια στο νέο σπιτικό του φιλικού ζευγαριού. Όλη μέρα με συντρόφευε μέχρι πριν λίγο, όπου μου έδειξε ότι θέλει άυριο φαί, γιατί πεινάει. Άρα είδωμεν και αύριο τι θα μας ζητήσει στο ταμείο...Χθες έκτακτα, αφού πέρασε το lock down και εδώ, φόρτωμα το C5 (την Κοπέλα) με τα απαραίτητα (δοχείο λαδιού, ειδική λεκάνη συλλογής λαδιού, εργαλεία, τρίποδα, πανιά παλιά κτλ) και βουρ για Λεμεσό, για να περιποιηθώ ένα C4 Grand Picasso 1.6 Hdi συγγενικού φίλου για το πρώτο mini service αφότου το απέκτησε φέτος τον Φεβρουάριο μεταχειρισμένο και του το ανέλαβα εγώ. Το C5 φορτωμένο αρκετά σαν όγκο και βάρος στο χώρο αποσκευών + μια αλλαξιά καθαρά ρούχα για afterώστε να είμαστε ξανά άνθρωποι όταν μπούμε πάλισ το C5, φουλ κλιματισμό auto στους 22οC και cruise control σχεδόν σταθερό στα 119-120 km/h με έβαλε ασπροπσόσωπο με μια μεικτή κατανάλωση λίγο πριν τα 6l/100km για αυτά τα περίπου 130-140 km πήγαινε έλα. Διανυκτέρευση στην Λεμεσό σε ξαδέρφη μου, και σήμερα το πρωί βουρ επιστροφή πίσω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με χθες (έχει ζέστη αυτό το ΣΚ εδώ). Άδειασμα του χώρου αποσκευών για να ξεκουραστεί σε στεγασμένο χώρο προστατευμένη από τον πολύ ήλιο, και αλλαγή οχήματος με την Κυρία που περίμενε υπομονετικά στο τέρμα κάτω 2 μέρες. Βουρ για Στρόβολο, εντός της επαρχίας Λευκωσίας για βοήθεια σε μετακόμιση φίλου εδώ, μετακίνησε μερικά ευαίσθητα πράγματα με τρομακτική αξιοπρέπεια και ασφάλεια στο νέο σπιτικό του φιλικού ζευγαριού. Όλη μέρα με συντρόφευε μέχρι πριν λίγο, όπου μου έδειξε ότι θέλει άυριο φαί, γιατί πεινάει. Άρα είδωμεν και αύριο τι θα μας ζητήσει στο ταμείο...

C5 ti modelo?Χθες έκτακτα, αφού πέρασε το lock down και εδώ, φόρτωμα το C5 (την Κοπέλα) με τα απαραίτητα (δοχείο λαδιού, ειδική λεκάνη συλλογής λαδιού, εργαλεία, τρίποδα, πανιά παλιά κτλ) και βουρ για Λεμεσό, για να περιποιηθώ ένα C4 Grand Picasso 1.6 Hdi συγγενικού φίλου για το πρώτο mini service αφότου το απέκτησε φέτος τον Φεβρουάριο μεταχειρισμένο και του το ανέλαβα εγώ. Το C5 φορτωμένο αρκετά σαν όγκο και βάρος στο χώρο αποσκευών + μια αλλαξιά καθαρά ρούχα για afterώστε να είμαστε ξανά άνθρωποι όταν μπούμε πάλισ το C5, φουλ κλιματισμό auto στους 22οC και cruise control σχεδόν σταθερό στα 119-120 km/h με έβαλε ασπροπσόσωπο με μια μεικτή κατανάλωση λίγο πριν τα 6l/100km για αυτά τα περίπου 130-140 km πήγαινε έλα. Διανυκτέρευση στην Λεμεσό σε ξαδέρφη μου, και σήμερα το πρωί βουρ επιστροφή πίσω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με χθες (έχει ζέστη αυτό το ΣΚ εδώ). Άδειασμα του χώρου αποσκευών για να ξεκουραστεί σε στεγασμένο χώρο προστατευμένη από τον πολύ ήλιο, και αλλαγή οχήματος με την Κυρία που περίμενε υπομονετικά στο τέρμα κάτω 2 μέρες. Βουρ για Στρόβολο, εντός της επαρχίας Λευκωσίας για βοήθεια σε μετακόμιση φίλου εδώ, μετακίνησε μερικά ευαίσθητα πράγματα με τρομακτική αξιοπρέπεια και ασφάλεια στο νέο σπιτικό του φιλικού ζευγαριού. Όλη μέρα με συντρόφευε μέχρι πριν λίγο, όπου μου έδειξε ότι θέλει άυριο φαί, γιατί πεινάει. Άρα είδωμεν και αύριο τι θα μας ζητήσει στο ταμείο...

Το γράφω και στην υπογραφή μου από κάτω. Και δεν είναι mk1.5. Στο Σύστημα την γράφει καθαρά C5 II 1.6 Hdi 110 FAP Exclussive.C5 ti modelo?
Η μεγάλη συνάντηση!!!

Ειχα το ιδιο πρόβλημα στα πλαστικά του Σενίκ, η επίστρωση τους σαν να "ελιωνε" και γινόταν αηδία, αλλά βρήκα τη λύση. Τα έτριψα με υγρά φρένων και έγιναν πιο καλά από καινούρια., στα πλαστικά των θυρών του, των καθισμάτων του εμπρός και πίσω και ειδικά στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα, όπου όπως πολλά σύγχρονα αυτοκίνητα των τελευταίων 20+ ετών, έχουν μια περίεργη επίστρωση βινυλίου, για υποτίθεται πιο smooth αίσθηση επαφής, κάνοντας τα όμως με το πέρας του καιρού και ειδικά της ζέστης, να κολλάνε, και να κολλούν επίσης πάνω τους διάφορα χνούδια, δαχτυλικά αποτυπώματα κτλ...
Όταν λες υγρό φρένων; Δηλαδή πώς το εφάρμοσες; Δεν μύριζε μετά;Ειχα το ιδιο πρόβλημα στα πλαστικά του Σενίκ, η επίστρωση τους σαν να "ελιωνε" και γινόταν αηδία, αλλά βρήκα τη λύση. Τα έτριψα με υγρά φρένων και έγιναν πιο καλά από καινούρια.
Για να με βολέυει, τα πλαστικά που ήθελα να καθαρίσω τα είχα βγάλει. Εβρεξα ενα μαλακό πανί με λιγο υγρά φρένων και τα έτριψα. Ολη η επίστρωση (που ήταν χάλια) έφυγε. Το χρώμα των πλαστικών όμως δεν αλοιώθηκε καθόλου, το Σενίκ εχει και μαύρα και ασημένια πλαστικά, όλα γίνανε καλά και δε μυριζε μετά. Αυτό έγινε πριν 5-6 χρόνια και είναι ακόμα μια χαρά.Όταν λες υγρό φρένων; Δηλαδή πώς το εφάρμοσες; Δεν μύριζε μετά;
Αφαίρεσες την επίστρωση;