- Reaction score
- 4.864
- Πόντοι
- 827
Μην πειράζετε τον φίλο μου. Όλοι οι άνθρωποι έχουν μειονεκτήματα και με αυτά τους αγαπάμε 

Εγώ πάντως σε λίγο θα οδηγώ για λίγες ημέρες ένα Fiat Panda... To Picasso πνέει τα λοίσθια....![]()

Μέγα Σπήλαιο ? Μα, .....στον Καιάδα δεν τα έριχναν ?

Έβγαλε τις resolfen για να βάλει αυτές?Ξεκαπνισμα το vts του αδελφού μέχρι τον Άγιο Βασίλη Βοιωτίας και επιστροφή με καταρρακτώδη βροχή. Πολύ καλό κράτημα...
View attachment 34024
...ελπίζω λόγω βροχής να μην είχε ραντάρ ταχύτητας.![]()

Το αυτοκίνητο ήθελε επειγόντως λάστιχα τον Οκτωβριο που αγοράστηκε και στα 205/50/17 που είναι το σωστό του, σε επώνυμο είναι 500ρικο...Έβγαλε τις resolfen για να βάλει αυτές?
είχα τις εργοστασιακές σιδερένιες 16αρες με Continental SportContact dot περίπου 2520 οπότε και μπήκαν πάνω. 
BMW ειναι. Γερμανικό είναι. Φτιαγμένο για διαφορετικους δρόμους. Τι συμπεριφορά να έχει στην Ελλάδα ? Πλέον, μόνον στις νέες Εθνικές, μπορείς να χαρείς κάποια από αυτά τα οχήματα, μέχρι τα υπερφορτωμενα φορτηγα να τις καταστρέψουν και αυτές.Για 3 ημέρες, Mini Countryman 1.5T. Ποιοτικό αυτοκίνητο και με χώρους για το μέγεθός του (ιδανικό για διττό ρόλο πόλης - ταξιδιών), πολύ καλό και ομαλό αυτόματο κιβώτιο, υψηλή κατανάλωση, κινητήρας - πτώμα παρά τα 136 άλογα, πολύ μέτρια φρένα, πολύ σκληρή ανάρτηση που αναπηδά στις ανωμαλίες, με συνέπεια μία πολύ νευρική και μέτρια οδική συμπεριφορά.
Να πώ ότι το Picasso είναι μακράν καλύτερο στο στήσιμό του στος Ελληνικούς δρόμους. Ακόμα και από την εμπειρία που είχα με Porsche Boxster S 987, πολύ ανώτερη η σπορ και κεντρομήχανη Porsche στην απόσβεση των ανωμαλιών και στην οδική συμπεριφορά εν γένει σε δρόμο με ανωμαλίες. Το Mini, όπως κλασσικά οι BMW, τείνει να βγει από το δρόμο σε ευθεία με ανωμαλίες...
BMW ειναι. Γερμανικό είναι. Φτιαγμένο για διαφορετικους δρόμους. Τι συμπεριφορά να έχει στην Ελλάδα ? Πλέον, μόνον στις νέες Εθνικές, μπορείς να χαρείς κάποια από αυτά τα οχήματα, μέχρι τα υπερφορτωμενα φορτηγα και η έλλειψη συντήρησης να τις καταστρέψουν και αυτές.

Αν θέλεις και επιτρέπεται, πες τι έπαθαν.Picasso τέλος... Τα μπεκ, πάνω από 1000 ευρώ η ζημιά. Θα καταθέσω πινακίδες, κ.λ.π. Έχω προς το παρόν μόνο τη CX.
Το χιλιάρικο είναι τιμή που σου ζήτησε η Αιγκλόν; Έψαξες να τα βρεις από κάπου αλλού;Picasso τέλος... Τα μπεκ, πάνω από 1000 ευρώ η ζημιά. Θα καταθέσω πινακίδες, κ.λ.π. Έχω προς το παρόν μόνο τη CX.
Ωωω! Σπασμένο χέρι? Περαστικά!O κινητήρας είναι ο DV6C. Συγχωρέστε με, δεν μπορώ να πληκτρολογήσω εύκολα, έσπασα το δεξί μου χέρι! Και στη CX είδα διαρροή καυσίμου από κάτω από σημείο που δεν έχω δει ακόμα λόγω του χεριού μου.. Χρειάζομαι επειγόντως αγιασμό!