- Reaction score
- 2.104
- Πόντοι
- 697
Ενα κοκκινο Cabrio ειναι στα μερη μας,σε μια ανακυκλωση, και μαλλον θα το παρω για εξαρτηματα...
Μιλάμε για σκέτη κούκλα... Τί κούκλα.... Κουκλαρανα σαι καλα βασιλη.........με αντεχεις και γω σε αντεχω ακομα περισσοτερο....!!!!!!!!!!!
και λιγες φωτο από το δικο μου.....
View attachment 4332 View attachment 4333
View attachment 4334 View attachment 4335
και κατά την διαρκεια της επισκευης...
View attachment 4336
View attachment 4337

Γιατι να το χαλασεις,καλυτερα παρτο ολοκληρο.Ενα κοκκινο Cabrio ειναι στα μερη μας,σε μια ανακυκλωση, και μαλλον θα το παρω για εξαρτηματα...

Πάλι καλά αφού συνεχίζω να του μιλώ μετά από αυτά... Σχεδόν αφωνία έπαθα με δαύτον από τις φωνές. Πάλι καλά τουλάχιστον άκουσε μερικά πράγματα που του είπα. Και τώρα κελαηδάει το χρέπι του.Ρε γατόνι μόνος σου τα έκανες όλα αυτά???![]()

μπορει να μου το δωσει ολοκληρο αλλα χωρις χαρτια....Γιατι να το χαλασεις,καλυτερα παρτο ολοκληρο.
ναι πρακτικα όλα μονος μου αλλα σε βασικες μα πολύ βασικες λεπτομέρειες με βοηθησε ο μπιλλαρας τηλεφωνικα.....για να λεμε και του στραβου το δικιο....το να το λυσεις είναι το ευκολο..το να το δεσεις θελει προσοχη......Ρε γατόνι μόνος σου τα έκανες όλα αυτά???![]()
Εστω ,με υπευθυνη δηλωση.. εν καιρω το μαζευεις και μετα ιστορικες.. οκ οχι και η ιδανικη λυση αλλα καλυτερα απο το να παει χαμμενο.μπορει να μου το δωσει ολοκληρο αλλα χωρις χαρτια....
θα δουμε...Εστω ,με υπευθυνη δηλωση.. εν καιρω το μαζευεις και μετα ιστορικες.. οκ οχι και η ιδανικη λυση αλλα καλυτερα απο το να παει χαμμενο.
Σα να λέμε...Ζακ Σιράκ

Μιλτ Σιράκ....!!!!Σα να λέμε...Ζακ Σιράκ![]()

ή αλλίως ταξιδευωντας με ανέσεις TGV στο πίσω κάθισμα μια Xantia!!!!
Πάλι την σκίζεις στα στενά;