- Reaction score
- 113
- Πόντοι
- 287
Χρονια πολλα,για τη σημερινη ημερα φιλοι μου!!! Να ειμαστε ολοι καλα και να θυμομαστε ολους αυτους τους ΗΡΩΕΣ που εδωσαν ψυχη κ σωμα για να υπαρχουμε εμεις...
ναι για τους τοτε που πολεμησαν με οραμα την ελευθερια ...Χρονια πολλα,για τη σημερινη ημερα φιλοι μου!!! Να ειμαστε ολοι καλα και να θυμομαστε ολους αυτους τους ΗΡΩΕΣ που εδωσαν ψυχη κ σωμα για να υπαρχουμε εμεις...
Άι να σ'κρίνου πασιά μ'.ναι για τους τοτε που πολεμησαν με οραμα την ελευθερια ...
οχι για την νεα γενια αρχοντων που προδοωσαν ιδανικα τα οποια ειχαν κατακτηθει μετα απο αγωνες
οχι για την νεα γενια αρχοντων οιυ για χαρη καποιων αλλων αρχοντων υπεγραψαν περγαμηνες για πραγματα που λεγαμε οτι ειναι μονο ελληνικα...
καλο βραδυ

γιαννιωτικη διαλεκτος εκει εσεις εχετε δικο σας λεξικο οταν η αλλη ελλαδα εχει μπαμπινιωτη εσεις εχετε τον γιαννιωτηΆι να σ'κρίνου πασιά μ'.
Πράζ π'τράου τι γράφς;
Άι κι τι ά κάνς; Ά κάιτς να μαλόις μι τα μαξούμια για μπανταλουμάρις. Έ κάν. Μιμινιβριάιζ πλιότερο.
Άι καλνύχτας ζαγάρ.
Υ.Γ. τς έλληνις όταν τσίνι μονιαζμέν να τ'σκιάζντι.
Μέχρι το 2002-2003, στην Γαλλία έβλεπες ακόμα ds φορτωμένες έτσιView attachment 24015
Η Ξανθιά στο μεροκάματο στη λαχαναγορα...
Έχει κάνει φόρτωμα η Γαλλιδουλα, ουκ ολίγα κιλά...Μέχρι το 2002-2003, στην Γαλλία έβλεπες ακόμα ds φορτωμένες έτσι

Μη φοβάσαι τίποτα.

ΝΙΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎView attachment 24327 ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΗΡΘΑΝ!!! ΠΆΜΕ ΝΑ ΒΆΛΟΥΜΕ ΤΑ... ΚΑΛΆ ΜΑΣ![]()
Παίζει να είναι το αγαπημένο μου χρώμα της Σιτροέν ανεξάρτητα εποχής
πολυ καλες οι κομφορτ χτες βολτα 150 χιλιομετρα εχτες με 5 ατομα ηταν υπερβολικα μαλακο ισως και λιγο ενοχλητικο το πολυ παλαντζο που ειχε σε δρομους αυτοκινητοδρομους πχ ιονια οδο ολυμπια οδο εγαντια με πολυ καλη ποιοτητα οδοσρτωματος ισως να ειναι οι ιδανικες για δρπμπ πρεβεζα ηγουμενιτσα με στροφες και καποιες αποτομες ανωμαλιες δεν με ενθουσιασαν....τοσο...εντος των ημερων θα βαλω τις 55 30......μιας και η ζεστη κανουν την αναρτηση ακομα πιο μαλακη.....View attachment 24327 ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΗΡΘΑΝ!!! ΠΆΜΕ ΝΑ ΒΆΛΟΥΜΕ ΤΑ... ΚΑΛΆ ΜΑΣ![]()
Μανώλη δεν πειράζει που εμένα μου αρέσουν καλύτερα οι ζαντες από xsara.. πάνω της...προ ημερων λοιπον μπηκε η πισω γνησια αεροτομη και η 4αδα ζαντες απο activa επισης μπηκε και μια χειρολαβη στην θεση του οδηγου που δεν την ειχε και 2 σποτακια πισω αναγνωσης επιβατων που ουτε και αυτα τα ειχε απλα κοπηκε σωστα η ταπετσαρια και η καλωδιωση ηδη υπηρχε
οι 2 πλαφονιερες και η χειρολαβη επανω αριστερα
View attachment 24332
στην επομενη εμπρος ζαντα απο xsara mk1 2.0 και η πισω ζαντα απο activa 2.0 οι διαφορες στθις τρυπες ελαχιστες αλλα εχει πιο πολλα σπασιματα το σχεδιο του xsara ισως και να ειναι λιγο ποιο ομορφο αλλα κερδιζει ποντους η γνησιοτητα της activa
View attachment 24333
ολο το συνολο μαζι με την αεροτομη
View attachment 24334
κανονικα το θεμα παει στην ενοτητα τι καναμε στο citroen μας σημερα αλλα ηθελα να του κανω μια τελικη συνολικη παρουσιαση.....