Τι αυτοκίνητο οδηγάμε σήμερα?

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
''Η ντροπη της Σιτροεν'' ειναι λιγη σαν εκφραση γι αυτο το σιχαμα...
Ah...ego den echo provlima na sou po, apo tis 31.5.2017 epapse pleon na iparchi i Citroën gia mena...
Opote aplos kano test se mia oikiaki siskevi, opos lei ke o Nikephoros mas,...ti mixer, ti plintirio, ti toster i Crosswind...

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
κανενα...παρε ενα απο το γκαραζ....αλλα ξεχασα θελεις με λιζινγκ

Reaction score
18.221
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
''Η ντροπη της Σιτροεν'' ειναι λιγη σαν εκφραση γι αυτο το σιχαμα...
Η φράση που τα αποτυπωνει όλα είνα ότι 'Ακόμα και τα cee'd πιο καλαίσθητα είναι'

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Website
www.citrobella.com
Η φράση που τα αποτυπωνει όλα είνα ότι 'Ακόμα και τα cee'd πιο καλαίσθητα είναι'
Diafono apolita!
Schediastika olla ta torina amaksia ine patates!

Reaction score
18.221
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Diafono apolita!
ναι, αλλά κάποια είναι πιο πατάτες!!
Γενικά ότι εχει παρουσιαστεί από το 2010 και μετά, έχει πρόβλημα.
Ακόμα και το Μινι f56 (του 2014) δείχνει πολύ λιγότερο αρμονικό από τα πρώτα μοντερνα Μίνι

Νομιζω έχει να κάνει και με τους κανινισμούς ασφαλείας για τους πεζούς (τουλάχιστον τα αισθητικά προβλήματα μπροστά)

nonos

Member
Reaction score
23.859
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Diafono apolita!
Συγγνωμη αλλα μια bmw 4, μια giulia, ενα arteon, ενα ταπεινο megane ή 208 σε συγκριση με τους ανταγωνιστες τους δε τα λες πατατες.
Στη citroen τερματισαν το δεικτη ασχημιας πλεον. Απο τα πλεον ασχημα αυτοκινητα ολη η γκαμα.

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.419
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
ναι, αλλά κάποια είναι πιο πατάτες!!
Γενικά ότι εχει παρουσιαστεί από το 2010 και μετά, έχει πρόβλημα.
Ακόμα και το Μινι f56 (του 2014) δείχνει πολύ λιγότερο αρμονικό από τα πρώτα μοντερνα Μίνι

Νομιζω έχει να κάνει και με τους κανινισμούς ασφαλείας για τους πεζούς (τουλάχιστον τα αισθητικά προβλήματα μπροστά)
Το χειρότερο σχεδιαστικό είναι το κοντό καπό μπροστά... Αν κάτσω στο τιμόνι του Yaris της μάνας μου για μισό χιλιόμετρο θα χάσω το μπούσουλα πρώτον γιατί θα στριμόχνωμαι και δεύτερον διότι δε θα μπορώ να δω που στο καλό πατάει το αυτοκίνητο μπροστά! Ενώ όταν μπαίνω στη CX με το καπό-τραπεζαρία, ξέρω που τελειώνει η μούρη. Στο Datsun και στο Subaru το ίδιο. Στο Yaris δε βλέπω που είναι η μούρη, με αποτέλεσμα να αγχώνομαι απίστευτα.

nonos

Member
Reaction score
23.859
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Αυτο ειναι πραγματικα παραξενο. Συνηθως το αντιστροφο συμβαινει! Κοντη μουρη ευκολια, μακρια μουρη δυσκολια.

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.419
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Αυτο ειναι πραγματικα παραξενο. Συνηθως το αντιστροφο συμβαινει! Κοντη μουρη ευκολια, μακρια μουρη δυσκολια.
Σε πολλά αυτοκίνητα, σχεδόν όλα των μικρών κατηγοριών, η μούρη είναι πολύ χαμηλά με αποτέλεσμα ο οδηγός να μη μπορεί να δει ακριβώς που είναι η μούρη. Βέβαια δε λέω ότι.με βολεύει η τεράστια μούρη της CX... Το πιο βολικό και ευκολοδήγητο αυτοκίνητο για εμένα είναι το Subaru. Πολύ ελαφρύ τιμόνι (με φουσκωμένα λάστιχα...), μικρό και μαζεμένο και χωράει τέσσερα άτομα άνετα... Οχι το δικο μου όμως γιατί φοβάμαι ότι δε θα αντέξει το πάτωμα...

Reaction score
18.221
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Συγγνωμη αλλα μια bmw 4, μια giulia, ενα arteon, ενα ταπεινο megane ή 208 σε συγκριση με τους ανταγωνιστες τους δε τα λες πατατες.
Στη citroen τερματισαν το δεικτη ασχημιας πλεον. Απο τα πλεον ασχημα αυτοκινητα ολη η γκαμα.
για τα μοντερνα Σιτροεν θα συμφωνήσω...

Η τζούλια με απογοήτευσε (χωρίς να είναι άσχημη βέβαια). Για να καταλάβεις τα γούστα μου, από μοντέρνες Αλφα, η 166 (προ φεησλιφτ) είναι η αγαπημένη μου σχεδιαστικά...

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Website
www.citrobella.com
An sinkrinis omos ta torina modella tis Alfa, Peugeot, BMW ( pou gia mena ine apo ta pio apesia avtokinita ollon ton epochon aftes tis imeres me ta panaschima crossover pou ftiachnune...aman pia...san patates me @@ ine) ke Renault me ta palia...den ftourane.
Molis siniditopiisa pos ebales gia kalo ke to apokorifoma tis aidias to...Aerton...!!!!
Opote agapite mou None...

Filika panta bebeos..opos kseroume gousta ine afta...

Nomiso omos pos den termatise i Citroen ton dekti aschimias, parolou pou ine ontos kapos atzoumbalo to amaksi pou mas dosane afti tin stigmi...to Aircross C3...genikos den mou aresoune ta SUV...
Ala ta C4 Picasso ta theoro orea amaksia, oso ke to Cactus, ke to C3...pou echoune kati to diaforetiko...bebeos den ftanoune oute konta se CX, SM, GS, DS, 2CV, TA,...

Reaction score
18.221
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Nomiso omos pos den termatise i Citroen ton dekti aschimias, parolou pou ine ontos kapos atzoumbalo to amaksi pou mas dosane afti tin stigmi...to Aircross C3...genikos den mou aresoune ta SUV...
Ala ta C4 Picasso ta theoro orea amaksia, oso ke to Cactus, ke to C3...pou echoune kati to diaforetiko...bebeos den ftanoune oute konta se CX, SM, GS, DS, 2CV, TA,...
Το Πικασό είναι κομψότατο, και ο Κάκτος μου άρεσε σαν διαφορετικό. Για τα πιο πρόσφατα έχω κάκιστη γνώμη, ειδικά c3 aircoss, c5 aircross...

nonos

Member
Reaction score
23.859
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Στη πρωτη παραγραφο δε συμφωνω γιατρε μου. Καρασυμφωνω για τα SUV βεβαια!

Last edited:

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Website
www.citrobella.com
Το Πικασό είναι κομψότατο, και ο Κάκτος μου άρεσε σαν διαφορετικό. Για τα πιο πρόσφατα έχω κάκιστη γνώμη, ειδικά c3 aircoss, c5 aircross...
Panta prepi na do kati brosta mou na po an mou aresi i ochi...to C5 Aircross den to echo di akoma, evtichos,...
Mboro na po omos pos stis foto to kenourgio c3 mou arese pio poli apoti live...eno sto Cactus itane anapoda...
Prin 2 bdomades ichame pai stin diethni ekthesi aftokiniton edo stin Vienni...
Idika i Alfa Romeo me apogoitevse arketa tha ellega, opos ke i Rolls Royce..., ta Mini echoune gini agnorista pleon, san karikatoures tou original..., na po tin pikri alithia den mou arese kanena, idika patatodes itane ke to DS7 tha elega...oreo isoterika ke apolita bareta eksoterikos...
Ase ime alis epochis ego...

nonos

Member
Reaction score
23.859
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Δεν εισαι αλλης εποχης... Γιατι κι εγω το ιδιο διαπιστωνω. Μετρημενα τ αμαξια που μ αρεσουν στ αληθεια - να τα θεωρω ποθητα ,πλεον!

Nikephoros

Member
Reaction score
15.405
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Ακούγεται ίσως περίεργο, αλλά τη CX των 4.65μ με την τεράστια μούρη τη μανουβράρω στα πιο απίστευτα στενά της πόλης και την παρκάρω ασύγκριτα πιο εύκολα από το Πικασό των 4.43μ με την κοντή μούρη. Η ορατότητά της δεν υπάρχει! Και το επαναφερόμενο τιμόνι βοηθάει απίστευτα... Είναι το σύνολο δηλαδή και όχι μόνο οι αναλογίες του αμαξώματος (τόσο καλά μελετημένο ήταν αυτό το αυτοκίνητο...).

Reaction score
18.221
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Ακούγεται ίσως περίεργο, αλλά τη CX των 4.65μ με την τεράστια μούρη τη μανουβράρω στα πιο απίστευτα στενά της πόλης και την παρκάρω ασύγκριτα πιο εύκολα από το Πικασό των 4.43μ με την κοντή μούρη. Η ορατότητά της δεν υπάρχει! Και το επαναφερόμενο τιμόνι βοηθάει απίστευτα... Είναι το σύνολο δηλαδή και όχι μόνο οι αναλογίες του αμαξώματος (τόσο καλά μελετημένο ήταν αυτό το αυτοκίνητο...).
μεγάλο πλεονεκτημα της CX είναι και το περιορισμένο πλάτος, και η σχετικά 'ψηλή' θέση οδήγησης.

Ο πολύ μεγάλος κύκλος στροφής όμως, εμένα τουλάχιστον με δυσκολεύει

Δεν εισαι αλλης εποχης... Γιατι κι εγω το ιδιο διαπιστωνω. Μετρημενα τ αμαξια που μ αρεσουν στ αληθεια - να τα θεωρω ποθητα ,πλεον!
αυτό να λέγεται... Ακόμα και την δεκαετία του '90 κυκλοφορούσαν πολλά κομψά μοντέλα.

visa chrono

Member
Reaction score
28.531
Πόντοι
1.607
Για ένα λεπτό.. Μόνο...

Μου αρέσει c3 aircross σε πορτοκαλί πάντα...
Και suzuki ignis New σε μουστάρδι...

Και μετά μου αρέσει και το bx...:clap::clap:

Και τελευταίο...
Εάν όλοι είχαν το πάθος για την μάρκα που υπάρχει εδώ μέσα η μάρκα θα ήταν πρώτη By far.. :lol::lol:

Εγώ μετά από 2 σύγχρονα citroen τα θεωρώ Τίμια αμάξια σε σχέση τιμής και τι προσφερουν αλλά μέχρι εκεί..

Bye...

Top Bottom