Σύγχρονα αυτοκίνητα που μας αρέσουν

nonos

Member
Reaction score
21.129
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Τηρουμένων των αναλογιών αρκετά ενδιαφέρων περιπτώσεις σχεδιαστικά είναι τα νέα αδελφά 308-Astra.

Επίσης ΔΕΝ μου αρέσει η Tonale.

Nikephoros

Member
Reaction score
13.935
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Συγγνώμη Νίκο, αλλά σ΄αρέσει αυτό το πράγμα;
Τηρουμένων των αναλογιών αρκετά ενδιαφέρων περιπτώσεις σχεδιαστικά είναι τα νέα αδελφά 308-Astra.

ΚΑΘΟΛΟΥ! Έψαχνα ένα κατάλληλο νήμα για να το ανεβάσω και το ανέβασα μόνο και μόνο διότι ίσως είναι ένα από τα πολύ πρώτα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Πήγαινα να το ανεβάσω στο καφενείο, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι το έχουμε υπερφορτώσει με ετερόκλητες θεματολογίες και εδώ πρόκειται για κάτι αυτοκινητιστικό καθαρά και όχι θέμα καφενείου. Εάν το νήμα ονομαζόταν σκέτο σύγχρονα αυτοκίνητα, θα ταίριαζε καλύτερα!

Επίσης Χρήστο έχω και εγώ εκφραστεί για την Tonale! Πολύ ωραίο που ένας Έλληνας σχεδιαστής, με τόση αγάπη για το αυτοκίνητο (και τις Σιτροέν!), κάνει μία τόσο σημαντική καριέρα στην Alfa Romeo, αλλά είναι ένα από τα πιο άσχημα αυτοκίνητα που έχω δει ποτέ μου. Και είδα μία σήμερα με τον οδηγό της να κατεβαίνει τη Συγγρού οδηγώντας πάρα πολύ επικίνδυνα και προκλητικά (θα έπρεπε να του αφαιρεθεί η άδεια επιτόπου, έβαζε σε κίνδυνο πολλές ζωές, και της οικογένειάς μου...).

Παρεμπιπτόντως, είδα μία απίστευτη 164 facelift στο ίδιο χρώμα με τη CX μου, να ανεβαίνει την Πετρουπόλεως χθες. Την κυνήγησα για να τη φωτογραφίσω κιόλας, αλλά ως συνήθως, πάνω από 10 αυτοκίνητα παραβίασαν το STOP των κάθετων δρόμων μπροστά μου και ένας πέρασε και με κόκκινο σε ένα φανάρι και την έχασα... Ήταν υπέροχη!!!

Nikephoros

Member
Reaction score
13.935
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα

Το Astra μου αρέσει, όπως και το Moka που βασίζεται/ακολουθεί σχεδιαστικά το Astra.

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.188
Πόντοι
747

Θα συμφωνήσω στο πεζώ. Το έχει ο γιος μου εταιρικό, και έχει πολύ καλή μορφοποίηση αμαξώματος.

nonos

Member
Reaction score
21.129
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Το 508 είναι ότι καλύτερο αισθητικά κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο πλανήτη...

Nikephoros

Member
Reaction score
13.935
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Πάνω και από αυτό;

Για εμένα προσωπικά, ναι! Η γραμμή "Avant" της Audi και "Sportwagon" της Alfa Romeo μου άρεσαν πάντα πάρα πολύ, αλλά μόλις είδα από κοντά το 508 SW, νομίζω ότι μπήκε στην κορυφή των SW σχεδιαστικά για εμένα.

nonos

Member
Reaction score
21.129
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Επίσης αυτοκίνητο (VW Arteon) που γυρνωώ να το χαζεύω τις σπάνιες φορές που το πετυχαιίνω Ελλάδα και πιο συχνά στο εξωτερικό:
32723

32724

Top Bottom