Συγγνώμη Νίκο, αλλά σ΄αρέσει αυτό το πράγμα;
Τηρουμένων των αναλογιών αρκετά ενδιαφέρων περιπτώσεις σχεδιαστικά είναι τα νέα αδελφά 308-Astra.
Επίσης ΔΕΝ μου αρέσει η Tonale.
ΚΑΘΟΛΟΥ! Έψαχνα ένα κατάλληλο νήμα για να το ανεβάσω και το ανέβασα μόνο και μόνο διότι ίσως είναι ένα από τα πολύ πρώτα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Πήγαινα να το ανεβάσω στο καφενείο, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι το έχουμε υπερφορτώσει με ετερόκλητες θεματολογίες και εδώ πρόκειται για κάτι αυτοκινητιστικό καθαρά και όχι θέμα καφενείου. Εάν το νήμα ονομαζόταν σκέτο σύγχρονα αυτοκίνητα, θα ταίριαζε καλύτερα!
Επίσης Χρήστο έχω και εγώ εκφραστεί για την Tonale! Πολύ ωραίο που ένας Έλληνας σχεδιαστής, με τόση αγάπη για το αυτοκίνητο (και τις Σιτροέν!), κάνει μία τόσο σημαντική καριέρα στην Alfa Romeo, αλλά είναι ένα από τα πιο άσχημα αυτοκίνητα που έχω δει ποτέ μου. Και είδα μία σήμερα με τον οδηγό της να κατεβαίνει τη Συγγρού οδηγώντας πάρα πολύ επικίνδυνα και προκλητικά (θα έπρεπε να του αφαιρεθεί η άδεια επιτόπου, έβαζε σε κίνδυνο πολλές ζωές, και της οικογένειάς μου...).
Παρεμπιπτόντως, είδα μία απίστευτη 164 facelift στο ίδιο χρώμα με τη CX μου, να ανεβαίνει την Πετρουπόλεως χθες. Την κυνήγησα για να τη φωτογραφίσω κιόλας, αλλά ως συνήθως, πάνω από 10 αυτοκίνητα παραβίασαν το STOP των κάθετων δρόμων μπροστά μου και ένας πέρασε και με κόκκινο σε ένα φανάρι και την έχασα... Ήταν υπέροχη!!!