με 3λιτρο?.....με ξανθια? με τι? ε μη μου πεις με το REFLEX....τωρα να πεσω κατωΑυτό το βίωσα και εγώ και όχι μόνο μια φορά....!!!
με 3λιτρο?.....με ξανθια? με τι? ε μη μου πεις με το REFLEX....τωρα να πεσω κατωΑυτό το βίωσα και εγώ και όχι μόνο μια φορά....!!!
Με το Reflex, με το Reflex!με 3λιτρο?.....με ξανθια? με τι? ε μη μου πεις με το REFLEX....τωρα να πεσω κατω

... 

Ο δικος μας φιλος κατσαρολα την πηρε...... απο αλλους ιδιοκτητες..Σοβαρα μιλας? Κατεληξε σιδερα αυτο το αυτοκινητο?!
Εγκλημα!
Το ειχα γνωρισει, στα χερια του κατοχου πριν την παρει ο Γιαννης.
Mia Xara καταλαβες...Κριμα απ οτι καταλαβα, γιατι για να καταλαβω πληρως ποτε δε γινεται.
Απο τοτε που το πήρα εγω ανεβαζε θερμοκρασιες .Είχε θέμα το μοτέρ !!! Ήθελε φλάντζες......κρίμα το αυτοκίνητο.. μια χαρά πήγαινε όταν είχα πάει βόλτα με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της
Με xantia v6με 3λιτρο?.....με ξανθια? με τι? ε μη μου πεις με το REFLEX....τωρα να πεσω κατω

Ήταν η δική σου Xantia μόνο με αυτό το πρόβλημα, ή γενικότερο των V6? Noμίζω το είχα ακούσει και για κάποιες πρώτες, 24βάλβιδες ΧΜ V6 Y3.Απο τοτε που το πήρα εγω ανεβαζε θερμοκρασιες .Είχε θέμα το μοτέρ !!! Ήθελε φλάντζες......

Να αναφερθεί επίσης πως στο ίδιο τεστ η Mercedes Benz A-Class του 1998 απέτυχε παταγωδώς φτάνοντας σε σημείο να ντελαπάρει.Ήταν η δική σου Xantia μόνο με αυτό το πρόβλημα, ή γενικότερο των V6? Noμίζω το είχα ακούσει και για κάποιες πρώτες, 24βάλβιδες ΧΜ V6 Y3.
Να υπενθυμίσουμε στους νεότερους στο φόρουμ φίλους μας ότι η Xantia V6 Activa κατέχει το ρεκόρ ταχύτητας στο Σουηδικό τεστ ταράνδου για 20 χρόνια, μπροστά ακόμα και από πολλά υπερσύγχρονα υπεραυτοκίνητα με πάνω από 700 άλογα.... (π.χ. McLaren 720S...).![]()