- Reaction score
- 24.391
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Πως παει το μαζεμα?
Εναλλακτικά, τρυπάς. Δράπανο μπαταρίας. Κέντράρεις, με πόντα, χρησιμοποιείς πρώτα μικρό τρυπάνι, πχ 5 χιλ, μετά 7,5 ---> 10 ----> 15 μέχρι να κάνεις φρέζα και να απελευθερώσεις. Προσοχή μην πας πολύ βαθειά και φας τα σπειρώματα.Το είχα εκεί αλλά μπήκαν βγήκαν 40 άτομα έριξαν πράγματα τεσπά άλλη ιστορία.
Ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω και δεν έχουμε ρεύμα εκεί για ηλεκτροκόλληση. Τέλεια

Να θέλουν τα πίσω αλλαγη με 40000χλμ;Σχετικο-ασχετο..
Στα c4 αυτα στο πισω αξονα ,ετσι κι αλλιως παει μαζι δισκοπλακα-μουαγιε στην αλλαγη..![]()
Εννοείς για την αλλαγή του ιμάντα ?Το βρήκα το άτιμο
Να θέλουν τα πίσω αλλαγη με 40000χλμ;
Για τον ιμάντα χρονισμού υπάρχει ειδικό εργαλείο ή να βάλω δύο Allen ;
Ναι , τα C4 πρέπει να έχουν εργαλείο που κλειδώνει τους εκκεντροφόρους κάτι έχω ακούσει δλδ.Εννοείς για την αλλαγή του ιμάντα ?
Σε ΟΛΑ κλειδώνει ο εκκεντροφόρος, προκειμενου να μην χαθεί το "βήμα". Κα η καθε μάρκα, έχει τα δικά της "εργαλεία". Για να αποκλείει την επέμβαση τρίτων.Ναι , τα C4 πρέπει να έχουν εργαλείο που κλειδώνει τους εκκεντροφόρους κάτι έχω ακούσει δλδ.

, το κάνεις όπως θέλεις. Αλλά, και ένα έκκεντρο, σε φόρτιση, με λοβό σε συγκεκριμενη γωνία, μπορεί να "πάρει" κανένα δόντι περιστροφής. Αυτό είναι το σημείο προσοχής.ΑΑΑΑΑΑΑΑ, τι είναι αυτό που είπες ? ή το κατάλαβα εγώ λάθος ?Δεν μου έτυχε να αλλάξω ιμάντα χρονισμού και να μην έχει σημάδια και στον ιμάντα και στις "τροχαλίες" αλλά φοβάμαι ότι θα βρω τον μάστορα μου. Αν κάνω σημάδια στον παλιό ιμάντα και τα μετά τα μεταφέρω στον καινούργιο; Αφού φυσικά κλειδώσω τα πάντα εννοείται