- Reaction score
- 3.770
- Πόντοι
- 777
----------------------Eμενα αντιθετα,μου ηταν παντα συμπαθη.Επειδη απο πολυ μικρος μου αρεσαν τα παλια αυτοκινητα,με συναρπαζε η ιδεα οτι μπορουσε κανεις να παει στην αντιπροσωπεια,και να αγορασει ολοκαινουριο,ενα αυτοκινητο που ηταν κατ ουσιαν παλιο.
Σκεφτειτε πχ οτι εν ετει 1990,πωλουνταν ακομα καινουρια polski και dacia,τα οποια ηταν ολοκαινουρια αντιγραφα αυτοκινητων του 1966 και του 1969 αντιστοιχα...
Τι μπορει να ειναι πιο γ@μ@το απο αυτο;
Α,και περι αξιοπιστιας...Περι το 1993,συγγενης ειχε αγορασει ενα μεταχειρισμενο morris marina.Θυμαμαι τοτε,στην τρυφερη ηλικια των 5 ετων,να ακουω για πρωτη φορα στη ζωη μου,τη λεξη ''κουζινετα''...Ετσι για να μη λεμε μονο για τα ανατολικα..
Kάπου σε καταλαβαίνω και τη συμμερίζομαι την "ρετροφιλία¨' σου αλλά μη ξεχνάς ότι τα ολοκαινουρια αντιγραφα αυτοκινητων του 1966 ήταν κακά αντίγραφα και υποδεέστερα προϊόντα.
'Αλλωστε εάν πας να αγοράσεις σήμερα αυτοκίνητο, μάλλον δεν θα προτιμήσεις το απερχόμενο μοντέλο, αν και φθηνότερο-και παλαιότερο.

Θέλω να πω ότι αυτά τα αυτοκίνητα ίσως τα βλεπουμε με συμπάθεια σήμερα αλλά στην εποχή τους ήταν μόνο λύση ανάγκης.

...Ετσι για να μη λεμε μονο για τα ανατολικα..