Παλιές διαφημίσεις άλλων ιστορικών

Taskos

Member
Reaction score
3.770
Πόντοι
777
Eμενα αντιθετα,μου ηταν παντα συμπαθη.Επειδη απο πολυ μικρος μου αρεσαν τα παλια αυτοκινητα,με συναρπαζε η ιδεα οτι μπορουσε κανεις να παει στην αντιπροσωπεια,και να αγορασει ολοκαινουριο,ενα αυτοκινητο που ηταν κατ ουσιαν παλιο.
Σκεφτειτε πχ οτι εν ετει 1990,πωλουνταν ακομα καινουρια polski και dacia,τα οποια ηταν ολοκαινουρια αντιγραφα αυτοκινητων του 1966 και του 1969 αντιστοιχα...
Τι μπορει να ειναι πιο γ@μ@το απο αυτο;:yahoo::w00t::drool:

Α,και περι αξιοπιστιας...Περι το 1993,συγγενης ειχε αγορασει ενα μεταχειρισμενο morris marina.Θυμαμαι τοτε,στην τρυφερη ηλικια των 5 ετων,να ακουω για πρωτη φορα στη ζωη μου,τη λεξη ''κουζινετα'':baby:...Ετσι για να μη λεμε μονο για τα ανατολικα..
----------------------
Kάπου σε καταλαβαίνω και τη συμμερίζομαι την "ρετροφιλία¨' σου αλλά μη ξεχνάς ότι τα ολοκαινουρια αντιγραφα αυτοκινητων του 1966 ήταν κακά αντίγραφα και υποδεέστερα προϊόντα.:thumbsdown:
'Αλλωστε εάν πας να αγοράσεις σήμερα αυτοκίνητο, μάλλον δεν θα προτιμήσεις το απερχόμενο μοντέλο, αν και φθηνότερο-και παλαιότερο.hmmm
Θέλω να πω ότι αυτά τα αυτοκίνητα ίσως τα βλεπουμε με συμπάθεια σήμερα αλλά στην εποχή τους ήταν μόνο λύση ανάγκης.

Reaction score
18.265
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
magkes to 1990 agorazes akoma kainourio 2cvaki apo Portogallia. To skoda kai to Wertburg tha kinigouses?

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.921
Πόντοι
827
Eμενα αντιθετα,μου ηταν παντα συμπαθη.Επειδη απο πολυ μικρος μου αρεσαν τα παλια αυτοκινητα,με συναρπαζε η ιδεα οτι μπορουσε κανεις να παει στην αντιπροσωπεια,και να αγορασει ολοκαινουριο,ενα αυτοκινητο που ηταν κατ ουσιαν παλιο.
Σκεφτειτε πχ οτι εν ετει 1990,πωλουνταν ακομα καινουρια polski και dacia,τα οποια ηταν ολοκαινουρια αντιγραφα αυτοκινητων του 1966 και του 1969 αντιστοιχα...
Τι μπορει να ειναι πιο γ@μ@το απο αυτο;:yahoo::w00t::drool:

Α,και περι αξιοπιστιας...Περι το 1993,συγγενης ειχε αγορασει ενα μεταχειρισμενο morris marina.Θυμαμαι τοτε,στην τρυφερη ηλικια των 5 ετων,να ακουω για πρωτη φορα στη ζωη μου,τη λεξη ''κουζινετα'':baby:...Ετσι για να μη λεμε μονο για τα ανατολικα..
Σου θυμίζω ότι για κάποιους το morris marina ήταν ένα μοντέλο ανατολικής Ευρώπης, που παράχθηκε στην Μεγάλη Βρετανία :lol:

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.921
Πόντοι
827
Ένα πολύ συμπαθητικό αυτοκίνητο σχεδιαστικά, έχει την ατυχία να συγκρίνεται μόνο με RR. Και καλά ο διαφημιστής το έβγαλε από το μυαλό του, δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να του πει τι μ#@λ?£§@κιες γράφεις. Αν και στη Ελλάδα αυτά το σκέφτεται ο "εισαγωγέας" και υλοποιεί ο διαφημιστής.

Reaction score
18.265
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
nai, kai politelestero apo ena toyota century...

Pantos, me tin ipermetri forologisi stin elliniki agora to diastima 1979-1990, otan mia 316 ekane oso ena diamerisma,
i dinatotita, akoma kai gia efporous na agorasoun o,tidipote apo 1800k.ek eos RR, itan i idia...

telos, ti einai ta aytorithmizomena diskofrena?

nonos

Member
Reaction score
24.393
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Μάκη με την άδεια σου μπορώ να την αναδημοσιεύσω αυτή?

maxtsif

Member
Reaction score
4.703
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μάκη με την άδεια σου μπορώ να την αναδημοσιεύσω αυτή?
Τι ρωτας ρε Χρήστο, απο εμένα εννοείται κανένα πρόβλημα. Δεν είναι ιδιοκτησία μου έτσι κι'αλλιως. απο το ιντερνετ τη βρήκα.

Top Bottom