- Reaction score
- 23.824
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
....είσαι απίστευτος ! Στο τέλος θα πειστώ ότι ήσουν παρών και στην βάπτισή μου !Χμμμμ, η φωτογραφία είναι από Βόλο μηπως..?
Πωπω φίλε μου αν είναι αυτή...τι ζημιά μου έκανες.. Ήταν ο τελευταίος των Μοϊκανων ο παππούς.. πρώτο χέρι... Τον γνώρισα στο σταθμό των υπεραστικών στο Βόλο όταν πήγαινα σπανίως, όντας φαντάρος, στο Στεφανοβίκειο. Ηρθε να παραλάβει κάποιον. Το κάπως μακρινό πια 2015.
Τι να πω μακάρι να υπάρχει και άλλη.. αλλά το εργοστασιακό χρώμα ήταν τόσο ιδιαίτερο και ίδιο με αυτην
Και από τις λίγες φορές που έχασα φωτογραφίες μου..![]()

Στην βάπτιση σου δεν θα ήταν, αλλά θα γνωρίζει όλα τα αυτοκίνητα όσων παραβρέθηκαν εκεί... Σίγουρα....είσαι απίστευτος ! Στο τέλος θα πειστώ ότι ήσουν παρών και στην βάπτισή μου !
Με αγάπη το λέω, μην παρεξηγηθώ.![]()

Τη μάζεψαν για καλό ή για κακό σκοπό?
Επρεπε να τρέξεις, να τον προλάβεις, να τον σταματήσεις, και ..........να του υποδείξεις ότι τα χερούλια τα έχει βάλει .....ΑΝΑΠΟΔΑ !Πρωινός συνοδοιπορος
View attachment 33937

Αυτή αποδείχθηκε ότι είναι η καφέ σειρά Ι της Σαλαμίνας που πλέον είναι καθημερινό όχημα στην περιοχη της φωτό. Μάλιστα ο ίδιος έχει φέρει και τη λευκή Gs που ήταν επί μηνων προς πώληση στο Βόλο.
Πολύ πιασάρικο το "υπόλοιπο Αττικής" χαχα Με βάσει και τη φωτογραφία του Nikiphoros και την ιστορία που είχα μοιραστεί με αφορμή τη συγκεκριμένη ειναι αυτη λίγο πριν τον Γαλατά!
Και πως ζυγοσταθμίζεις τις ρόδες ? Ερώτηση κάνω.Και να μη βάζει αντίβαρα ζυγοστάθμισης.
Και θέλει χαμήλωμα πίσω και λίγο εμπρός.
Προς πώληση η συγκεκριμένη πλεον. Δεν είναι car ,μη ψάχνει κάποιος αδίκως..View attachment 33344
Βγήκε πρόσφατα σε κυκλοφορία με κανονικές πινακίδες. Πιθανολογώ ότι πρόκειται για μια πρώην πράσινη εντελώς ερείπιο που ήταν για χρόνια αραγμένη στην ίδια γειτονιά. Η αποκατάσταση είναι όντως όσο πρόχειρη φαίνεται, αλλά όσο μπορεί να φτάσει κανείς αυτή την εποχή...
Και από το να πήγαινε για πέταμα ή ανταλλακτικά, χίλιες φορές έτσι!
το κατω ειναι prefacelift ?
Δυστυχώς την πήρε ο Δήμος είναι αυτή που πουλιέται στο car 8000Και ξαφνικα,εκει που περπατας στο δρομο,βλεπεις μια πεταμενη ds..
Φαινεται να ειναι πολλα χρονια σε ακινησια.Ποιος ξερει ποιος και γιατι την παρατησε κατ αυτον τον τροπο.Παντως σιγουρα εχουν χιουμορ..
image sharing
Εκει τουλαχιστον ηταν πιο απλα τα πραγματα.
Χρήστο με συγχωρείς, πήγαινε για τα youngtimer. Χειρίζομαι το rouchscreen και πληκτρολογώ με μεγάλη δυσκολία με το αριστερό χέρι,μια αυτό έχω προς το παρόν! Στη λίστα μου με θέματα που παρακολουθώ ήταν το younftimer πανω από τα άλλα Citroen και πατησα λάθος νήμα χωρίς να το καταλάβωΝαι.
Αν και έχουμε επισημάνει ότι τα saxo δεν έχουν χώρο εδώ.