- Reaction score
- 18.160
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Με κακο σασσι δυστυχώς..
Αν εναι τα υπόλοπα καλά, αξίζει.
Λατρεία ... Και με τις παλιές ρωμαϊκές πινακίδες που έγραφαν ολόκληρο το όνομα της Αιώνιας Πόλης
Δυστυχως αποσύρθηκε και ήταν γνήσια 1.9 8vΓνησιοτατη και εν ζωη...
View attachment 15253
Άλλαξε χέρια πρόσφατα και ήδη έχει ξεκινήσει το μάζεμα σε συνεργειο! Είναι σε καλά χέρια!Πριν από λίγο, κατηφορίζοντας τον Λυκαβηττό! Επειδή κάνω συχνά αυτό το δρομολόγιο, αυτή η GS μπήκε πρόσφατα εκεί:
View attachment 16162View attachment 16163
Επίσης σώθηκε Νίκο! Την πήρε Κύπριος κατοχος πολλών hydractive για τις επισκέψεις στην Ελλάδα!Και πάνω που λέγαμε για εκείνη την ασημί Activa στο Ίλιον, κόβοντας μέσα από κάτι στενά για να ξεφύγω από τη φοβερή κίνηση τη βλέπω ξαφνικά μπροστά μου! Με κατατεθειμένες πινακίδες πλέον... Πανέμορφη, φαίνεται σε εξαιρετική κατάσταση (τα ελαστικά της θέλουν αλλαγή επειγόντως!)
View attachment 19552
Λυπήθηκα όμως για την BX GTI...Δυστυχως αποσύρθηκε και ήταν γνήσια 1.9 8v
Άλλαξε χέρια πρόσφατα και ήδη έχει ξεκινήσει το μάζεμα σε συνεργειο! Είναι σε καλά χέρια!
Επίσης σώθηκε Νίκο! Την πήρε Κύπριος κατοχος πολλών hydractive για τις επισκέψεις στην Ελλάδα!
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα αυτό το πράμα που έχει πάνω στη σχάρα, λίγο μακάβριο μου φαίνεται... Είπες Πάργα, είναι κι Αχέροντας κοντά, οι συνειρμοί είναι περίεργοι.....
Αυτή η εικόνα και η περιγραφή μου έφερε αναμνήσεις από τις δικές μας διακοπές στην Πάργα με τη GS το 1985. Έχοντας ήδη μηχανικά μέρη με 5άρι κιβώτιο από μία Βελγική GSA X3, όπως είχα πει παλαιότερα και ένα χρόνο από τότε που καρφώθηκε με τη μούρη στο έδαφος πέφτοντας από έναν γκρεμό 30 μέτρων, είχαμε κάνει το δρομολόγιο Αθήνα - Πάργα (και τις γύρω περιοχές βέβαια με Αχέροντα, Σούλι κ.λ.π. επί 2 εβδομάδες) και μετά Κόνιτσα, Πρέσπες, Έδεσσα, Βέροια, Όλυμπος και επιστροφή Αθήνα για να πάμε μετά από 4 ημέρες στο κάμπινγκ των Καμμένων Βούρλων σέρνοντας την τροχοσκηνή μας. Και τι δε ζήσαμε με αυτό το αυτοκίνητο.... Πόσο μου λείπει αυτό το αυτοκίνητο...