- Reaction score
- 24.965
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Κάτι διαφημίζει τώρα αλλά ποιος ξέρει τι..
την ειδε εχτες ο γιος μου και τρελλαθηκε στα γελια .....τι της βρηκε.....τα παιδικα ματακια και το μυαλο του ξερουνΑκομα μια
![]()
Μανωλη την ιδια απορια εχω και εγω για τα πιτσιρικια(παω τον γιο μου κοντα στις μινιατουρες και τραβαει κατι γελια τρελλα και δεν ακουμπαει σαν να ξερει μονο δειχνει!!και ειναι δεκα μηνων ...χαζομπαμπας εεε)την ειδε εχτες ο γιος μου και τρελλαθηκε στα γελια .....τι της βρηκε.....τα παιδικα ματακια και το μυαλο του ξερουν
Ακομα μια
![]()
Πολύ όμορφη

Και μέσω Internet αλλά και από τα προσωπικά μας αρχεία (μέσω Internet)απορια τοσο υλικο που το βρισκετε ολα μεσω ιντερνετ να φανταστω?

Aυτα μανωλη δεν τα χανουμε σε αναγκη κοιμομαστε και μαζι... βαζουμε και μια ταμπελιτσα ¨δεν ακουμπαμε τζιζ¨μωρε το 1987 ειχα γνησια prospekt απο ΒΧ 2cv axel gsa kai οχι μονο ενα η 2 απλα οτι ειχαν ξεμεινει τα ειχα μαζεψει ειχα βαλει και διαφανη ζελατινα και καπου τα εχασα.....μιλαμε το συγκεκριμενο ηταν περιουσια
am 14 χρονων τοτε δεν εδωσα την δεουσα σημασια....Aυτα μανωλη δεν τα χανουμε σε αναγκη κοιμομαστε και μαζι... βαζουμε και μια ταμπελιτσα ¨δεν ακουμπαμε τζιζ¨