Μπροσούρες και διαφημιστικό υλικό εποχής για την DS

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Ακομα μια
την ειδε εχτες ο γιος μου και τρελλαθηκε στα γελια .....τι της βρηκε.....τα παιδικα ματακια και το μυαλο του ξερουν

visa chrono

Member
Reaction score
28.530
Πόντοι
1.607
την ειδε εχτες ο γιος μου και τρελλαθηκε στα γελια .....τι της βρηκε.....τα παιδικα ματακια και το μυαλο του ξερουν
Μανωλη την ιδια απορια εχω και εγω για τα πιτσιρικια(παω τον γιο μου κοντα στις μινιατουρες και τραβαει κατι γελια τρελλα και δεν ακουμπαει σαν να ξερει μονο δειχνει!!και ειναι δεκα μηνων ...χαζομπαμπας εεε)

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
απορια τοσο υλικο που το βρισκετε ολα μεσω ιντερνετ να φανταστω?

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
απορια τοσο υλικο που το βρισκετε ολα μεσω ιντερνετ να φανταστω?
Και μέσω Internet αλλά και από τα προσωπικά μας αρχεία (μέσω Internet) :lol:

visa chrono

Member
Reaction score
28.530
Πόντοι
1.607
Μανωλη το internet ειναι πολυ μεγαλη εγκυκλοπαιδεια..εγω προσωπικα βαζω στο μυαλο μου τι ψαχνω και προσπαθω να το βρω(φαντασου πως δεν αγαπαω πολυ την τεχνολογια αλλα ζουμε στο 14, και οτι αρχειο μπροσουρα διαθετω...που κατι εχω, μερικες φορες αναρωτιεμαι γιατι..εδω βρισκω εικονες η ατοφιες σελιδες απο βιβλια μεσα σε αυτο).Η αληθεια για εμενα ειναι πως με βοηθαει πολυ οτι εντυπο εχω για να ψαχνω!!
Ξεκινα να βαζεις στο μυαλο σου κατι συγκεκριμενο και ψαξε να δεις που στο τελος γινετε ποιο ευκολο..
Καλο ποσταρισμα αγαπητε φιλε

Last edited:

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
μωρε το 1987 ειχα γνησια prospekt απο ΒΧ 2cv axel gsa kai οχι μονο ενα η 2 απλα οτι ειχαν ξεμεινει τα ειχα μαζεψει ειχα βαλει και διαφανη ζελατινα και καπου τα εχασα.....μιλαμε το συγκεκριμενο ηταν περιουσια

visa chrono

Member
Reaction score
28.530
Πόντοι
1.607
μωρε το 1987 ειχα γνησια prospekt απο ΒΧ 2cv axel gsa kai οχι μονο ενα η 2 απλα οτι ειχαν ξεμεινει τα ειχα μαζεψει ειχα βαλει και διαφανη ζελατινα και καπου τα εχασα.....μιλαμε το συγκεκριμενο ηταν περιουσια
Aυτα μανωλη δεν τα χανουμε σε αναγκη κοιμομαστε και μαζι... βαζουμε και μια ταμπελιτσα ¨δεν ακουμπαμε τζιζ¨

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Aυτα μανωλη δεν τα χανουμε σε αναγκη κοιμομαστε και μαζι... βαζουμε και μια ταμπελιτσα ¨δεν ακουμπαμε τζιζ¨
am 14 χρονων τοτε δεν εδωσα την δεουσα σημασια....

visa chrono

Member
Reaction score
28.530
Πόντοι
1.607
Παντως και τωρα μπορεις να τις ξανα μαζεψεις υπαρχουν στο ebay original μπροσουρες απο ολα τα μοντελα και δεν χρειαζονται και πολλα λεφτα
Κριμα παντως...

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
καπου πρεπει να ειναι καταχονιασμε εαν τα βρω.....χεχεχεχεχε α και ολα στα ελληνικα .....απο οτι θυμαμαι...

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
αυτην την φωτο μην την δει το ετερον ημιση θα εχουμε θεματα γκρινιας....αυτ ειναι που λεμε οτι η γυναικα οταν θελει τραβαει βατραχι....για να μην πω τιποτ αλλο μιας και εχουμε την τιμη να εχουμε και μελη απο το αλλο φυλλο....

Top Bottom