- Reaction score
- 24.525
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Λες κι εκλ@σ* το RAM και βγήκε αυτο.
οχι!! απο το fb το πηρα....για το κερασμα παντος μαλλον τον φεβρουαριο!eisai Parisi?
kernao annisette
Και γιατι οχι...με 20ε. το μηνα θα βαρεθουμε να το βλεπουμε.......View attachment 22151View attachment 22152
Βάλε με στη λισταΚαι γιατι οχι...
when smart start ...δεν ηταν ποιο εξυπνο...
Ε και σε μια νεα εποχη μπριζας ...μια χαρα ... οπως και πριν 60 χρονια .. φτιαχνεις κατι να μπορουν ολοι να κανουν την δουλεια τους ...
Μωρε εγω ..το εχω να το αγοραζω...κατι μου κανει ..ε και να εχω και ρευμα .... Γιατι ολα τ αλλα ειναι ενα μικρο διαμερισμα και ουτε μεχρι την Λαμια δεν φτανεις ...

Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!To sasman αυτό είναι από GS alla λίγο σημασία έχει, ήμουν παρών σε τέτοια μετατροπή κάπου δεκαετία 90 και η γνώμη μου είναι να βρεις σασί ami super (όπως ήταν κι αυτό που λέω) kai βάζεις όποιον boxer GS-GSA θες, ήταν λίγο παίδεμα οι ταχύτητες γιατί εκτός τις πρώτης ήταν όλες αντίθετα, ήθελε πατέντα στο χειρόφρενο και τράβηγμα στα φτερά και στο καπώ γιατί ήταν 10-20 πόντους πιο μακρύ στην μούρη (λογικό)...
Το αστείο είναι ότι το αμάξι υπάρχει κάπου από ότι ξέρω και ελιναι και δηλωμένο κι όλας!!!
Κάπου στο διαδίκτυο είχα δει και κάποιον ακόμα πιο κασκαντέρ με υδροπνευματική κλπ..
Τα κίτρινα του 007 ήταν με κινητήρα GS από όσο ξέρω...
Κώστα μοτέρ από BMW gs βγάζει 110 άλογα και είναι σούπερ για 2cv!Αγορα κιβωτίου GSA με σκοπό μελλοντικό πρότζεκτ. Υπάρχει σκέψη να το τοποθετήσω μαζί με μοτέρ GSA σε Citroen 2cv.
Εάν υπάρχει κάποια τεχνική πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη.
(Έχω την εντύπωση ότι και τα 2Cv που παίξανε στo For your eyes only είχανε αυτό το Setup.)
View attachment 22170
View attachment 22171
View attachment 22172

Το ξέρω φίλε μου , αλλά εδώ η ομάδα θέλει να φτιάξουμε ένα 007!!!Κώστα μοτέρ από BMW gs βγάζει 110 άλογα και είναι σούπερ για 2cv!
Έχω την εντύπωση ότι μπαίνει στο σασι του 2cv εύκολοτερα από του gsa![]()