- Reaction score
- 24.269
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
81) 2.0i, Κρητη
Τα έβαλα κάτω και τελικά τη θυμήθηκα από τον περιβάλλοντα χώρο! Είναι στο Βέλο Κορινθιας. Η παραπάνω είναι η ίδια πριν ανακατασκευαστεί, με την παρακάτω που είχα δημοσιεύσει πριν 3 χρονια. Ο κάτοχος είχε και μια καφέ Ds που πωλήθηκε ανταλλακτικά σε γνωστό-αγνωστο που ασχολείται με ds-cx στο Θριάσιο Πεδίο και είχε αγοράσει και τη δική μου cx turbo II.
Η ίδια, από το αυτοκόλλητο, στον Δίπλα πριν κάποια χρόνια. Ενημερωτικά είχα κάνει λάθος και για το τι έγραφε το περιεχόμενο. Με διόρθωσε σωστά ο φίλος Dragon.76) Χαρακτηριστική 2.0i,που αποσύρθηκε, καθώς είχε αυτοκόλλητο "φίλοι σύνδεσμοι Στέλιου Καζαντζίδη" ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Την έχω εντοπίσει και σε άλλο στιγμιότυπο εν ζωή έξω από συνεργείο, θα βρω τη φωτό.
View attachment 31329
Χρήστο η κόκκινη στην Καβάλας στο ρεύμα προς Αθήνα, λίγο πριν τον Κηφισό, με τα 270,000χλμ, τι απέγινε? εάν γνωρίζεις.
Εδώ και φωτογραφία της Νίκο, έστω διαδικτυακά:41) αυτή που λες Νίκο!
Ήταν μια από αυτές που θα ανέφερα μελλοντικα χωρίς φωτογραφία. Δε γνωρίζω την τύχη της.
Σε ευχαριστώ Χρήστο!Εδώ και φωτογραφία της Νίκο, έστω διαδικτυακά:
View attachment 31872
Ο συνδυασμός αυτού του χρώματος με τις ζάντες της 24βάλβιδης είναι απίστευτος. Έχει μήπως καμμία σχέση με την Turbo CT του Καρέλλη στη Λαμία, την οποία πουλούσε πριν από πολλά χρόνια? (ίδιο χρώμα, άλλες ζάντες τότε στη Λαμία, από ό,τι θυμάμαι). Είναι αυτή που έρχεται στην Πανελλήνια συνάντηση?86) Turbo ct στο γνωστό συνεργείο του Γαλατσίου. Ας με συγχωρέσει το μέλος που την είχε δημοσιεύσει αρχικά, δε το θυμάμαι. Με μπόλικη αισιοδοξία θα μπορούσε να είναι και η 59) από Πετρούπολη τότε, μετά από ανακατασκευή. Φωτογραφία Νοεμβρίου 2021.
View attachment 31874
Στον σταθμό του ΜονάχουΔεν καταγράφεται καθότι μη ελληνική αλλά κυκλοφορουσε αρκετά κάποτε στην Αθήνα:
View attachment 31871
Την είχα φωτογραφήσει ένα πρωϊνό στη Λ. Αλεξάνδρας, έξω από το πεδίο του Άρεως! Το είχα ανεβάσει στο σχετικό νήμα.Δεν καταγράφεται καθότι μη ελληνική αλλά κυκλοφορουσε αρκετά κάποτε στην Αθήνα:
View attachment 31871
Και όντως τηλεφώνησε σε μια από τη XE και μάλιστα ήρθε να τη δω και εγώ μαζί με τον ιδιοκτήτη και τον γιο του έξω από το σχολείο μου
Τελικά δε την αγόρασε. Ήταν όμως σίγουρα 2.0i , Μπορντώ, με ζάντες 3λιτρης και ο ιδιοκτήτης έμενε στη Νέα Ιωνία. Μάλιστα θα αγόραζε μια 3λιτρη από τα αυτοκίνητα του Βαρδινογιάννη κατά δήλωση του. Το χαρακτηριστικό που με κάνει να πιστεύω ότι δε την έχω συμπεριλάβει ήταν το μαύρο δερμάτινο σαλόνι με λευκές ραφές!!Αυτοκίνητο ιδιαίτερη επιλογή για την εποχή88) Σε φωτογραφία εποχής αλιευμενη στο διαδίκτυο προ αμνημονεύτων ετών. Το αυτοκίνητο έχει αποσυρθεί προ 8ετιας και σίγουρα δεν είναι διπλότυπο.
View attachment 32011