- Reaction score
- 21.378
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
No.94 πέριξ Σερρών ,3.0 12v!
Η ΔΙΚΙΆ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟ FB ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣNo.96 phase II, turbo ct, σε ακινησια
View attachment 34756
ΝΑΙΘεσσαλονίκη βρίσκεται;
ΣΕ ΑΚΙΝΗΣΊΑ ΤΟ ΕΧΩ 15 ΧΡΌΝΙΑ
Μακάρι να τη δούμε κάποια στιγμή να κυκλοφορεί, Τέτοια αυτοκίνητα, κρίμα να πετιούνται.ΣΕ ΑΚΙΝΗΣΊΑ ΤΟ ΕΧΩ 15 ΧΡΌΝΙΑ
Ωραίο φαίνεται, μακάρι να το αναστήσειςNO 96 PHOTOS
Άλλαξε χέρια πλέον και χρώμα (εργοστασιακός κωδικός). No harm in a way... Ήδη μετατροπή μέσα εξω-πανω-κατω από ατμοσφαιρική πρώτης σειράς.45) Η γνωστή 2.0 CT που πωλείται στον Πειραιά
View attachment 31234
Εντυπωσιακό ότι το 2001 υπήρχαν άτομα ακόμα στην Ελλάδα που ήθελαν να αποκτήσουν μια ΧΜ .Επίσης καποια στοιχεία αναμφισβήτητα που έμαθα ή διαπίστωσα.
Οι 9 τελευταίες XM πωληθηκαν στην Ελλάδα από το ελληνικό δίκτυο το 2001.
Μπλε XM σειρά ΙΙ σαν την no.96 ήταν παραγγελία του Λάτση και είχαν δοθεί σε διευθυντές της Eurobank (εξ ου και το χρώμα). Δεν έχω διαπιστώσει όμως ποτέ έγινε η δουλειά αλλά η παραγγελία 9(!) το 2001 μάλιστα θα μπορούσαν να είναι αυτές. Μάλιστα ταξινομήθηκαν βάσει seaa, μόνο τρεις συγκεκριμένους μήνες του έτους.
Για τους νεότερους.. Πάντα υπήρχαν άνθρωποι μέσης ηλικίας που ήθελαν σοβαρά οικεγενιακά αυτοκίνηταΉταν η εποχή των clk kompressor να μην ξεχνάμε …