Κίτρινος κύκλος

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.960
Πόντοι
747
Ψαχνοντας σε αγγελιες ανακυκλωτηριου,επεσα παλι επανω στον κιτρινο κυκλο.Συνοδευοταν και απο αλλα συμβολα,οπως και σε προηγουμενες φωτογραφιες που εχω ανεβασει:
View attachment 33544

Το ενδιαφερον ομως,ειναι οτι αυτα τα ΄΄αλλα συμβολα'',εμφανιζονται και σε παμπολλα αλλα αμαξια του ανακυκλωτηριου...ανευ του κιτρινου κυκλου ομως.. hmmm

View attachment 33545

View attachment 33546

Σαν καποιος να ''καταχωρει'',η εστω με καποιο τροπο να ''χαρακτηριζει'' αυτα τα αμαξια τοποθετωντας αυτους τους κωδικους.Και προφανως κατι τετοιο ειναι και ο κιτρινος κυκλος.Και παντα,αυτα τα συμβολα ειναι στο τζαμι συνοδηγου.

Αραγε τι να ξερουν για ολα αυτα οι υπαλληλοι του εν λογω ανακυκλωτηριου;Μηπως πρεπει να οργανωσω μια διακριτικη ερευνα,με προσχημα την αναζητηση ανταλλακτικων;:ninja:Ισως δεν ειναι τυχαιο οτι στην εν λογω επιχειρηση εχουν καταληξει πολλα ενδιαφεροντα αμαξια..:ninja:
Ανεξάρτητα από τον κύκλο, εγώ βλέπω εδώ, κάποια καλά οχήματα, που οπως το λευκό ΤΟΥΟΤΑ , ή το JIMNY, δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση, και ειδικά το ΤΟΥΟΤΑ, με χαρτί απόσυρσης Δήμου, με κάνει να απορώ. Αυτά, κρατάνε και τιμές στα μεταχειρισμένα. Το εγκατέλειψαν ?

Ισως να είναι περιπτώσεις, όπως γείτονα, που απεδήμησε, και επειδή χρωστούσε στην εφορία, η οικογένεια έκανε μη αποδοχή κληρονομιάς, και ένα ΤΟΥΟΤΑ AVENSIS που είχε στο όνομά του, παρέμεινε στον δρόμο, για 2 χρόνια μέχρι να το παραλάβει ο Δήμος. Περνάγανε και το ζητούσανε πολλοί, αν πωλείται κλπ, ακόμα και τα άτομα του Δήμου ( πλήρωμα του απορριμματοφόρου ), που ήξεραν οτι ο παππούς έφυγε, και τους ενδιέφερε το όχημα. Ηταν καλό, σε καλή κατάσταση,, και αυτά είναι και ........αλεξίσφαιρα. αλλά δεν μπορούσε να το αγγίξει κανείς χωρίς αποπληρώσει πρώτα τα χρέη στην εφορία. Ενα απόγευμα γύρισα και το είχαν σηκώσει, δεν είδα ποιός το πήρε ( φίρμα ) ή για να ρωτήσω. Κρίμα τα οχήματα αυτά, ίσως οι Δήμοι, να έχουν συμφωνητικά με τέτοιες εταιρίες ανακυκλωσης, που παραλαμβάνουν τα "σημαδεμένα" με χαρτί. Εχω στα 50 μέτρα από το σπίτι, ήδη 2 με αυτοκόλλητο. Ενα Σέατ και ένα Τσερόκυ.

Οσον αφορά τους αριθμούς, επειδή βλέπω πολλά βιντεάκια Αμερικάνικα, που 2 - 3 τύποι αγοράζουν από ηλεκτρονικές πλειοδοσίες οχήματα από μάντρες, ( με βλάβες - τρακαρισμένα, κλπ ) και πάνε τα παραλαμβάνουν και τα επισκευάζουν, στην αναγνώριση έχουν ετσι νούμερα στα παράθυρα , προφανως είναι οι αριθμοί μητρώου κάθε οχήματος για την αναγνώριση - παρακολούθηση των διαδικασιών.

Αν έχει κανείς χρόνο ( ....και τέτοια διάθεση ), πάει την βόλτα του σε 2-3 τέτοιες φάμπρικες, , βλέπει, γνωρίζεται, και κρατάει επαφή ώστε να παρακολουθεί τις αφίξεις, μήπως και σκάσει μύτη κάποιο ενδιαφέρον όχημα.

Αυτό το JIMNY, πχ που έψαχνα και εγώ, με τςράστια νούμερα χιλιομέτρων και υψηλές τιμές, αν είναι καθαρό, ίσως είναι περίπτωση.

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.873
Πόντοι
827
Έχεις απόλυτο δίκιο σχετικά με την αποδοχή κληρονομιάς. Οι περισσότερες περιπτώσεις είναι τέτοιες. Ακόμα και χωρίς να υπάρχουν χρέη, η όλη διαδικασία μεταβίβασης από θανόντα, για μερικούς είναι μια διαδικασία χρονοβόρα, που μπορεί και να κοστίσει κάποιο χρηματικό ποσό, που κάποτε μπορεί να μην υπολογίζαμε, τώρα όμως το σκεφτόμαστε δύο και τρεις φορές να δώσουμε. Οπότε η εύκολη λύση είναι να βγει από το γκαράζ και να μείνει στο δρόμο... Η συνέχεια γνωστή

minas

Member
Reaction score
3.045
Πόντοι
747
Γιατί απλώς δεν τους ρωτάς? :what:
Στο ανακυκλωτηριο δεν εχω παει..ακομα.Εαν παω και δοθει η αφορμη θα τους ρωτησω.
Στα υπολοιπα αμαξια ειτε δεν γνωριζω προσωπικα τους ιδιοκτητες,ειτε δεν ειναι εν ζωη,η και τα δυο.
Συν οτι γενικοτερα μου αρεσει να δημιουργω μυστηριο και παραφιλολογια.Αλλιως δεν θα ειχα ανοιξει αυτο το θεμα.:devil:

Έχεις απόλυτο δίκιο σχετικά με την αποδοχή κληρονομιάς. Οι περισσότερες περιπτώσεις είναι τέτοιες. Ακόμα και χωρίς να υπάρχουν χρέη, η όλη διαδικασία μεταβίβασης από θανόντα, για μερικούς είναι μια διαδικασία χρονοβόρα, που μπορεί και να κοστίσει κάποιο χρηματικό ποσό, που κάποτε μπορεί να μην υπολογίζαμε, τώρα όμως το σκεφτόμαστε δύο και τρεις φορές να δώσουμε. Οπότε η εύκολη λύση είναι να βγει από το γκαράζ και να μείνει στο δρόμο... Η συνέχεια γνωστή
Να συμπληρωσω οτι αρκετα συχνα,η αποδοχη κληρονομιας ενος τετοιου αυτοκινητου,προυποθετει και την(αρκετες φορες ανεπιθυμητη) συναναστροφη με τους υπολοιπους συγγενεις/συνδικαιουχους.Αυτο νομιζω οτι ειναι στην πραξη ο συχνοτερος λογος,ασχετα αν πολλοι δεν το παραδεχονται.Αν και ειχα τυχει σε περιπτωση κληρονομου που μου το δηλωσε ευθαρσως.

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.960
Πόντοι
747
Στο ανακυκλωτηριο δεν εχω παει..ακομα.Εαν παω και δοθει η αφορμη θα τους ρωτησω.
Στα υπολοιπα αμαξια ειτε δεν γνωριζω προσωπικα τους ιδιοκτητες,ειτε δεν ειναι εν ζωη,η και τα δυο.
Συν οτι γενικοτερα μου αρεσει να δημιουργω μυστηριο και παραφιλολογια.Αλλιως δεν θα ειχα ανοιξει αυτο το θεμα.:devil:

Να συμπληρωσω οτι αρκετα συχνα,η αποδοχη κληρονομιας ενος τετοιου αυτοκινητου,προυποθετει και την(αρκετες φορες ανεπιθυμητη) συναναστροφη με τους υπολοιπους συγγενεις/συνδικαιουχους.Αυτο νομιζω οτι ειναι στην πραξη ο συχνοτερος λογος,ασχετα αν πολλοι δεν το παραδεχονται.Αν και ειχα τυχει σε περιπτωση κληρονομου που μου το δηλωσε ευθαρσως.

Αν οι πληροφορίες μου είναι / ήταν σωστές, ( όταν ρώταγα ) το όχημα θανόντος μεταβιβάζεται στην σύζυγο. Κάποτε ρώταγα για να δω τι θα κανω με το 2CV.

Το θέμα είναι όταν η άδεια είναι ποσοστό σε πλέον του ενός άτομα.

Ειχα συναντήσει περίπτωση, που ήταν 3 ιδιοκτήτες, αλλά συμφωνούσαν, και το πήρε φίλος, αλλά, ένα ζευγάρι που χώρισε, με 50 % έκαστος - σκότωσαν καινούργιο αυτοκινητο για δεκάρες, εξευτελιστικά, σε μια ακόμα προσπάθεια να προσβάλλει ο ένας τον άλλον. ΜΑΘΗΜΑ. ΤΑ αγαπημένα μας, ΜΟΝΟΝ στο όνομά μας. :dance:

Last edited:

Taskos

Member
Reaction score
3.696
Πόντοι
777
Και σε ασυνήθιστο σημείο για διαφημιστικό.
33797

Last edited:

nonos

Member
Reaction score
23.890
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Νομίζω είναι αλλού μεγέθους και κάτι γράφει περιμετρικά.

nonos

Member
Reaction score
23.890
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ναι... Γι αυτο εχουμε το Καφενειο, για να μη χαλαμε τα θεματα...

nonos

Member
Reaction score
23.890
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ενα κιτρινο "Κ" μεσα σε κυκλο βλεπω εγω σε καποια και δε ξερω τι ειναι.

Top Bottom