- Reaction score
- 24.964
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Το εργοστάσιο της απόλαυσης

εδω ειναι το θεμα οτι λογω κρισης στα οικονομικα μου δεν το βλεπω παντως σε ευχαριστω πολυ.....μονο και που το λες....Έχω διάφορα 652 Visaκια.. Αν θες κανένα έλα από δω μαζί με τον Pierre όταν μαζέψει την θεά του και πάρε όποιο θες
Ε θα περιμένουμε λιγάκι, πάντως δυο λευκά Visa δικύλινδρα που θέλουν λίγο περιποιήση σε περιμένουν εδώ. Ένα είναι του 1982 με δορυφόρους και το άλλο είναι του 1984 με λεβιέδεςεδω ειναι το θεμα οτι λογω κρισης στα οικονομικα μου δεν το βλεπω παντως σε ευχαριστω πολυ.....μονο και που το λες....
αν μπορουν να περιμενουν πιστευω οτι κατι θα γινει.....Ε θα περιμένουμε λιγάκι, πάντως δυο λευκά Visa δικύλινδρα που θέλουν λίγο περιποιήση σε περιμένουν εδώ. Ένα είναι του 1982 με δορυφόρους και το άλλο είναι του 1984 με λεβιέδες
Σας ευχαριστώ και τους δυο.. Όταν έρθει στα χέρια μου υπόσχομαι βόλταΑποστόλη καλοτάξιδη, είναι πολύ όμορφη, σου εύχομαι καλές βόλτες!!!
Τάσος, Μαρία.

IFHS ΑΥΤΕς εχω στο ξανθια πολυ καλες η βιδα αν μπορω να την πω ετσι ειναι για γεμισμα?αυτη που ειναι στο κατω μερος με το πλαστικο?Κατεύθασε η μαγεία της όλης υπόθεσης
![]()
επισης μπορεις να βαλεις και ταινια αλουμινιου σαν αυτη που βαζουμε στα μπουρια της σομπας ειναι πιο ανθεκτικο και εχεις καλυτερο αποτελεσμα...Κάποιες μιρκοεπισκευές..
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ. Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας με ευτυχή κατάληξη. Μένει να βρεθεί ένας τρόπος να έρθει στην Ελλάδα.Πο πο μια κουκλαρα 40ρα! Αποστολη, να ναι καλοταξιδη και να τη χαρεις οσο δεν παει
PS. Ζηλεψα, θελω κι εγωωω![]()