- Reaction score
- 23.850
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Ποτε ερχεται Ελλαδα το μωρο?! 

Την άνοιξη πρώτα ο Θεός Χρήστο μουΠοτε ερχεται Ελλαδα το μωρο?!![]()

Μεγάλη τιμή Χρήστο μου να είναι η δική μου η πρώτη. Άλλωστε στην Πάτρα θα βγω όταν θα την φέρνω με το καράβι οπότε.... ετοίμασε σαμπάνιεςΑναμενω καθως....
Σε Cx εμπαινα καθημερινα για χρονια, με Sm ακρως κ@βλωτικ* βολτα εχω παει ,σε δυο xm εχω βρεθει, σε c4 1.4, 1.6 thp και 2 2λιτρα εχω βρεθει,απ τα xantia μου χουν ξεφυγει μονο τα 2λιτρα ,xsara εχει η μανα μου, zx ειμαι στο δεύτερο και εχω συνοδηγησει μια απο τις 17 2λιτρες στην Ελλαδα, saxo 1.4 vts εχει κολλητος οποτε το ξερω απ εξω, c5 εχει ο κουμπαρος του πατερα..
Μα να μην εχω μπει σε ΘΕΑ??![]()

Χαχαχα έτσιιιιιΟλε!
νταξ λαθος ολα λα λα ηθελα να πω..![]()

και το λιμανι ηγουμενιτσας ειναι μια καλη λυσηΜεγάλη τιμή Χρήστο μου να είναι η δική μου η πρώτη. Άλλωστε στην Πάτρα θα βγω όταν θα την φέρνω με το καράβι οπότε.... ετοίμασε σαμπάνιες![]()
και να την περπατησεις......(να την δω και γω μιας και θα περασεις διπλα απο το σπιτι μου πρεβεζα) καιν να ψησουμε κανα κοψιδι μαζι με σαμπανιες..............και το λιμανι ηγουμενιτσας ειναι μια καλη λυσηκαι να την περπατησεις......(να την δω και γω μιας και θα περασεις διπλα απο το σπιτι μου πρεβεζα) καιν να ψησουμε κανα κοψιδι μαζι με σαμπανιες..............

)Χαχαχα... Όντως, λευκή η θεά μύγα εγώε κοιταξε να δεις τωρα δεν θα εισε τυχαιος....θα ξεχωριζεις σαν την μυγα μεσα στο γαλα......

...Μόλις αποφάσισα πως δεν μπορώ να αφήσω τον ξαδελφάκο μου να κάνει όλο αυτό το πολύ επικίνδυνο ταξίδι χωρίς εμένα... slurp.και το λιμανι ηγουμενιτσας ειναι μια καλη λυσηκαι να την περπατησεις......(να την δω και γω μιας και θα περασεις διπλα απο το σπιτι μου πρεβεζα) καιν να ψησουμε κανα κοψιδι μαζι με σαμπανιες..............

Ε ρε σουξέ...Μόλις αποφάσισα πως δεν μπορώ να αφήσω τον ξαδελφάκο μου να κάνει όλο αυτό το πολύ επικίνδυνο ταξίδι χωρίς εμένα... slurp.![]()

να σου πω και το πιο ωραιο ο γιος μου που ξερει πλεον τι σημαινει grenouille βατραχος στα γαλλικα (καθοτι η γυναικα μου καθηγητρια γαλλικων με μητρικη γλωσσα) αρα και τα 2 DS που εχει σε μινιατουρες μολις του ειπα οτι μπορει να ερθει ενας φιλος απο το φορουμ με παλια αυτοκινητα
και εχει βατραχο ξετρελλαθηκε...
Αυτά είναι παιδιά. Να μας ζήσει 
Να του στείλουμε κανένα δωράκι του παιδιούετσι ετσι.....το παιδι μαθαινει να αγαπα οτι και ο μπαμπας (οταν μεγαλωσει ας κανει οτι θελει) και να κανει καμπινγκ!!!!
απο χθες το απογευμα με εχει ρωτησει ισα με 10 φορες ποτε θα ερθει ο φιλος σου με το βατραχο?θα παμε και βολτα?ναι πιθανον να ερθει του λεω...

Είναι κάποια πραγματάκι που χειάζονται βελτίωση Μανόλη μου και σιγά σιγά ξεκινάωωχ ωχ ακομα δεν ηρθε ελλαδα το παιδι και του αλλαζουμε τα φωτα προς το καλυτερο φανταστειτε τι θα γινει μολις ερθει στο ελλαδισταντι εχει να γινει......