Η DS μου.. Βρέθηκε!

nonos

Member
Reaction score
23.851
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Αναμενω καθως....
Σε Cx εμπαινα καθημερινα για χρονια, με Sm ακρως κ@βλωτικ* βολτα εχω παει ,σε δυο xm εχω βρεθει, σε c4 1.4, 1.6 thp και 2 2λιτρα εχω βρεθει,απ τα xantia μου χουν ξεφυγει μονο τα 2λιτρα ,xsara εχει η μανα μου, zx ειμαι στο δεύτερο και εχω συνοδηγησει μια απο τις 17 2λιτρες στην Ελλαδα, saxo 1.4 vts εχει κολλητος οποτε το ξερω απ εξω, c5 εχει ο κουμπαρος του πατερα..
Μα να μην εχω μπει σε ΘΕΑ?? :oops::ninja:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Αναμενω καθως....
Σε Cx εμπαινα καθημερινα για χρονια, με Sm ακρως κ@βλωτικ* βολτα εχω παει ,σε δυο xm εχω βρεθει, σε c4 1.4, 1.6 thp και 2 2λιτρα εχω βρεθει,απ τα xantia μου χουν ξεφυγει μονο τα 2λιτρα ,xsara εχει η μανα μου, zx ειμαι στο δεύτερο και εχω συνοδηγησει μια απο τις 17 2λιτρες στην Ελλαδα, saxo 1.4 vts εχει κολλητος οποτε το ξερω απ εξω, c5 εχει ο κουμπαρος του πατερα..
Μα να μην εχω μπει σε ΘΕΑ?? :oops::ninja:
Μεγάλη τιμή Χρήστο μου να είναι η δική μου η πρώτη. Άλλωστε στην Πάτρα θα βγω όταν θα την φέρνω με το καράβι οπότε.... ετοίμασε σαμπάνιες :up:

nonos

Member
Reaction score
23.851
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Ολε!
νταξ λαθος ολα λα λα ηθελα να πω..:P

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Μεγάλη τιμή Χρήστο μου να είναι η δική μου η πρώτη. Άλλωστε στην Πάτρα θα βγω όταν θα την φέρνω με το καράβι οπότε.... ετοίμασε σαμπάνιες :up:
και το λιμανι ηγουμενιτσας ειναι μια καλη λυση :clap:και να την περπατησεις......(να την δω και γω μιας και θα περασεις διπλα απο το σπιτι μου πρεβεζα) καιν να ψησουμε κανα κοψιδι μαζι με σαμπανιες..............

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
και το λιμανι ηγουμενιτσας ειναι μια καλη λυση :clap:και να την περπατησεις......(να την δω και γω μιας και θα περασεις διπλα απο το σπιτι μου πρεβεζα) καιν να ψησουμε κανα κοψιδι μαζι με σαμπανιες..............
:lol: :lol:
Κάτσε να έρθει η ώρα Μάνο μου και θα δούμε πως θα γίνει... Όλα είναι υπό σκέψη... :)
(Ρε πως γίνεται κάποιος ντίβα με μια DS :D :lol:)

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
ε κοιταξε να δεις τωρα δεν θα εισε τυχαιος....θα ξεχωριζεις σαν την μυγα μεσα στο γαλα......

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
ε κοιταξε να δεις τωρα δεν θα εισε τυχαιος....θα ξεχωριζεις σαν την μυγα μεσα στο γαλα......
Χαχαχα... Όντως, λευκή η θεά μύγα εγώ :lol::P

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
...Μόλις αποφάσισα πως δεν μπορώ να αφήσω τον ξαδελφάκο μου να κάνει όλο αυτό το πολύ επικίνδυνο ταξίδι χωρίς εμένα... slurp.:p:p

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
...Μόλις αποφάσισα πως δεν μπορώ να αφήσω τον ξαδελφάκο μου να κάνει όλο αυτό το πολύ επικίνδυνο ταξίδι χωρίς εμένα... slurp.:p:p
Ε ρε σουξέ :lol:

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
να σου πω και το πιο ωραιο ο γιος μου που ξερει πλεον τι σημαινει grenouille βατραχος στα γαλλικα (καθοτι η γυναικα μου καθηγητρια γαλλικων με μητρικη γλωσσα) αρα και τα 2 DS που εχει σε μινιατουρες μολις του ειπα οτι μπορει να ερθει ενας φιλος απο το φορουμ με παλια αυτοκινητα
και εχει βατραχο ξετρελλαθηκε...

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
να σου πω και το πιο ωραιο ο γιος μου που ξερει πλεον τι σημαινει grenouille βατραχος στα γαλλικα (καθοτι η γυναικα μου καθηγητρια γαλλικων με μητρικη γλωσσα) αρα και τα 2 DS που εχει σε μινιατουρες μολις του ειπα οτι μπορει να ερθει ενας φιλος απο το φορουμ με παλια αυτοκινητα
και εχει βατραχο ξετρελλαθηκε...
:lol: Αυτά είναι παιδιά. Να μας ζήσει :kind:

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
ετσι ετσι.....το παιδι μαθαινει να αγαπα οτι και ο μπαμπας (οταν μεγαλωσει ας κανει οτι θελει) και να κανει καμπινγκ!!!!
απο χθες το απογευμα με εχει ρωτησει ισα με 10 φορες ποτε θα ερθει ο φιλος σου με το βατραχο?θα παμε και βολτα?ναι πιθανον να ερθει του λεω...

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
ετσι ετσι.....το παιδι μαθαινει να αγαπα οτι και ο μπαμπας (οταν μεγαλωσει ας κανει οτι θελει) και να κανει καμπινγκ!!!!
απο χθες το απογευμα με εχει ρωτησει ισα με 10 φορες ποτε θα ερθει ο φιλος σου με το βατραχο?θα παμε και βολτα?ναι πιθανον να ερθει του λεω...
Να του στείλουμε κανένα δωράκι του παιδιού :baby::respect:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Βρήκα επιτέλους τα φλασάκια που έψαχνα για να αντικαταστήσω αυτά που έχει τώρα πάνω και είναι βαμμένα λευκά:

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
ωχ ωχ ακομα δεν ηρθε ελλαδα το παιδι και του αλλαζουμε τα φωτα προς το καλυτερο φανταστειτε τι θα γινει μολις ερθει στο ελλαδισταντι εχει να γινει......

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
ωχ ωχ ακομα δεν ηρθε ελλαδα το παιδι και του αλλαζουμε τα φωτα προς το καλυτερο φανταστειτε τι θα γινει μολις ερθει στο ελλαδισταντι εχει να γινει......
Είναι κάποια πραγματάκι που χειάζονται βελτίωση Μανόλη μου και σιγά σιγά ξεκινάω :)

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
εφοσον τα εχεις εντοπισει καλα κανεις διοτι να μην σου φανουν μαζεμενα και δυσκολα....

Top Bottom