- Reaction score
- 22.035
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Έχω μια κρυφη έλπιδα καθότι έξω από φανοποιειο.. και clubman 

...min echis elpides...apo baremade den to riksane stin pressa akoma...krima pantos...Έχω μια κρυφη έλπιδα καθότι έξω από φανοποιειο.. και clubman
View attachment 22009
View attachment 22010
Ειναι τελείως ανήλιο σημείο. Πολυκατοικίες γύρω μονο για πολύ λίγο αν το βαράει ήλιος και πάλι οχι ολόκληρο. Κρίμα πάντως γιατί είναι ωραίο αμάξι.Μέσα απ' τις εκβολές του Βικου ξέρω γω..![]()
Δηλαδή εδώ μιλάμε όχι απλώς οι Citroen, αλλά απολύτως τίποτα ανά την επικράτεια δεν μπορεί να σου ξεφύγει!Και όμως Τάσο είναι το ίδιο,συγκεκριμένο αυτοκίνητο... Μη ρωτάς πώς τη βρήκα και πόσες συμπτώσεις χρειάζονται...
Καλοκαιρι '91 στα Γιάννενα.
View attachment 23359
Ειμαι σχεδον απολυτως βεβαιος,οτι αν ρωτησω τους ιδιοκτητες του rekord,δεν θα εχουν φωτογραφια του αυτοκινητουτ τους απο εκεινη την περιοδο..Και όμως Τάσο είναι το ίδιο,συγκεκριμένο αυτοκίνητο... Μη ρωτάς πώς τη βρήκα και πόσες συμπτώσεις χρειάζονται...
Καλοκαιρι '91 στα Γιάννενα.
View attachment 23359
Όπως έχει τραγουδήσει και ο Τζιμάκος:Κατι ασχετο:Δεν θυμαμαι να μας εχεις αναφερει ποτε,πως επελεξες αυτο το ψευδωνυμο...![]()
Τελευταίο σχόλιο και από εμένα.Για να ειμαι ειλικρινης,θεωρουσα πως εχει να κανει με το οτι καποιος ''ξερει πολλα'' και ''ειναι παντου αναμεμιγμενος'' σε οτι αφορα αυτοκινητα,ιδιως παλια σιτροεν.Γι αυτο και εκανα το σχολιο.Φαινεται πως τελικα,κατεληξε να ειναι ενα αρκετα ταιριαστο προσωνυμιο.
Οσο για την εν λογω σειρα,ομολογω πως ειχα θυμωσει λιγο,στην ιδεα οτι κατεστρεψαν ενα καλοστεκουμενο-ως φαινεται-124 dls..
Τελος το οφ τοπικ.