- Reaction score
- 24.966
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Dyane παρακαλώ 

Η ds/is τα είχε σε υπερθετικό βαθμό αυτά τα χαρακτηριστικάΑυτή η εικόνα κατά τη γνώμη μου δείχνει ακριβώς αυτό που ήταν η CX. Ένα αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής, για την οικογένεια, το οποίο ξεχείλιζε από στυλ, αρχοντιά και ανεπανάληπτη ποιότητα στην κίνησή του. Και για την οικογένεια, και για τον απλό εργαζόμενο, και για τον αριστοκράτη και για το "jet set". Αναρωτιέμαι εάν υπήρξε άλλο παρόμοιο αυτοκίνητο με αυτά τα χαρακτηριστικά.
View attachment 34334
Αυτή η εικόνα κατά τη γνώμη μου δείχνει ακριβώς αυτό που ήταν η CX. Ένα αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής, για την οικογένεια, το οποίο ξεχείλιζε από στυλ, αρχοντιά και ανεπανάληπτη ποιότητα στην κίνησή του. Και για την οικογένεια, και για τον απλό εργαζόμενο, και για τον αριστοκράτη και για το "jet set". Αναρωτιέμαι εάν υπήρξε άλλο παρόμοιο αυτοκίνητο με αυτά τα χαρακτηριστικά.
View attachment 34334
Να αυτά μ'αρεσουνΈφυγε λοιπόν και ο δεύτερος ομορφότερος άντρας στον κόσμο μετά από μένα, όπως λέει η γυναίκα μου........ RIP
Πάνω σε μια κουβέντα μου μεταφέρθηκε ότι η Ελένη Φιλίνη για κάποια χρόνια κυκλοφορούσε με κόκκινη GSA.

Και ξανά στο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή"Είναι γνωστό ότι η DS που οδηγούν οι Καλλιβωκας-Καλογηρου στο "Στακαμαν" 2001 ανήκε σε έναν άλλον πρωταγωνιστή της ταινίας τον Καφετζόπουλο ο οποίος μετά πέρασε ή είχε ταυτοχρονα και cx turbo II.
Παρακάτω σκηνή από τα γυρίσματα της ταινίας "Ο καλύτερος μου φίλος" 2001. Πρωταγωνιστές οι Λαζοπουλος-Καφετζοπουλος. Είναι αυτή η cx turbo II της οποίας το πίσω μέρος το έχω εντοπίσει να εμφανίζεται κλεφτα και σε μια σκηνή από τη σειρά "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή"
Γνωρίζω επίσης και την κατάληξη του αυτοκινήτου από έμπορο ανταλλακτικών Citroen.
View attachment 32308