- Reaction score
- 23.896
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου. Μοιάζει υπερβολικά αν και με το συγκεκριμένο φως δείχνει πιο ανοιχτόχρωμη.
Καποιος μου λεγε και ειναι σιγουρο οτι η Αρχιεπισκοπη Αθηνων ειχε μια μαυρη c6 εκτος των αλλων.
O Ζακ Σιρακ επισης εχει μεγαλη αγαπη για τη μαρκα και ιδιως για τη cx.. μπορει να αλλαξε μοντελα στις εμφανισεις του (απο cx σε xm και επειτα c6) αλλα τη cx τη κραταει για τον ιδιο! Μαλιστα υπαρχουν προσφατα και τυχαια βιντεο οπου την κυκλοφορει ή τον παει σοφερ. Το παρακατω σποτ ειναι εκλογικης καμπανιας ειτε ειρωνικο για την αγαπη του για τη cx!
Κλασσικός Γάλλος οδηγός... Γνήσιο τέκνο της γαλλικής επανάστασηςView attachment 34014View attachment 34015
H cx του που πήγε στο παράδεισο .
Μάλιστα οδηγούσε πολύ συχνά π ίδιος κι ήταν διάσημος για το πόσες φορές είχε πρόστιμο από ραντάρ για ταχύτητα
Παλιά...Κλασσικός Γάλλος οδηγός... Γνήσιο τέκνο της γαλλικής επανάστασης
.

Για να συμπληρωθεί η ιστορία η φοβία του πρέπει να σχετίζεται με το δυστύχημα της πτήσης 764 των αερογραμμών του Σουρινάμ το 1989. Ήταν η πτήση από Άμστερνταμ για Παραμαρίμπο. Στην πτήση αυτή υπήρχαν και συμπαίκτες τουDennis Bergkamp. Μεγλη καριέρα σε Αγιαξ, Ιντερ, Αρσεναλ. Φοβόταν τα αεροπλάνα και δεν πήγαινε πουθενά αεροπορικώς. Μάλλον για αυτό είναι έξω απο τη ΒΧ και δε μπαινει μέσα....
View attachment 34148