Γενική συζήτηση για Citroen GS & GSA

ΜΙΛΤΟΣ

Member
Reaction score
660
Πόντοι
447
Παιδια γεια σασ ανεβασα φωτο απο την gs.. σιγα -σιγα ελπιζω να γινει κουκλα αν και εγω την βλεπω κουκλα και τωρα ........ευχαριστω

nonos

Member
Reaction score
23.854
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Πραγματικα καλοστεκεται και εχει τη λογικη φθορα της ηλικιας.. ευχαριστουμε για τις φωτογραφιες..
Το εσωτερικο δεν ειναι του γουστου μου αλλα ενδειξη οτι ετυχε προσοχης απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη και το μηχανοστασιο εχει καλη εικονα επισης..
Αν την θες για καθημερινο-βασικο οχημα συμμαζεψε οτι μηχανολογικο χρειαζεται ωστε να ειναι απολυτα αξιοπιστη.. αν εχεις βαθεια τσεπη πας για ολικο βαψιμο σε φανοποιο που δε βαριεται... και επιδιορθωση επιφοβων σημειων στη καροσερι και γενικα προσοχη και στη λεπτομερεια..
Πολυ χαρηκα που υπαρχει ακομα μια μαχιμη!

ΜΙΛΤΟΣ

Member
Reaction score
660
Πόντοι
447
Το εσωτερικο ουτε εμενα ειναι του γουστου μου αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο.......Δεν θα ειναι το βασικο οχημα αλλα θα συμαζευτει ουτοσ η αλλωσ citrobella ψαχνω επισησ και στροφομετρο σασ ευχαριστω

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties

nonos

Member
Reaction score
23.854
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Ετσι οπως τα λεει ο Αποστολης..! ειναι μια πολυ καλη βαση το συγκεκριμενο αυτοκινητο οπως φαινεται.. Τα εμπρος πατωματα που ειναι σημειο που πονανε τα gs-gsa ειναι ασαπιστα?

ΜΙΛΤΟΣ

Member
Reaction score
660
Πόντοι
447
Εχει στην πλευρα του οδηγου ενα σαπισμα γυρω στουσ 10 ποντουσ....το υπολοιπο πατωμα ειναι ενταξει.....

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Εχει στην πλευρα του οδηγου ενα σαπισμα γυρω στουσ 10 ποντουσ....το υπολοιπο πατωμα ειναι ενταξει.....
Στο πάτωμα Μίλτο η τον μαρσπιέ?

ΜΙΛΤΟΣ

Member
Reaction score
660
Πόντοι
447
Σωστα ειναι σε κλειστο γκαραζ... σε λιγο καιρο θα αρχισω να την ξηλωνω...οτι μπορω θα κανω μονοσ μου...χωροσ υπαρχει μαζι με καποια εργαλεια και πολυ μερακι....

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Σωστα ειναι σε κλειστο γκαραζ... σε λιγο καιρο θα αρχισω να την ξηλωνω...οτι μπορω θα κανω μονοσ μου...χωροσ υπαρχει μαζι με καποια εργαλεια και πολυ μερακι....
Εννοείται πως θέλουμε φωτογραφίες και ενημέρωση ;)

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Aυτή είναι??????????
ναι δυστυχώς ειναι αυτή ... και το χειρότερο είναι οτι ο γέρος δεν την έδινε μέχρι το Πάσχα ... και τώρα την 'πέταξε'
μόλις πηρά τηλ... και δυστυχώς το αμάξι έχει γίνει ολική διαγράφη!!! δινεται μονο σαν ανταλλακτικα και όχι ολόκληρο ...σαν αμάξι δεν υπάρχει πια …αλλη μια gs έφυγε άδοξα...
κριμα κριμα κριμα!!!

GiAnniS

Member
Reaction score
7.910
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
ναι δυστυχώς ειναι αυτή ... και το χειρότερο είναι οτι ο γέρος δεν την έδινε μέχρι το Πάσχα ... και τώρα την 'πέταξε'
μόλις πηρά τηλ... και δυστυχώς το αμάξι έχει γίνει ολική διαγράφη!!! δινεται μονο σαν ανταλλακτικα και όχι ολόκληρο ...σαν αμάξι δεν υπάρχει πια …αλλη μια gs έφυγε άδοξα...
κριμα κριμα κριμα!!!
Προτίμησε να το πετάξει αντί να το δώσει σε εναν άνθρωπο και να το σώσει ? Τι κόσμος?????????

Top Bottom