Αυτή η φωτογραφία δείχνει πάρα πολύ ωραία 3 δεκαετίες αυτοκινήτων, '50, '60 και '70. Από το DKW στο Ford και από το Ford στο Fiat στη συγκεκριμένη εικόνα φαίνεται η αυτοκίνηση να έχει διανύσει μία πολύ μεγάλη απόσταση.
Το περασατε κι εσεις για ford το moskvich,ε;

Κι εγω το ιδιο στην αρχη(εχω βρει και διασωσει την ιδια φωτογραφια,εδω και καποιο καιρο).Και γενικα,ανακαλω στη μνημη μου διαφορα αυτοκινητα που τα εβλεπα μικρος,και νομιζα οτι ηταν ford και opel,και τελικα συνειδητοποιω πως ηταν moskvich..
Τωρα οσο για το υπολοιπο ποστ..γενικοτερα δεν βλεπω καποια τρομερη διαφορα την τελευταια 20ετια.Βλεπω που καποιοι ανεβαζουν πχ φωτογραφια ενος δρομου πριν 20 χρονια,και θα μπορουσες καλλιστα να πιστεψεις οτι ειναι σημερινη,και οχι μονο λογω των αυτοκινητων.Ακομα και τα ντυσιματα,αν το καλοσκεφτουμε,δεν εχουν αλλαξει επι της ουσιας τοσο,κι ας υποτιθεται οτι αλλαζει καθε χρονο η μοδα.
Η εξηγηση που μπορω να δωσω εγω,ειναι πως απο οικονομικης αποψεως,ειναι αποδοτικοτερο να ανακυκλωνεις τις ιδιες και τις ιδιες ιδεες,παρα να σχεδιαζεις κατι νεο.Απο τη στιγμη μαλιστα που μπορεις να πειθεις και τους καταναλωτες να τα αγοραζουν,δεν το συζηταμε καν..