Πιτσικράκης said:Εννοείται ότι καλεσμένοι είναι πέρα από του κατόχους Citroen, και οι κάτοχοι των Fiat,Renault,autobianchi,mini,alfa-romeo κλπ.![]()
Είναι στα λοιπά.

αν δεν ρωτησω την συζηγο δεν παιρνω αποφασειςΠιτσικράκης said:A110,kp61 θα έρθετε?

Αυτά παθαίνεις άμα μιλάς.NIGA said:H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο αγαπητέ Πιτσικράκη. Η περιγραφή της διασκέδασης της περασμένης Πέμπτης που έκανα στη συμβία ήταν τόσο γλαφυρή που ζήλεψε και κανόνισε μεγάλη έξοδο για τον εαυτό της το Σάββατο κι εγώ κληρώθηκα για το παιδικό πάρτυ στο Πικέρμι......

ααααρε νικολα, χαμος θα γινει φανταζομαι στο παιδικο παρτυ στο πικερμι, για σενα ειναι η ζωη ρε μπαγασα.......αρε τι θα χασουμε οσοι ειμαστε εκει.....NIGA said:H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο αγαπητέ Πιτσικράκη. Η περιγραφή της διασκέδασης της περασμένης Πέμπτης που έκανα στη συμβία ήταν τόσο γλαφυρή που ζήλεψε και κανόνισε μεγάλη έξοδο για τον εαυτό της το Σάββατο κι εγώ κληρώθηκα για το παιδικό πάρτυ στο Πικέρμι......

DimitrisR said:NIGA said:H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο αγαπητέ Πιτσικράκη. Η περιγραφή της διασκέδασης της περασμένης Πέμπτης που έκανα στη συμβία ήταν τόσο γλαφυρή που ζήλεψε και κανόνισε μεγάλη έξοδο για τον εαυτό της το Σάββατο κι εγώ κληρώθηκα για το παιδικό πάρτυ στο Πικέρμι......
![]()
![]()
![]()