Αποκριάτικο Μασκέ Πάρτυ στο 2CV Club Σάββατο 9 Μαρτίου

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
Το 2CV Club διοργανώνει πάρτυ μασκέ το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 10.30 μμ

Σας περιμένουμε όλους για πολύ χορό και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί !!!!!!!!!!

Θεσσαλονίκης 38 Θησείο
(Κάτω από τη γέφυρα Πουλόπουλου)

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
Re: Σάββατο 9 Μαρτίου Αποκριάτικο Μασκέ Πάρτυ 2CV Club!

Να μια καλή ευκαιρία να τα πούμε από κοντά και να γνωριστούμε όσοι δεν τα είπαμε τις προάλλες στην κόντρα. Θυμάμαι πάντα στα μασκέ πάρτυ της λέσχης γίνεται κόλαση. Εννοείται ότι καλεσμένοι είναι πέρα από του κατόχους Citroen, και οι κάτοχοι των Fiat,Renault,autobianchi,mini,alfa-romeo κλπ. :D

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
Re: Σάββατο 9 Μαρτίου Αποκριάτικο Μασκέ Πάρτυ 2CV Club!

Πιτσικράκης said:
Εννοείται ότι καλεσμένοι είναι πέρα από του κατόχους Citroen, και οι κάτοχοι των Fiat,Renault,autobianchi,mini,alfa-romeo κλπ. :D

Datsun? Vw???

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Μόνο που αυτό δεν είναι forum event αλλά εκδήλωση της Ελληνικής λέσχης φίλων 2CV & Citroen :!:
Η διευκρίνηση για να μην υπάρξουν παρανοήσεις.

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
Τόλη τό ίδιο ίσχυε για την εκδήλωση της orca και των υδροπνευματικών και το είχαμε συζητήσει και μου είπες ότi θα μπαίνουν στα events γι αυτό είπα του Δημήτρη να το βάλει εκεί,

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
Εννοείται αυτό. Απλώς ο DimitisR (κι εγώ) ως μέλος που είναι το ανάρτησε στις εκδηλώσεις (λογικό)
και αναφέρεται γραπτώς το ότι την εκδήλωση την κάνει το 2CV Club, οπότε δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης όπως δεν υπήρχε και με τις άλλες λέσχες. Άρα λοιπόν όλα οκ. :)

kp61

Member
Reaction score
2
Πόντοι
262
Πιτσικράκης said:
A110,kp61 θα έρθετε?
αν δεν ρωτησω την συζηγο δεν παιρνω αποφασεις :lol:

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
Αυτό εννοείται. Φαντάζομαι θα τη φέρεις μαζί με το γνωστό ότι όλοι μου οι φίλοι θα είναι με τις γυναίκες τους συν ότι είναι πάρτυ που θα έχει πιπίνια, οπότε θα έρθει σφαίρα :lol:

NIGA

Member
Reaction score
48
Πόντοι
32
H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο αγαπητέ Πιτσικράκη. Η περιγραφή της διασκέδασης της περασμένης Πέμπτης που έκανα στη συμβία ήταν τόσο γλαφυρή που ζήλεψε και κανόνισε μεγάλη έξοδο για τον εαυτό της το Σάββατο κι εγώ κληρώθηκα για το παιδικό πάρτυ στο Πικέρμι......

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
NIGA said:
H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο αγαπητέ Πιτσικράκη. Η περιγραφή της διασκέδασης της περασμένης Πέμπτης που έκανα στη συμβία ήταν τόσο γλαφυρή που ζήλεψε και κανόνισε μεγάλη έξοδο για τον εαυτό της το Σάββατο κι εγώ κληρώθηκα για το παιδικό πάρτυ στο Πικέρμι......

:lol: :lol: :rotfl:

kp61

Member
Reaction score
2
Πόντοι
262
NIGA said:
ααααρε νικολα, χαμος θα γινει φανταζομαι στο παιδικο παρτυ στο πικερμι, για σενα ειναι η ζωη ρε μπαγασα.......αρε τι θα χασουμε οσοι ειμαστε εκει.....
:lol: :lol: :lol:

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
DimitrisR said:
NIGA said:

:lol: :lol: :rotfl:

Εσύ γιατί γελάς ?

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
Γιατί με βλέπω να καταλήγω στο ίδιο πάρτυ με τον Niga!!! :-)

Top Bottom