Ανακατασκευή Citroen DS DSUPER 1974

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Χαρη για να σε νευριασω μολις το φτιαξεις θα σου ριξω μια με τον σκαραβαιο να σου φυγουν τα πριτσινιαView attachment 2044
εχεισ σκεφτει πολυ να χτυπησεισ μια ds me 1 σκαραβαιο???? :devil::devil::devil: χαχαχα εμενα μπορει να μου φυγει 1 πριτσινι αλλα απο το σκαραβαιο δεν θα μεινει ουτε ροδα!!!:dizzy::dizzy::dizzy:τον περιμενω τον σκαραβαιο να τον περιποιηθω!!!!:rocket::rocket::rocket::rocket::rocket:

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
δεν εχω θεμα να αγορασω αργκον ηδη μου εφυγαν πολλα λεφτα για το 2cv kai για την ds αφου δεν σταματησα να παραγγελνω ανταλλακτικα μονο το ενα φλαs kanei 45 eyro καινουργιο. απο τη στιγμη που το σασι ειναι καλο εκει που εβαλα πριστσινια δεν ειναι και τοσο ζωτικσ σημασιασ για την ασφαλεια του αυτοκινητου. μικροι καρκινοι ηταν στην λαμαρινα. σιγουρα καθε ειδουσ αλλη ηλεκτροκολληση θα εκαιγε και θα τρυποθσε την λαμαρινα.. ειμαι απολυτα σιγουροσ οτι εαν χρειαζοταν θα αγοραζα αργκον... το δερματινο πουκαμισο που μπαινει στο ψυγειο κανει 120 ευρο για παραδειγμα. απο τη στιγμη που πηρα ds ημουν ετοιμοσ για τα εξοδα. ευχαριστω για τισ παρατηρησεισ σασ και περιμενω και αλλεσ. τωρα, ξερει κανεισ φιλοι μου να μου πει το διακενο για να ρυθμισω τισ βαλβιδεσ στην ds ποσο ειναι??? και στο 2cvμου χαλασε το μοτερ των υαλοκαθαριστηρων φοραει το παλιο μοτερ ειναι μοντελο του 1966. μετα το 1972 φορεσε πιο συγχρονο μοτερ και ειναι το μονο που υπαρχει στα ανταλλακτικα. προσαρμοζεται στο αυτοκινητο μου εννοω στο ταμλο θα εχει θεμα να μπει??? ενοειται οτι μαζι με το μοτερ θα αλλαξω και τουs βραχιονεs.. ευχαριστω περιμενω νεα sas!!!

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
δεν εχω θεμα να αγορασω αργκον ηδη μου εφυγαν πολλα λεφτα για το 2cv kai για την ds αφου δεν σταματησα να παραγγελνω ανταλλακτικα μονο το ενα φλαs kanei 45 eyro καινουργιο. απο τη στιγμη που το σασι ειναι καλο εκει που εβαλα πριστσινια δεν ειναι και τοσο ζωτικσ σημασιασ για την ασφαλεια του αυτοκινητου. μικροι καρκινοι ηταν στην λαμαρινα. σιγουρα καθε ειδουσ αλλη ηλεκτροκολληση θα εκαιγε και θα τρυποθσε την λαμαρινα.. ειμαι απολυτα σιγουροσ οτι εαν χρειαζοταν θα αγοραζα αργκον... το δερματινο πουκαμισο που μπαινει στο ψυγειο κανει 120 ευρο για παραδειγμα. απο τη στιγμη που πηρα ds ημουν ετοιμοσ για τα εξοδα. ευχαριστω για τισ παρατηρησεισ σασ και περιμενω και αλλεσ. τωρα, ξερει κανεισ φιλοι μου να μου πει το διακενο για να ρυθμισω τισ βαλβιδεσ στην ds ποσο ειναι??? και στο 2cvμου χαλασε το μοτερ των υαλοκαθαριστηρων φοραει το παλιο μοτερ ειναι μοντελο του 1966. μετα το 1972 φορεσε πιο συγχρονο μοτερ και ειναι το μονο που υπαρχει στα ανταλλακτικα. προσαρμοζεται στο αυτοκινητο μου εννοω στο ταμλο θα εχει θεμα να μπει??? ενοειται οτι μαζι με το μοτερ θα αλλαξω και τουs βραχιονεs.. ευχαριστω περιμενω νεα sas!!!
Gia sou Harry, to neo moteur ton gialokatharistiron mbeni aneta! Tha sinistusa na paris metachirismeno komble me ton mechanismo! Mono pou ta ilektrika alasune logo alou sistimatos epanaforas ton katharistiron ( palia dio kalodia, neos tria kalodia). Iparchi omos diakoptis strongilos pou teriasi sto palio tablo, o sinchronos diakoptis itane sta kenurgia special apo to 87 ke perea tetragonos.
Ego echo ena ftino (200€) italiko ilektrokollitiri (no gas) choris aerio...ke kollao aneta oles tis lamarines 2CV ke DS, Visa, Ami 8! Ah ke Panda 4x4 prosfata...
Kalo kouragio!

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Gia sou Harry, to neo moteur ton gialokatharistiron mbeni aneta! Tha sinistusa na paris metachirismeno komble me ton mechanismo! Mono pou ta ilektrika alasune logo alou sistimatos epanaforas ton katharistiron ( palia dio kalodia, neos tria kalodia). Iparchi omos diakoptis strongilos pou teriasi sto palio tablo, o sinchronos diakoptis itane sta kenurgia special apo to 87 ke perea tetragonos.
Ego echo ena ftino (200€) italiko ilektrokollitiri (no gas) choris aerio...ke kollao aneta oles tis lamarines 2CV ke DS, Visa, Ami 8! Ah ke Panda 4x4 prosfata...
Kalo kouragio!
EGINE ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ PARV

visa chrono

Member
Reaction score
28.522
Πόντοι
1.607
Καλησπερα και απο εμενα
Απο την επιθυμια και την λαχταρα να δεις το αμαξι ετοιμο.. (ξερω πως ειναι...αυτο το συναισθημα..),μπορεις να κανεις πραγματα που σε βαθος χρονου θα τα μετανιωσεις και ισως σε στεναχωρησουν...
Εγω εαν ημουν στην θεση σου θα ξεκιναγα απο την αρχη...θα εκπαιδευα τον ευατο μου να εχει υπομονη,και θα πηγαινα σιγα σιγα
Πρωτα θα μαθαινα την ιστορια του αυτοκινητου ( με τα νουμερα σασι -κινητηρα οι γαλλοι σου στελνουν ακριβως τι αμαξι εχεις στην κατοχη σου)
Μετα θα εφτιαχνα λιστα με το τι βγαζω απο το αμαξι και απο ποια πλευρα τι μου κανει και τι οχι (αφου καθαριζα τα παντα πρωτα)
Και απο που θα παρω τα καινουργια πραγματα..
Τελειωνοντας κομματι -κομματι το αποτελεσμα θα ειναι ιδανικο..
Οσο αφορα χρωμα και ταπετσαριες ειμαι τις λογικης..ORIGINAL οπως βγηκε απο το εργοστασιο και γενικως θα πηγαινα το αυτοκινητο..προς εκει.
Ολη η διαδικασια απο την ευρεση βιβλιογραφιας ,του σωστου ανταλακτικου. του σωστου υλικου για την ταπετσαρια..τα πατωματα..και οτι αλλο ειναι διαδικασια μαγικη..
Καλη συνεχεια.

nonos

Member
Reaction score
23.813
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Τα πε ολα ο "Κρονος"...

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Η DS είναι μεγαλόπρεπο όχημα όπως έχω γράψει πολλές φορές. Είναι πολύ εύκολο όμως να γίνει καρνάβαλος αν δεν προσέξουμε. Νιώθω την ανάγκη να πείσω τον Χάρη να διατηρήσει το χρώμα του αυτοκινήτου όπως και τις εσωτερικές ταπετσαρίες των καθισμάτων αν δεν είναι σκισμένα. Ακόμα και το ίδιο χρώμα ταπετσαρία να βρει δεν θα είναι το ίδιο. Τώρα το 100% originality καλό είναι αν υπάρχει η δυνατότητα αλλά δεν είναι και πανάκια αν δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα. Δεν είναι αυτοκίνητο που θα συμμετάσχει σε διαγωνισμούς. Είναι μια απόλαυση να έχει κάποιος και να την χαίρεται. Ξαναματαλέω το 99% είναι να έχει κάποιος μια θεά. Τα υπόλοιπα είναι θέμα υπομονής..

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Η DS είναι μεγαλόπρεπο όχημα όπως έχω γράψει πολλές φορές. Είναι πολύ εύκολο όμως να γίνει καρνάβαλος αν δεν προσέξουμε. Νιώθω την ανάγκη να πείσω τον Χάρη να διατηρήσει το χρώμα του αυτοκινήτου όπως και τις εσωτερικές ταπετσαρίες των καθισμάτων αν δεν είναι σκισμένα. Ακόμα και το ίδιο χρώμα ταπετσαρία να βρει δεν θα είναι το ίδιο. Τώρα το 100% originality καλό είναι αν υπάρχει η δυνατότητα αλλά δεν είναι και πανάκια αν δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα. Δεν είναι αυτοκίνητο που θα συμμετάσχει σε διαγωνισμούς. Είναι μια απόλαυση να έχει κάποιος και να την χαίρεται. Ξαναματαλέω το 99% είναι να έχει κάποιος μια θεά. Τα υπόλοιπα είναι θέμα υπομονής..
σασ ευχαριστω για τισ συμβουλεσ και τη βοηθεια σασ. εχω την οικονομικη δυνατοτητα να το φτιαξω ειναι το δευτερο αυτοκινητο που κανω ανακατασκευη τριτοσ ερχεται ο σκαραβαιοσ που θα παρω καλα εκεινο δεν θα το φτιαξω εκεινο το παιρνω για παιχνιδι να παιζω που λενε μεχρι να διαλυθει τελειωσ:devil::devil: το 2cv moy kai η ds θα ειναι τα διαμαντια μου καμαρια μου που θα κυκλοφορω σχεδον καθημερινα εδω που τα λεμε το 2cv to exω σε καθημερινη χρηση ειναι το παθοσ τησ ζωηs μου:love::love::love: ειμαι citroen φρικιο και θα το δηλωνω συνεχεια... φευγω διακοπεs αυριο η ds θα κουκουλωθει και θα περιμενει να γυρισω και το 2cvaki moy na ετοιμαστει για χιλιομετρα και παραλιεs... δεν βλεπω την ωρα να ακουω τον λαχταριστο ηχο του κινητηρα του που βουιζει σαν μελλισουλα και να κλαψουριζει υπεροχα σε καθε αλλαγη ταχυτηταs. η λαχταριστη μυρωδια του κινητηρα του τα ανετα καθισματα και η μαγικη του αναρτηση:love::love: το κλαπετο ανοιχτο για να ερχεται φρεσκοσ αεραs sto ταξιδι!!!! ανταλλακτικα παρραγελνω μονο καινουργια για τα citroen moy απο το site der frasoze. com. εχει τα παντα μεχρι και την τελευταια βιδα!! για ιστορικα citroen!!! ομολογω οτι η ds χωρισ την αγορα τησ μεχρι τωρα μου κοστισε 3275 eyro σε ανταλλακτικα αλλα χαλαλι τηs....meta tiσ διακοπεs επιστρεφω με νεes φωτογραφιεs apo ds kai 2cv.... ta leme..:mobile::mobile::mobile:

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
εχεισ απολυτο δικιο . αλλα μου αρεσει το μαυρο χρωμα σε λιμουζινα!!! να εισαι σιγουρos oti to αμαξι θα γινει κουκλα.. opvs kai to 2cv....

visa chrono

Member
Reaction score
28.522
Πόντοι
1.607
Καλες διακοπες να εχεις
Βαψε τον σκαραβεο μαυρο..και κανε οτι αλλο στο σκαθαρι..
Το ds αστο στα προτυπα οπως βγηκε απο το εργοστασιο..
Ακομα μια προσπαθεια απο εμενα...:citroen:

visa chrono

Member
Reaction score
28.522
Πόντοι
1.607
Kaλησπερα- καλημερα
Εισαι συγουρος πως το αμαξι ειναι ds super?
Eαν δεις στον καταλογο με τα χρωματα.. η χρονια 74 δεν εχει στην super to χρωμα αυτο
Εγω θα ελεγα 20 pallas kai ο κυριος που το ειχε μαλλων δικιο ειχε...
Καλη συνεχεια.

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
Kaλησπερα- καλημερα
Εισαι συγουρος πως το αμαξι ειναι ds super?
Eαν δεις στον καταλογο με τα χρωματα.. η χρονια 74 δεν εχει στην super to χρωμα αυτο
Εγω θα ελεγα 20 pallas kai ο κυριος που το ειχε μαλλων δικιο ειχε...
Καλη συνεχεια.
...mipos echi ksanabavi i DS?...opote glitoni o haris ke tou alasi to chroma pleon " nomima"...
Etzi ekana ke ego sto ID mas, itane kapote bissini, to alaksane se ciel ke emis to kaname mavo...

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
την καλησπερα μου σε ολουs apo χαλκιδικη η ds eixe χρωμα πρασινο παλια και ο τυποs poy to eixe to ξαναεβαψε χρυσαφι μαλλον θα κρατησω το ιδιο χρωμα λεω να το ξαναβαψω το ιδιο.... με πεισατε... το 2cv moy βγηκε παλικαρι εδω... 5 ατομα μεσα και τραβαει μια χαρα μεσα στον καυσωνα... ολο το ξενοδοχειο με αυτο ασχολειται... το παρκαρω μπροστα στην εισοδο και ο φυλακασ με μεγαλη του χαρα το προσεχει... δεν υπηρχε περιπτωση να το αφησω μοχανουλη... ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειξατε ολοι για την ds:D:D:D

nonos

Member
Reaction score
23.813
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Τελικα δηλαδη πρασινος ο βρεκεκεξ? γουσταρω.. τα βατραχια στη φυση πρασινα ειναι..:love:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
την καλησπερα μου σε ολουs apo χαλκιδικη η ds eixe χρωμα πρασινο παλια και ο τυποs poy to eixe to ξαναεβαψε χρυσαφι μαλλον θα κρατησω το ιδιο χρωμα λεω να το ξαναβαψω το ιδιο.... με πεισατε... το 2cv moy βγηκε παλικαρι εδω... 5 ατομα μεσα και τραβαει μια χαρα μεσα στον καυσωνα... ολο το ξενοδοχειο με αυτο ασχολειται... το παρκαρω μπροστα στην εισοδο και ο φυλακασ με μεγαλη του χαρα το προσεχει... δεν υπηρχε περιπτωση να το αφησω μοχανουλη... ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειξατε ολοι για την ds:D:D:D
Πράσινο ήταν?? :confused:
Ε τότε αλλάζει το πράμα. Πράσινο θα το κάνεις :lol:

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Τελικα δηλαδη πρασινος ο βρεκεκεξ? γουσταρω.. τα βατραχια στη φυση πρασινα ειναι..:love:
χαχα στην Ελλάδα το 'παρατσουκλι΄του είναι βάτραχος... και του πάει το πράσινο...

στην Ιταλία το ‘παρατσούκλι’ ειναι καρχαριας... οποτε ανετα το κανεις και μαυρο

αν και θα το αφηνα όπως βγηκε

Top Bottom