Πολύ ωραίο χρώμα!!Και το σημερινο αποτελεσμα της ρεζερβας!!!Αυριο θα βγαλω ενα πισινο λαστιχο για να δω σε τι κατασταση θα ειναι η ζαντα του.
Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους σας!!
View attachment 10747
Πολύ ωραίο χρώμα!!Και το σημερινο αποτελεσμα της ρεζερβας!!!Αυριο θα βγαλω ενα πισινο λαστιχο για να δω σε τι κατασταση θα ειναι η ζαντα του.
Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους σας!!
View attachment 10747
Σ ευχαριστω πολυ!!!Το χρωμα ειναι οντως υπεροχο αλλα δε μπορω να πω οτι το εβαψα καλα...Εχει πολλες ατελειες που ο φωτογραφικος φακος τις κρυβει!!Πολύ ωραίο χρώμα!!

Έχεις ρίξει αρκετό χρώμα?Σ ευχαριστω πολυ!!!Το χρωμα ειναι οντως υπεροχο αλλα δε μπορω να πω οτι το εβαψα καλα...Εχει πολλες ατελειες που ο φωτογραφικος φακος τις κρυβει!!
![]()
Το χρωμα ειναι μονης!Εριξα δυο χερια, το πρωτο αχνιστο και το δευτερο γεματο!(Σαν προεργασια εριξα και ενα χερι εποξικο ασταρι)Έχεις ρίξει αρκετό χρώμα?
Είναι μονής χωρίς λούστρο?
Με γυάλισμα θα έρθει!!!Το χρωμα ειναι μονης!Εριξα δυο χερια, το πρωτο αχνιστο και το δευτερο γεματο!(Σαν προεργασια εριξα και ενα χερι εποξικο ασταρι)
Μου το εχουνε πει και αλλοι οτι θα ερθει....εχω στο πλανο να αγορασω το σετ των τριων αλοιφων της Body και να κανω μια δοκιμη με το παλμικο τριβειο!!Με γυάλισμα θα έρθει!!!
To 2cv δεν φημίζεται για τη ζέστη που βγάζει το καλοριφέρ του. Επίσης θα χρειαστεί να ζεσταθεί αρκετά για να βγάλει. Σιγουρέψου όταν γυρνάς το μοχλό προς το θερμό ότι ανοίγουν τα σχετικά καλύμματα και επιτρέπουν στο ζεστό αέρα να μπαίνει μέσω των αεραγωγών στη καμπίνα.Καλησπερα σας!!!
Σημερα τοποθετησα τις σωληνες του καλοριφερ και ρυθμισα τις σχετικες ντιζες του (Ευτυχως βρηκα στα αδυτα του φορουμ ενα Tutorial).Επισης εκανα και μια δοκιμη ωστε να δω εαν δουλευουνε και απομονωνουνε σωστα.Το αποτελεσμα δεν μπορω να πω οτι με ικανοποιησε και ιδιαιτερα καθως λιγος ζεστος αερας ερχεται παλι στην καμπινα.
Συμβαινει και σε εσας αυτο;
Επισης σκεφτομαινα.ασφαλισω τις σωληνες στις θεσεις τους με κολαρα...αξιζει σαν ιδεα η υπερβαλω ;
Σας ευχαριστω προκαταβολικα!
View attachment 10932
Αποστολη σημερα το ζεστανα αρκετα καλα μεσα στο χωρο και εβγαλε ζεστο αερα..το θεμα ειναι οτι οταν το γυρισα στο κρυο (δλδ ο αερας να παει στο εσωτερικο των φτερων)παλι καποια λιγη ποσοτητα αερα ερχοτανε στην καμπινα...Διπλοτεεκαρα τις ντιζες κτλπ αλλα μαλλον καποιο κλαπετο την κανει τη βρωμοδουλεια...Θα βαλω ενα σφουγγαρακι οπως ανεφερε και ο Visa chrono!To 2cv δεν φημίζεται για τη ζέστη που βγάζει το καλοριφέρ του. Επίσης θα χρειαστεί να ζεσταθεί αρκετά για να βγάλει. Σιγουρέψου όταν γυρνάς το μοχλό προς το θερμό ότι ανοίγουν τα σχετικά καλύμματα και επιτρέπουν στο ζεστό αέρα να μπαίνει μέσω των αεραγωγών στη καμπίνα.
Αααααα καλά... Εννοείται πως ποτέ δε θα απομονώνει τελείως.. Κλασικό 2cvΑποστολη σημερα το ζεστανα αρκετα καλα μεσα στο χωρο και εβγαλε ζεστο αερα..το θεμα ειναι οτι οταν το γυρισα στο κρυο (δλδ ο αερας να παει στο εσωτερικο των φτερων)παλι καποια λιγη ποσοτητα αερα ερχοτανε στην καμπινα...Διπλοτεεκαρα τις ντιζες κτλπ αλλα μαλλον καποιο κλαπετο την κανει τη βρωμοδουλεια...Θα βαλω ενα σφουγγαρακι οπως ανεφερε και ο Visa chrono!

Χαχαχαχα ...αααα τοσο καλαΑααααα καλά... Εννοείται πως ποτέ δε θα απομονώνει τελείως.. Κλασικό 2cv
Σκέψου ότι εγώ το καλοκαίρι βγάζω τελείως τους αεραγωγούς γιατί γίνεται η κόλαση του Δάντη![]()
!!!

Όχι παλμικό , οι αλοιφές λειτουργούν μόνο με έκκεντρο αλοιφαδόρο!!!Μου το εχουνε πει και αλλοι οτι θα ερθει....εχω στο πλανο να αγορασω το σετ των τριων αλοιφων της Body και να κανω μια δοκιμη με το παλμικο τριβειο!!
Επίσης βοηθάει πολύ ανεμιστηράκι από πύργο υπολογιστή που μπορείς να το βάλεις στη εξαγωγή αέρα των ποδιών!!!To 2cv δεν φημίζεται για τη ζέστη που βγάζει το καλοριφέρ του. Επίσης θα χρειαστεί να ζεσταθεί αρκετά για να βγάλει. Σιγουρέψου όταν γυρνάς το μοχλό προς το θερμό ότι ανοίγουν τα σχετικά καλύμματα και επιτρέπουν στο ζεστό αέρα να μπαίνει μέσω των αεραγωγών στη καμπίνα.
Επιβεβαιωνω κ εγω κ στα δυο που εχω...δεν απομονωνεται τελειως η ζεστη...το καλοκαιρη...απο την μανα του ειχε στα κλαπετα κατι σφουγγαρακια αλλα κ παλι η ζεστη ερχεται...το καλυτερο για μενα σφυνα μπαλες του τεννις ή κομμενο κουτακι αναψυκτηκου σαν καπακι για το καλοκαιρηΑααααα καλά... Εννοείται πως ποτέ δε θα απομονώνει τελείως.. Κλασικό 2cv
Σκέψου ότι εγώ το καλοκαίρι βγάζω τελείως τους αεραγωγούς γιατί γίνεται η κόλαση του Δάντη![]()
Κωστή βάφεις που βάφεις τις ζάντες ... κανε και την βάση μαζί με το στήριγμα της μπαταρίας.. ένα ψιτ....Καλησπερα σας!!!
Σημερα τοποθετησα τις σωληνες του καλοριφερ και ρυθμισα τις σχετικες ντιζες του (Ευτυχως βρηκα στα αδυτα του φορουμ ενα Tutorial).Επισης εκανα και μια δοκιμη ωστε να δω εαν δουλευουνε και απομονωνουνε σωστα.Το αποτελεσμα δεν μπορω να πω οτι με ικανοποιησε και ιδιαιτερα καθως λιγος ζεστος αερας ερχεται παλι στην καμπινα.
Συμβαινει και σε εσας αυτο;
Επισης σκεφτομαινα.ασφαλισω τις σωληνες στις θεσεις τους με κολαρα...αξιζει σαν ιδεα η υπερβαλω ;
Σας ευχαριστω προκαταβολικα!
View attachment 10932

Η CX πάντως θυμάμαι πως είχε πολύ ωραίο καλοριφέρ! Οταν ήμουν μικρός και πηγαίναμε στο Μέτσοβο το χειμώνα, με ψωφόκρυο πάντα, γινόταν φούρνος! Μου αρέσει και η θέση που έχει τα χειριστήρια. Δίπλα στο χειρόφρενο.Για το χειμωνα δυστηχως αυτό ειναι το 2cv...ισα ισα να σπαει η ψυχρα...
Για αυτό κ το αγαπαμε...εξαλλου
Η CX πάντως θυμάμαι πως είχε πολύ ωραίο καλοριφέρ! Οταν ήμουν μικρός και πηγαίναμε στο Μέτσοβο το χειμώνα, με ψωφόκρυο πάντα, γινόταν φούρνος! Μου αρέσει και η θέση που έχει τα χειριστήρια. Δίπλα στο χειρόφρενο.
Και εγώ r12 και μου έχει τελειώσει... Και βρίσκομαι στο δίλημμα: Ψάχνω να βρω, ή κάνω μετατροπή? Υπάρχει και μια εταιρεία που λέει με χαμηλό κόστος "σφραγίζει" κατάλληλα τις σωληνώσεις για να μην υπάρχει διαρροή με το r134... Δε θέλω, όμως, να πειράξω στο ελάχιστο την αυθεντικότητα του αυτοκινήτου...Κι εγώ χρειάζομαι r12 για τον κλιματισμό...
όπου και να εψαξα, δεν βρήκα πάντως...Και εγώ r12 και μου έχει τελειώσει... Και βρίσκομαι στο δίλημμα: Ψάχνω να βρω, ή κάνω μετατροπή? Υπάρχει και μια εταιρεία που λέει με χαμηλό κόστος "σφραγίζει" κατάλληλα τις σωληνώσεις για να μην υπάρχει διαρροή με το r134... Δε θέλω, όμως, να πειράξω στο ελάχιστο την αυθεντικότητα του αυτοκινήτου...
Κάτι βλέπω στο ebay από Αμερική, αλλά στέλνουν τέτοια δοχεία υψηλής πίεσης ταχυδρομικά?όπου και να εψαξα, δεν βρήκα πάντως...