- Reaction score
- 20.325
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Italy Milan
Ναι στη πλατη εχει συρματα κρατα οτι μπορεις μη πετας τιποτα! Θα γινει πολυ ωραιο
Κραταω οτι μπορω Battista....Διαβασα και τα σημερινα τα δικα σου και με επιασε μια ψιλοφοβια με τα ανταλλακτικα του εξωτερικου....Τωρα οσον αφορα το αποτελεσμα.....θα δειξει χαχαχαχα!!!!Ναι στη πλατη εχει συρματα κρατα οτι μπορεις μη πετας τιποτα! Θα γινει πολυ ωραιο
Βλέπω με χαρά ότι και συ LHM πίνεις......! αν και το σλόγκαν παραπέμπει σε Johnny......!Μια προσπαθεια για ενα Slideshow απο την ανακατασκευη μου..(την μεχρι.τωρα προοδο)..
Φιλε @traffic αστα ...εχω κολησει με τα Citroen... !!!Ασχημα!!Ας ειναι καλα το φορουμ!!!!!Σ ευχαριστω πολυ!!!!Βλέπω με χαρά ότι και συ LHM πίνεις......! αν και το σλόγκαν παραπέμπει σε Johnny......!
Καλή συνεχεία ......!

Διαβάζω την γυάλα και βλέπω να μην μένεις στο ένα 2cv και γενικά στο ένα CITROENΦιλε @traffic αστα ...εχω κολησει με τα Citroen... !!!Ασχημα!!Ας ειναι καλα το φορουμ!!!!!Σ ευχαριστω πολυ!!!!
![]()

Πολυ καλος αναγνωστης της γυαλας...χαχαχαχα!!!!Πρωτα ο θεος θα προσπαθησω και για ενα ακομα Citroen μετα απο αυτο..Προς το παρων ειναι μονο σκεψεις και ονειρα ...αλλα θα το προσπαθησω!!!!Διαβάζω την γυάλα και βλέπω να μην μένεις στο ένα 2cv και γενικά στο ένα CITROEN![]()

Αποστολη θα βαλω σαν τα δικα.σου...Κανω ερευνα για να το βρω φθηνοτερα!!!Ακριβώς την ίδια διαδικασία έκανα με σένα για τα καθίσματα
Τελικά τι καλύμματα θα βάλεις?

Αποστολη θα βαλω σαν τα δικα.σου...Κανω ερευνα για να το βρω φθηνοτερα!!!![]()

Το 2CV νομίζω δε χρειαζόταν σαμπρέλα στα λάστιχα.κλασσικο προβλημα σε οχηματα που ειχαν σαμπρελα επαιρνε υγρασια στην βαλβιδα και σκουριαζε....οπως το βλεπω δεν πορεις να βαλεις αεροστεγη λαστιχα θα χανει αερα απο εκει

Καλησπερα!!!Αγαπητέ Κώστα ..
Κάπου στα περίχωρα έχεις κάποιον που κάνει επισκευή σε ζάντες σίγουρα..( Άντε μέχρι την Σαλονικα το πολύ..)
Αποχρωματισμος όλων των ζαντων... γέμισμα όπου τρύπες .. και βάψιμο...
Αφού το κάνεις ... μπες σε αυτη την διαδικασία σωστά..
Πάρε ρώτα
http://zantes.gr/
http://www.wheeltech.gr/contact.php
![]()

Καλησπερα Citrobella!!!...Kosta me ta piso frena ti egine...kounithike i 14ara?
Kali sinechia...se silevo ligo epidi echis kalo kero...edo me mion 10 den bafis ke tipota...ka ksiliasoune ta daktila...opote anameni o Scotchakos...
Greetings!

Η CX μας που είναι του 1977, δε χρειαζόταν ποτέ αεροθάλαμο. Ούτε η DS ήθελε νομίζω...μα τα ελαστικα χωρις αεροθαλαμο τα πρωτοβαλαμε στο βιζα το 1984 μεχρι τοτε ειχαν σαμπρελα....και δεν ξερεις αν στο αμαξι σου οι ζαντες ειναι οι δικες σου θυμαμε ειχε πει ο λαστιχας τοτε οτι οι ζαντες για λαστχα χωρις αεροθαλαμο ειχαν ενα δοντι απο κατασκευης και του ειπε του πατερα μου θα το δοκιμασω να σου βαλω τα λαστιχα χωρις σαμπρελλα και αν χασουν ελα να σου βαλω σαμπρελες...τελικα δε χρειαστηκε....