Όχι αγαπητέ Γιάννη! Δεν ξέρω περισσότερα, εγώ είμαι απλώς ένας καλός αναγνώστης των περιοδικών κλασσικού αυτοκινήτου. Και συγνώμη για το off-topic απλώς να πω κάτι μια στιγμή: Τα Βρεταννικά περιοδικά κλασσικού αυτοκινήτου που διαβάζω έχουν απίστευτες πληροφορίες πολλές φορές με επιστημονικής ακρίβειας λεπτομέρειες, ιδίως παλαιότερα διότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του εμπορίου και είναι γεμάτα διαφημίσεις, πλειστηριασμούς και επηρρεάζουν τις τάσεις στην παγκόσμια αγορά κλασσικού αυτοκινήτου. Απλώς εγώ έχω μία σχετικά καλή μνήμη και αγάπη για το κλασσικό αυτοκίνητο και κυρίως τις Citroen και τίποτε άλλο.Τελικά εσύ ξέρεις περισσότερα από μένα!!! Έχεις απόλυτο δίκιο , Από w116 και μετά υδροπνευματική!!!!![]()
H πραγματική γνώση έρχεται όταν έχεις "ψηθεί" πραγματικά στο χώρο του αυτοκινήτου, όταν ασχολείσαι ο ίδιος, αντιμετωπίζεις δυσκολίες, κάνεις έναν αγώνα για να το αναπαλαιώσεις, ή να το συντηρήσεις, δηλαδή αυτό που κάνεις εσύ με τον Μιχάλη, ο Κώστας, ο Μπατίστα, ο KostasX, ο 2cv01, ο Χρήστος, o Xantiamanolis και τόσοι άλλοι... Εδώ η CX που είναι άριστο αυτοκίνητο, μόνο αυτά τα λίγα για το σέρβις που ήθελε, η αναζήτηση και μόνο των σωστών ανταλλακτικών, ο προγραμματισμός για το σέρβις κ.λ.π. εμένα προσωπικά αισθάνομαι ότι έστω και λίγο, με έχουν ωριμάσει σε πολλά θέματα και ας έχω μία υποτίθεται "σοβαρή" δουλειά... Πως ήμουν όταν πρωτοξεκίνησα στο φόρουμ και πως είμαι τώρα...
Εκεί λοιπόν αισθάνομαι ότι βρίσκεται η πραγματική γνώση... Εγώ απλώς αφηγούμαι ιστορίες τις οποίες παλαιότερα είχα διαβάσει αλλού...

Και ακομα καλυτερα ως alfetta GT.