Αγγελίες άλλων ιστορικών οχημάτων

nonos

Member
Reaction score
24.805
Πόντοι
1.487
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Τι παθαμε ολοι με τις maserati το τελευταιο καιρο...
Βλεπω τον Giannis να πηγαινει ν αγοραζει :lol:

Nikephoros

Member
Reaction score
15.681
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Γιατι πριν τη citroen δε σ αρεσουν?!
Μα φυσικά και μου αρέσουν, ιδίως η A6G/54 (κατά προτίμηση του Zagato), η Α6GCS και η Ghibli... Απλώς τον τελευταίο καιρό μιλάμε πολύ για την εποχή της Citroen - Maserati η οποία ήταν από τις πιο μαγικές εποχές στην ιστορία της αυτοκίνησης!

nonos

Member
Reaction score
24.805
Πόντοι
1.487
Περιοχή

Nikephoros

Member
Reaction score
15.681
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/11401606/
Mercedes 45oSEL 6.9 λίτρα.......Η απόλυτη λιμουζίνα των 70's !!!!!! Aπλά χάρισμα.........View attachment 9866 View attachment 9867
A-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο... Και το αυτοκίνητο και η κατάστασή του... H αγγελία δε λέει όμως ότι έχει υδροπνευματική ανάρτηση της Citroen!

Σημ.: Ο "πρωταγωνιστής" στο φοβερό φιλμ μικρού μήκους "C' etait un rendez-vous" του σκηνοθέτη Claude Lelouche δεν ήταν μία Ferrari 275 GTB με οδηγό τον Jacques Laffite, όπως φημολογούταν, αλλά μία τέτοια 450SEL 6.9 με οδηγό τον ίδιο τον σκηνοθέτη! Και βέβαια, το αυτοκίνητο πρωταγωνίστησε και στη φοβερή καταδίωξη του "Ronin", μαζί με μία ΧΜ! (και ένα Audi S8...).

GiAnniS

Member
Reaction score
7.940
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
A-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο... Και το αυτοκίνητο και η κατάστασή του... H αγγελία δε λέει όμως ότι έχει υδροπνευματική ανάρτηση της Citroen!

Σημ.: Ο "πρωταγωνιστής" στο φοβερό φιλμ μικρού μήκους "C' etait un rendez-vous" του σκηνοθέτη Claude Lelouche δεν ήταν μία Ferrari 275 GTB με οδηγό τον Jacques Laffite, όπως φημολογούταν, αλλά μία τέτοια 450SEL 6.9 με οδηγό τον ίδιο τον σκηνοθέτη! Και βέβαια, το αυτοκίνητο πρωταγωνίστησε και στη φοβερή καταδίωξη του "Ronin", μαζί με μία ΧΜ! (και ένα Audi S8...).
Η Mercedes έχει αεραναρτηση Όχι υδροπνευματική Νικολάκη !!!! ;)

Nikephoros

Member
Reaction score
15.681
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Η Mercedes έχει αεραναρτηση Όχι υδροπνευματική Νικολάκη !!!! ;)
Ααααα, νόμιζα ότι η προηγούμενη, 300SEL 6.3 και η 600 είχαν αερανάρτηση και αυτή είχε υδροπνευματική!

Reaction score
18.477
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Ααααα, νόμιζα ότι η προηγούμενη, 300SEL 6.3 και η 600 είχαν αερανάρτηση και αυτή είχε υδροπνευματική!
και εγώ αυτό νομίζω Νίκο. ότι αυτές που λες και η 560sel w126 είχαν υδροπνευματική με την αδεια της Σιτροέν

GiAnniS

Member
Reaction score
7.940
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
και εγώ αυτό νομίζω Νίκο. ότι αυτές που λες και η 560sel w126 είχαν υδροπνευματική με την αδεια της Σιτροέν
Όλες οι Μrecedes είχαν αεραναρτηση μέχρι την w126

nonos

Member
Reaction score
24.805
Πόντοι
1.487
Περιοχή
Ετσι οπως τα λεει ο Γιαννης. Βεβαια υδροπνευματικη φοραγε η RR Silver Shadow! Και μαλιστα το μαθαμε με το πατερα μου ιδιοις ομασι οταν γυρω στο 2001 ειχαμε παει τη cx για service στο Δεδεβεση που τα δουλευε τα cx και ειχε μια μεσα!

Nikephoros

Member
Reaction score
15.681
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Όλες οι Μrecedes είχαν αεραναρτηση μέχρι την w126
Ετσι οπως τα λεει ο Γιαννης. Βεβαια υδροπνευματικη φοραγε η RR Silver Shadow! Και μαλιστα το μαθαμε με το πατερα μου ιδιοις ομασι οταν γυρω στο 2001 ειχαμε παει τη cx για service στο Δεδεβεση που τα δουλευε τα cx και ειχε μια μεσα!
Μου άρεσε σα θέμα πάντα το τι προσέφερε γενικά η Citroen και σε άλλους κατασκευαστές, ή συγκεκριμένα μοντέλα τους και αυτό θα αποτελούσε ωραίο thread, κατά τη γνώμη μου. Για αυτό, μετά την απάντηση του Νίκου με "ιντρίγκαρε" λίγο αυτή η πληροφορία, το έψαξα λίγο στο ίντερνετ και βρήκα ένα σχετικό άρθρο της Wikipedia, όπου μιλάει για υδροπνευματική και ότι όντως οι παλαιότερες είχαν αερανάρτηση...

Πολλές φορές βέβαια υπάρχει μία σύγχυση σε περιοδικά, διαδικτυακά άρθρα κ.λ.π., ή απλώς παραπληροφόρηση σχετικά με τη διάκριση μεταξύ αερανάρτησης και υδροπνευματικής... Σίγουρα Γιάννη και Χρήστο τις Mercedes αυτές τις ξέρετε ασύγκριτα καλύτερα από εμένα!

https://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_450SEL_6.9

GiAnniS

Member
Reaction score
7.940
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
Μου άρεσε σα θέμα πάντα το τι προσέφερε γενικά η Citroen και σε άλλους κατασκευαστές, ή συγκεκριμένα μοντέλα τους και αυτό θα αποτελούσε ωραίο thread, κατά τη γνώμη μου. Για αυτό, μετά την απάντηση του Νίκου με "ιντρίγκαρε" λίγο αυτή η πληροφορία, το έψαξα λίγο στο ίντερνετ και βρήκα ένα σχετικό άρθρο της Wikipedia, όπου μιλάει για υδροπνευματική και ότι όντως οι παλαιότερες είχαν αερανάρτηση...

Πολλές φορές βέβαια υπάρχει μία σύγχυση σε περιοδικά, διαδικτυακά άρθρα κ.λ.π., ή απλώς παραπληροφόρηση σχετικά με τη διάκριση μεταξύ αερανάρτησης και υδροπνευματικής... Σίγουρα Γιάννη και Χρήστο τις Mercedes αυτές τις ξέρετε ασύγκριτα καλύτερα από εμένα!

https://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_450SEL_6.9
Τελικά εσύ ξέρεις περισσότερα από μένα!!! Έχεις απόλυτο δίκιο , Από w116 και μετά υδροπνευματική!!!!:respect::respect:

nikos_xm

Member
Reaction score
710
Πόντοι
507
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/11401606/
Mercedes 45oSEL 6.9 λίτρα.......Η απόλυτη λιμουζίνα των 70's !!!!!! Aπλά χάρισμα.........]View attachment 9866 View attachment 9867
η αγαπημένη μου mercedes και σε φοβερή κατάσταση, άμα την είχα θα έβαζα από πίσω το ταμπελάκι 280 SEL και θα έκανα κόντρες με τα σημερινά mersedo μπρίκια :dance:

Top Bottom