- Reaction score
- 20.293
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Italy Milan
Όχι Μαριε... μακάρι να ήταν
... το βρήκα τυχαία σε ένα συνεργείο...
Kαλησπεραxantiamanolis said:το 500αρακι μου θυμιζει το αυτοκινητο της μπαρμπι.... για διαφημισεις αλλα και για ζευγαρι για γαμους ειναι κορυφη.....φυσικα παντα μεσα στην παρανομια η κυκλοφορια του...
: )xantiamanolis said:το 500αρακι μου θυμιζει το αυτοκινητο της μπαρμπι.... για διαφημισεις αλλα και για ζευγαρι για γαμους ειναι κορυφη.....φυσικα παντα μεσα στην παρανομια η κυκλοφορια του...

visa chrono said:Kαλησπερα
Ειναι ενα Fiat 500 jolly beach car προφανως ρεπλικα που εχει δικαιωμα ιστορικων πινακιδων ,και μαλλων τετοιες εχει .Αρα για γαμους και διαφημισεις εαν γνωριζουμε την χρηση τους ειναι Απαγορευμενο δια ροπαλου(μερικοι κουκουρουκου το κανουν!!: )
Δεν ειναι ασχημο και εμενα μου αρεσει!(νομιζω η τιμη του ειναι γυρω στα 17000 και ειναι σε μια μαντρα στην πευκη που εχει και αλλα κλασικα)
Καλο απογευμα
http://www.gtc-collection-cars.com/106- ... 940119.jpg

Ο μονος λογος να κοβα κανονικο 500ρακι για να κανα αυτο θα ταν να ταν ασχημα τουμπαρισμενο, ειδικα σε οροφη και κολωνες και να μην μπορω να το επισκευασω. Αλλιως δε θα πηγαινε το χερι. Κι ολ αυτα εκτος της γνησιοτητας που κι εκει εχω θεμα ...visa chrono said:Kαλησπεραxantiamanolis said:το 500αρακι μου θυμιζει το αυτοκινητο της μπαρμπι.... για διαφημισεις αλλα και για ζευγαρι για γαμους ειναι κορυφη.....φυσικα παντα μεσα στην παρανομια η κυκλοφορια του...
Ειναι ενα Fiat 500 jolly beach car προφανως ρεπλικα που εχει δικαιωμα ιστορικων πινακιδων ,και μαλλων τετοιες εχει .Αρα για γαμους και διαφημισεις εαν γνωριζουμε την χρηση τους ειναι Απαγορευμενο δια ροπαλου(μερικοι κουκουρουκου το κανουν!!: )
Δεν ειναι ασχημο και εμενα μου αρεσει!(νομιζω η τιμη του ειναι γυρω στα 17000 και ειναι σε μια μαντρα στην πευκη που εχει και αλλα κλασικα)
Καλο απογευμα
http://www.gtc-collection-cars.com/106- ... 940119.jpg

Γιατί υπάρχει τέτοια περίπτωση?nonos said:Ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειναι γνησιο?![]()

Οχι δε τα σεβομαι βεβαια ή δε χαιρομαι αν καποιο το μαζεψει καποιος! Ισως φταιει η "διαφημιση" που του εχει κανει ο πατερας μου..
O οποιος ειχε και 2cv για 1,5 χρονο περιπου αρχες '80s..!!
δείτε την παλιά πινακίδα