Άλλα κλασσικά!

Nikephoros

Member
Reaction score
15.391
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Χαχα απίθανο. Δεν πρέπει να ανήκει σε κάποιον περίοικο αν κρίνω από την αξία του αυτοκινήτου και την ταπεινότητα της περιοχής
Πραγματικά! Η περιοχή είναι η ενορία Παλατιανής, στην οποία ανήκω και εγώ. Και όμως, μερικές φορές, εκεί που δεν το περιμένεις... Ο Αλέξανδρος βέβαια μας έδωσε τις σχετικές πληροφορίες πιο πάνω, αλλά θυμάσαι μία ολοκαίνουρια Maserati Ghibli που είχα φωτογραφίσει σε αυτό το thread πριν από κάνα χρόνο στην αυλή ενός σπιτιού? Κάπου 200 μέτρα από αυτό το σημείο είναι! Ακόμα και οι πιο υποβαθμισμένες περιοχές μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις! (π.χ. και καμιά, άκουσον - άκουσον, Citroen CX TRE...:grin:)

Υ.Γ. Όταν ήλθαν τα πεθερικά μου πριν από 40 χρόνια ήταν μία υπέροχη περιοχή. Και όταν παντρεύτηκα το '04 και ήλθα να μείνω ήταν ακόμα πολύ όμορφη περιοχή. Η Πετρούπολη είναι από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα ραγδαίας υποβάθμισης, δυστυχώς...)

Alex Kon

Member
Reaction score
1.329
Πόντοι
577
Πραγματικά! Η περιοχή είναι η ενορία Παλατιανής, στην οποία ανήκω και εγώ. Και όμως, μερικές φορές, εκεί που δεν το περιμένεις... Ο Αλέξανδρος βέβαια μας έδωσε τις σχετικές πληροφορίες πιο πάνω, αλλά θυμάσαι μία ολοκαίνουρια Maserati Ghibli που είχα φωτογραφίσει σε αυτό το thread πριν από κάνα χρόνο στην αυλή ενός σπιτιού? Κάπου 200 μέτρα από αυτό το σημείο είναι! Ακόμα και οι πιο υποβαθμισμένες περιοχές μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις! (π.χ. και καμιά, άκουσον - άκουσον, Citroen CX TRE...:grin:)

Υ.Γ. Όταν ήλθαν τα πεθερικά μου πριν από 40 χρόνια ήταν μία υπέροχη περιοχή. Και όταν παντρεύτηκα το '04 και ήλθα να μείνω ήταν ακόμα πολύ όμορφη περιοχή. Η Πετρούπολη είναι από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα ραγδαίας υποβάθμισης, δυστυχώς...)
Ακριβώς.

Και δυστυχώς γινόμαστε διάσημοι για τους εντελώς λάθος λόγους.

nonos

Member
Reaction score
23.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Στη Πάτρα το έβλεπα αυτό το 5ρακι. Πιθανά το είχα βάλει και φωτογραφία πολύ παλιότερα.

antonisyugo

Member
Reaction score
240
Πόντοι
357
Περιοχή
Xαλκιδικη
Το κακο ειναι οτι ειναι παρατημενο εκει για καιρο.Πρωτα το κινουσε που και που ο κυριουλης.

Nikephoros

Member
Reaction score
15.391
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Απίθανο αυτοκίνητο, μάρκας AUSTIN, δε ξέρω τι μοντέλο. με κανονικές κρατικές πινακίδες....

View attachment 21195

View attachment 21196
Γνωρίζω ελάχιστα για τα προπολεμικά αυτοκίνητα, αλλά μάλλον εδώ βλέπουμε ένα Austin 7! Ένα πολύ μικρό "οικονομικό" αυτοκίνητο που είχε βγάλει η Austin τη δεκαετία του '20 έως και για περισσότερα από 10 χρόνια. Ένας γνωστός αρθρογράφος του περιοδικού Octane και πολύ πετυχημένος παλιός οδηγός αγώνων (και βραβευμένος ως δημοσιογράφος), ο Tony Dron, χρησιμοποιεί ένα τέτοιο του '31 για τις καθημερινές του μετακινήσεις! (Ένας άνθρωπος που έχει οδηγήσει ακόμα και Porsche 917!).

nonos

Member
Reaction score
23.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Στην αρχή το περασα για bmw dixi αλλά όντως δίκιο έχεις. Βέβαια νομίζω ότι με το πέρασμα των ετών έχουμε πολλές "προσωπικές πινελιές"!

minas

Member
Reaction score
3.038
Πόντοι
747
Προσωπικες πινελιες σιγουρα εχει,ωστοσο το ενδιαφερον ειναι οτι δεν φαινεται να εχει υποστει αλλαγες σε ακρα-τροχους-αξονα τιμονιου,και πιθανον ουτε σε μηχανη-σασμαν,κατι που ειναι αρκετα συνηθισμενο σε οσα αυτοκινητα της εποχης δεν παρατηθηκαν απο τοτε.Θα ηθελα οντως να τον ρωτησω πως το καταφερε αυτο,δεδομενης και της δυσκολιας προσβασης σε ανταλλακτικα εκεινη την εποχη.
Κατα τα λοιπα,τα φλας μαλλον ειναι οντως απο σκαραβαιο,ο προφυλακτηρας μου θυμιζει κατι απο lada 1200.

nik0laus

Member
Reaction score
186
Πόντοι
357
Για τον nik0laous που το είχε. Αψεγάδιαστο το συγκεκριμένο! Υπάρχει και ένα μπορντώ απινακιδωτο κοντά μου.
View attachment 20915
Εγώ είχα το πιο παλιό...το δικό μου ήταν το Μg turbo με κινητήρα Α+.
Αυτό είναι η επόμενη σειρά με κινητήρες σειράς Κ.
Το λέγανε rover 100 series και ανάλογα τον κυβισμό είχε το όνομα 111 ή 114

Alex Kon

Member
Reaction score
1.329
Πόντοι
577
View attachment 21048View attachment 21049

Οι τροχοί Μinilite μ' αρέσουν!
Γενικά οι περιοχές μας σφίζουν από 126 (που έχω και μια αδυναμία). Γι αυτό, πήγα απ'έξω απο την πολυκατοικία μηπως δω καποιον κάτι να του μιλήσω αλλά δεν βρήκα άκρη. Πέρσυ βέβαια. Φέτος το βλέπω σε καλύτερη κατάσταση.

Alex Kon

Member
Reaction score
1.329
Πόντοι
577
Την προηγούμενη Κυριακή, στο Brooklyn της Αθήνας, το Καματερό εμφανίστηκε ξαφνικά και αναπάντεχα αυτό. Και χάθηκε. Μέχρι να βγάλω κινητό, να πυροβολήσω, είχε φυγει. Πιο ανοικτό πράσινο δεν έχω ξαναδεί.

ο.jpg

minas

Member
Reaction score
3.038
Πόντοι
747
Εγω παλι,θα ελεγα κατι σε ford prefect(anglia 100e),η ισως taunus 12m της ιδιας εποχης..hmmm
Οπως και να χει,παραμενει εντυπωσιακο το οτι ενα 50ς αυτοκινητο χρησιμοποιειται ως καθημερινο(ετσι δειχνει τουλαχιστον)και ακομα πιο εντυπωσιακο το οτι δεν εχω δει καπου αλλου στο ιντερνετ φωτογραφια του.

Top Bottom