- Reaction score
- 4.939
- Πόντοι
- 747
Ford Cortina StationΚάλυμνος ,17/08/1986.. photo by EdXopl2009
View attachment 31814
Ford Cortina StationΚάλυμνος ,17/08/1986.. photo by EdXopl2009
View attachment 31814
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!Το αριστερό γιαπι, το ξενοδοχείο ΑΚΤΉ.
Η μπλε τέντα, ο παπασπυρου, φημισμένο ζαχαροπλαστειο της εποχής, και στην Αθήνα.
Οι κίτρινες αντλίες, ήταν πράσινες, ήταν ΒΡ. Μπροστά τους τερματιζε και το ΚΤΕΛ.
Είμαστε εκεί από το 1960. Ψαροχώρι, από μικρασιατες πρόσφυγες, με τον επιφανή εφοπλιστή καβουνιδη. Οι μισοί, μίλαγαν τουρκικά, και η ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕΤριγλιας Ραφήνας με κιτρινόμαυρα χρώματα και δικέφαλο αετό.
Δρομολόγια τότε προς Εύβοια, στυρα/ μαρμαρι με καικια, και Κάρυστο άνδρο Τήνο με το Ρένα και το μοσχανθη.
Πολλά στοιχεία μπορώ να δώσω, αλλά θα ήταν καλύτερα να έχω το λαπιτοπι, να βάζω τα σημεία με αριθμούς.
Έχουμε πληροφορίες που βρισκόταν, γιατί υποθέτω ότι δεν θα υπάρχει πλέονΓράφτηκε σε ιταλική πηγή ότι είναι τα κεντρικά της Fiat στην Αθήνα το 1926!
View attachment 31993
και πανεμορφο χρώμα..Subaru 600 το κόκκινο.

το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν βλέπω καθόλου το πίσω μέρος, ωστόσο και μόνο από τα φώτα μπροστά δείχνει για ρενώ. To kadett πάλι το έχω στην μνήμη μου τετράπορτο, αλλά έβγαινε και πεντάπορτο. Εκεί όμως που σου βγάζω το καπέλο είναι στην 123. Το πρόσεξα πολύ και δεν έβγαζα άκρη, τώρα που το έγραψες, βλέπω τα χαρακτηριστικά πίσω φώτα που αχνοφαίνονται
Αδικαολογητος ! Να μην αναγνωρίσεις τον νεροχύτη πίσω, το σειρητι στα πλευρά, το κεραμιδι χρώμα? Είσαι και φαν της μάρκας.η αλήθεια είναι ότι στο Cuore ήμουν αναποφάσιστος, μου φαίνονταν για Justy. Το κόκκινο ρενώ στην δεύτερη φωτο (9άριτο σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν βλέπω καθόλου το πίσω μέρος, ωστόσο και μόνο από τα φώτα μπροστά δείχνει για ρενώ. To kadett πάλι το έχω στην μνήμη μου τετράπορτο, αλλά έβγαινε και πεντάπορτο. Εκεί όμως που σου βγάζω το καπέλο είναι στην 123. Το πρόσεξα πολύ και δεν έβγαζα άκρη, τώρα που το έγραψες, βλέπω τα χαρακτηριστικά πίσω φώτα που αχνοφαίνονται
![]()