Εγκατελειμένες κούκλες (Abandoned cars)

Sotos77

Member
Reaction score
172
Πόντοι
287
Εχει κανεις χροντική άποψη κόστους,
αποκατάστασης μιας τέτοιας κατάστασης όχηματος ?

visa chrono

Member
Reaction score
28.523
Πόντοι
1.607
Ααναλογα τι θελει να κανει καποιος ..
Μπορει να βαψεις με πινελο ... και να βαλεις ροδες ..και να λες ειναι αντικα και να καθαρισεις με 500
Μπορει αλλος να θελει να το κανει απο την αρχη οπως βγηκε την πρωτη ημερα ..και να θελει 15.. αναλογα τους μαστορους που θα επιλεξει καποιος

Π.χ Καποος βαφει με 700 και αλλος με 3500 ... συνηθως παμε στο 700 γιατι αυτο μας κανει στην τσεπη ...

Αυτα και γεια σας ......

Sotos77

Member
Reaction score
172
Πόντοι
287
Ααναλογα τι θελει να κανει καποιος ..
Μπορει να βαψεις με πινελο ... και να βαλεις ροδες ..και να λες ειναι αντικα και να καθαρισεις με 500
Μπορει αλλος να θελει να το κανει απο την αρχη οπως βγηκε την πρωτη ημερα ..και να θελει 15.. αναλογα τους μαστορους που θα επιλεξει καποιος

Π.χ Καποος βαφει με 700 και αλλος με 3500 ... συνηθως παμε στο 700 γιατι αυτο μας κανει στην τσεπη ...

Αυτα και γεια σας ......
Προφανώς εδώ χρειάζεται συνολικό restoration...
Strip to White body και οτι προκύψει.....Αρα αξία μόνο ως personal challenge project, μιας και το rescue critiacal time, προσπερασε εδω και καιρό....
Αυτα τα ολίγα..... :mad:.

minas

Member
Reaction score
3.038
Πόντοι
747
Εγω παντως εκεινο που εχω να παρατηρησω,ειναι οτι κανεις δεν εχει προσπαθησει καν να βγαλει το αυτοκολλητο του δημου.Που συνηθως ειναι κακο σημαδι.:sorry:Οποτε αν ενδιαφερεται καποιος καλυτερα να βιαστει.
Η εμπρος πινακιδα ειναι βελγικη;

Παντως ετσι οπως το βλεπω στις φωτο(δεν ξερω πως ειναι απο κοντα)..και επειδη αυτα τα πραγματα,οπως ειπωθηκε,διαφερουν αναλογα τον ανθρωπο...σε οτι με αφορα,μαλλον θα ημουν καλυμμενος με ενα γυαλισμα(καθοτι μου αρεσει η πατινα),και σωστους προφυλακτηρες,ισως και καλα φαναρια....και οσον αφορα τα μηχανολογικα,θα το παλευα μονος μου μαλλον,διαβαζοντας(η ανοιγοντας θεμα)στο my2cv.gr..:citrosleep:

Παρα ταυτα,δεν νομιζω οτι θα εδινα 2Κ για να το αγορασω...να ειμαστε και λιγο λογικοι..

visa chrono

Member
Reaction score
28.523
Πόντοι
1.607
Εγω παντως εκεινο που εχω να παρατηρησω,ειναι οτι κανεις δεν εχει προσπαθησει καν να βγαλει το αυτοκολλητο του δημου.Που συνηθως ειναι κακο σημαδι.:sorry:Οποτε αν ενδιαφερεται καποιος καλυτερα να βιαστει.
Η εμπρος πινακιδα ειναι βελγικη;

Παντως ετσι οπως το βλεπω στις φωτο(δεν ξερω πως ειναι απο κοντα)..και επειδη αυτα τα πραγματα,οπως ειπωθηκε,διαφερουν αναλογα τον ανθρωπο...σε οτι με αφορα,μαλλον θα ημουν καλυμμενος με ενα γυαλισμα(καθοτι μου αρεσει η πατινα),και σωστους προφυλακτηρες,ισως και καλα φαναρια....και οσον αφορα τα μηχανολογικα,θα το παλευα μονος μου μαλλον,διαβαζοντας(η ανοιγοντας θεμα)στο my2cv.gr..:citrosleep:

Παρα ταυτα,δεν νομιζω οτι θα εδινα 2Κ για να το αγορασω...να ειμαστε και λιγο λογικοι..
Ειναι μια ωραια και συγκεκριμνη αποψη ...το τι θες ..και πως βλεπεις το "Θελω ενα αυτοκινητο"

Like......

Sotos77

Member
Reaction score
172
Πόντοι
287
Το θέμα είναι ίσως πιο απλό....

Το συγκριμένο δεν κάνει πια για κάτι συνολικό με λογικά 10 plus χρόνια ακινησίας και έκθεσης στον καιρό.
Το μαζεύεις στο 1/4 που κοστίζαν κάποτε οι αναμνήσεις για μελλοντικό άλλο project... ?

minas

Member
Reaction score
3.038
Πόντοι
747
Σε αυτο το ερωτημα την απαντηση θα την δωσεις μονος σου.
Οταν προκειται για να κανουμε το κεφι μας,μονο εμεις οι ιδιοι ξερουμε τι μας αρεσει πραγματικα.Οτιδηποτε αλλο κανουμε,ακουγοντας συμβουλες αλλων,πιθανοτατα δεν θα μας γεμιζει,γιατι πολυ απλα ο αλλος δεν σκεφτεται οπως εμεις.
Εμεις για παραδειγμα,εχουμε στην ευρυτερη οικογενεια καποια παλια αυτοκινητα,τα οποια δεν θα ηθελα να τα δω σε εργοστασιακη κατασταση..γιατι πολυ απλα,δεν τα γνωρισα ποτε ως καινουρια,και δεν θα μου θυμιζουν τιποτα απο τις αναμνησεις μου,αν τα κανω ετσι.Δεν περιμενω κατανοηση για αυτο,απλα το αναφερω.
Καποιοι αλλοι,πιο σκληροπυρηνικοι,το πανε ενα βημα παραπερα:
carolina diner near me

Ειμαι ισως λιγο υπερβολικος με αυτα που εγραψα στις τελευταιες γραμμες,αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειναι απαραιτητο τα γουστα μας να ακολουθουν καποιες ''νορμες'',παντα στο πλαισιο του νομιμου και ηθικου βεβαια.
Αλλωστε,το παρον φορουμ εχει αποδειξει οτι αντιμετωπιζει με σεβασμο τις οποιες ιδιαιτεροτητες των μελων,σε αντιθεση με αλλα..:)

nonos

Member
Reaction score
23.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Από τις φωτογραφίες αυτές φαίνεται καλύτερη η gs αυτή απ'.οτι είναι..
Σωτήρη, αν θες να το κάνεις "καινούργιο" μιλάμε για λεφτά που αυτή τη στιγμή δε πρόκειται να τα πάρεις πίσω με τίποτα, δεν έχει την αξία ds-2cv στην αγορα. Δλδ το προχωρας μόνο αν έχεις τρέλα με gs, λεφτά για "κάψιμο" και σκοπό να τη κρατήσεις για πάντα.
Από εκεί και πέρα συμφωνώ απόλυτα ότι η ενασχόληση αυτή έχεις πολλές αποχρώσεις :) Και μπορεί Μ ένα καλό μάζεμα να είσαι ευχαριστημένος χωρίς να είναι καν κοντά σε επιπεδο συνολικής ανακατασκευής.

visa chrono

Member
Reaction score
28.523
Πόντοι
1.607
Στο απέραντο γαλάζιο.. Και κάπου που υπήρχε πολιτισμός από τις αρχές του αιώνα.. με ένα απίστευτο αρχιτεκτονικής κτήριο.. Που τώρα δυστυχώς στέκει περήφανο με την ιστορία του αλλά σχεδόν κατεστραμενο... Βρήκα στα ενδωτερα ένα τρακτέρ...απο τα πρώτα που υπήρχαν...
Φανταστείτε πως το εν λόγο κτήριο σταμάτησε την οποία δραστηριότητα αρχές του 60...
Μιλαμε κα με αυτό που προσπάθησα να καταλάβω πριν τον πόλεμο...

IMG_20200618_173649.jpg

Και όμως είναι.. Τρακτέρ...

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
Στο απέραντο γαλάζιο.. Και κάπου που υπήρχε πολιτισμός από τις αρχές του αιώνα.. με ένα απίστευτο αρχιτεκτονικής κτήριο.. Που τώρα δυστυχώς στέκει περήφανο με την ιστορία του αλλά σχεδόν κατεστραμενο... Βρήκα στα ενδωτερα ένα τρακτέρ...απο τα πρώτα που υπήρχαν...
Φανταστείτε πως το εν λόγο κτήριο σταμάτησε την οποία δραστηριότητα αρχές του 60...
Μιλαμε κα με αυτό που προσπάθησα να καταλάβω πριν τον πόλεμο...

View attachment 21426

Και όμως είναι.. Τρακτέρ...
les...amfibalo...

visa chrono

Member
Reaction score
28.523
Πόντοι
1.607
les...amfibalo...
τρακτερ γιατρε ..αστο μην αμφιβαλεις ...μια φωτο εβαλα mono...διπλα ειχε και οτι αλλο προσπαθεις να καταλαβεις..

Ποιο παραδιπλα επαιζαν και φορτηγα ..καπου στο 50... και οχι merc...

ciao

nonos

Member
Reaction score
23.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Η γνωστή blue romantic του Χαλανδρίου, την είχα χάσει εδώ και χρονια!
Είχε πινακίδες?

nonos

Member
Reaction score
23.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Κυριολεκτικά κοτέτσι.. :lol:στον επαρχιακό Θηβας-Βιλιων
21466

nonos

Member
Reaction score
23.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Στη λίμνη Βουλιαγμένης Κορινθίας. Nikiphoros λες να είναι του φίλου σου? Το απίστευτο είναι ότι είναι ακόμα εκεί αραγμενο με το μπαστούνι που δένει πενταλ-τιμονι.. ποιος ξέρει πόσο καθαρό θα ήταν κάποτε για να φοβούνται κλοπή και πως έγινε πια ...
21533

Nikephoros

Member
Reaction score
15.391
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Στη λίμνη Βουλιαγμένης Κορινθίας. Nikiphoros λες να είναι του φίλου σου? Το απίστευτο είναι ότι είναι ακόμα εκεί αραγμενο με το μπαστούνι που δένει πενταλ-τιμονι.. ποιος ξέρει πόσο καθαρό θα ήταν κάποτε για να φοβούνται κλοπή και πως έγινε πια ...
View attachment 21533
Εκείνο είχε κυπαρισσι χρώμα, κοινώς BRG (British Racing Green)!

Top Bottom