ελπιζω να βρηκες λαστιχακια που να αντεχουν σε βενζινα...

Για να ειμαι ελικρινης ουτε και εγω θελω να βλεπω καλωδιαΚαλωδια
Μετα την φορμολη και τον Ασπρουλη δεν θελω να βλεπω καλωδια...
Καλη συνεχεια Κωστα![]()
![]()
...παλι καλα που μου εστειλε ο 2CV01 ενα ηλεκτρολογικο σχεδιο εγχρωμο
και εβγαλα ακρη!!!Τι πλαφονιέρα είναι αυτή Κώστα?Καλησπερα σας!!!
Ηλεκτρολογικα συμαζεματα σημερα ....λαμπακια ,ασφαλιση ενωσεων με Tire Up, ελεγχος γειωσεων κτλπ!!!
View attachment 11072 View attachment 11073 View attachment 11074 View attachment 11075
Αυτην ειχε Αποστολη!Τι πλαφονιέρα είναι αυτή Κώστα?
Θα σε γελάσω αδελφέ... Παίζει να έχεις δίκιο.. Ας μας πει κάποιος που ξέρειΑυτην ειχε Αποστολη!
Μηπως δεν ειναι η μαμα;
Παιρνει ενα μακροστενο λαμπακι σαν φυσιγγι που το παρηγγειλα απο Γαλλια ,δεν εβρισκα.εδω!

Ε καλά...τα είδες μονο...δεν έπαθες κ τιποτα...Καλωδια
Μετα την φορμολη και τον Ασπρουλη δεν θελω να βλεπω καλωδια...
Καλη συνεχεια Κωστα![]()
![]()

Βγαλε μια φωτο με κλειστή την πλαφωνιερα...ισως το φως αλλοιώνειΑυτην ειχε Αποστολη!
Μηπως δεν ειναι η μαμα;
Παιρνει ενα μακροστενο λαμπακι σαν φυσιγγι που το παρηγγειλα απο Γαλλια ,δεν εβρισκα.εδω!
Εχω και αυτην εδω την φωτο!Βγαλε μια φωτο με κλειστή την πλαφωνιερα...ισως το φως αλλοιώνει
Οπως ο Ιταλος λεει..και μας δειχνει...Εχω και αυτην εδω την φωτο!
Αλλιως θα ανεβασω αυριο!View attachment 11076
και ετσι αποφασισα να τα βαψω με αυτο!Τα δικα σας σε τι χρωμα ειναι βαμμενα;Φιλε Visa Chrono τη βαση της μπαταριας τη ξεχασαΜια χαρά τα έκανες..
Ελπίζω να έβαψες και την βάση μπαταρίας..
Ξεκινά με αφρό ξυρίσματος ψεκάσεαφησε 5 10 min και μετά σκουπισε
Κάντε 2 φορές..
Μετά υπάρχει ένα πολύ καλό υγρό για δέρματα της Αutoglym..
Εάν είναι πολύ σκληρό ρίξε σε ένα μπωλ και άστο 10 ώρες..
Μετά στέγνωσε καλά..
Και ξανακανουμε την διαδικασία τώρα ψεκαζωντας και σκουπιζοντας με ένα πανι τοπικά..
Καταλαβαίνεις την μαλακοτιτα τοπικά και συνεχίζεις..
Αυτά..
...(και πεταξα και αρκετο χρωμα.που μου περισσεψε ..)Παλι καλα που μου το θυμησες!!
Σε καταλαβαίνω... Ούτε στα Γιάννενα βρίσκεις εύκολα... Κάπου είδα όμως.Autoglym στα Γρεβενα ...πολυ δυσκολο!!!