Ανακατασκευή Citroen 2CV By Kostas X

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.212
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Χμμμ οντως ,στο ενα εβαλα.μηχανικα και στο αλλο λαμαρινοδουλειες...Γινεται να τα ενοποιησω και να τα μετονομασω?
Πως θέλεις να ονομαστεί το νέο θέμα που δημιουργηθεί?
Μπορώ να το κάνω εγώ αυτό..

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.212
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Χμμμμ...Ας ονομαστει Ανακατασκευη Citroen 2CV By Kostas X.
Έτοιμος με όλη τη πληροφορία για να τη δείχνεις στα παιδιά σου όταν γεράσεις :P

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Σα6.jpg
Καλημερα σας!!
Καποιες φωτο απο την προοδο των εργασιων!Επισης βρηκα ενα ραδιοκασετοφωνο το οποιο θα καθαρισω και θα δοκιμασω αμα δουλευει και θα ξηλωσω το συγχρονο ραδιο CD mp3 Kenwood οπου εχει επανω μιας και δεν θελω να βλεπω τιποτα συγχρονο στο 2cv.Αν ολα πανε καλα θα ξαναξεκινησω να γραφω κασετες για τη μουσικη υποκρουση!!!
Σα1.JPG
Σα4.JPG
Σα2.JPG

2cv01

Member
Reaction score
3.520
Πόντοι
777
Περιοχή
ioannina, Greece
View attachment 10459 Καλημερα σας!!
Καποιες φωτο απο την προοδο των εργασιων!Επισης βρηκα ενα ραδιοκασετοφωνο το οποιο θα καθαρισω και θα δοκιμασω αμα δουλευει και θα ξηλωσω το συγχρονο ραδιο CD mp3 Kenwood οπου εχει επανω μιας και δεν θελω να βλεπω τιποτα συγχρονο στο 2cv.Αν ολα πανε καλα θα ξαναξεκινησω να γραφω κασετες για τη μουσικη υποκρουση!!!
View attachment 10456 View attachment 10457 View attachment 10458
Τί κουκλι ειναι αυτο!!!

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.946
Πόντοι
827
c'est magnifique που λένε και οι γάλλοι.
:respect::helllo:

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Φίλε μου, του έχεις αλλάξει τα φώτα προς το καλύτερο! Θα σου πρότεινα τις μαύρες γωνίες των προφυλακτήρων να τις βγάλεις μιάς και ήταν μόν στα γερμανικών προδιαγραφών... Στα 2CV μπορούσες άραγε να βάλεις ραδιοκασσετόφωνο που ήταν ως έξτρα επιλογή από την εταιρία;;;

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Επίσης το ραδιοκασσετόφωνο τι μάρκα είναι;;;
Στό Subaru εγώ έχω το εργοστασιακό του, ένα National (Panasonic δηλαδή), που παίζει μόνο βραχέα και μεσαία...

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Επίσης το ραδιοκασσετόφωνο τι μάρκα είναι;;;
Στό Subaru εγώ έχω το εργοστασιακό του, ένα National (Panasonic δηλαδή), που παίζει μόνο βραχέα και μεσαία...
Το ραδιοκασετοφωνο που βρηκα ειναι TKR Solid State CEF 103 .Ξερω οτι ειναι Japan και οτι παιζει FM.Ειναι το μονο που βρηκα.κ μου αρεσε καθως εψαχνα κατι κλασικο σε οψη.Εψαξα να βρω πληροφοριες στο Web αλλα ματαια!Μακαρι να δουλευει αλλα και αν δεν δουλευει θα το κανω να δουλεψει..Συντομα θα ανεβασω φωτος απο το Restoration του!!!! :-)

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Δεν χρειαζεται η βαση απο franzose την βρησκεις κ απο ελλαδα σε κατ/μα audio 3 η 4ευρω...κανει κ απο panda 1η σειρα κ εχεις κ τροφοδοσια ρευματος εαν θες...δες εδω αυτό που εκανα εγω στον γκριζουλι...μιας κ εαν θα κανεις μακρυνά ταξιδια θα ειναι απαραιτητο
http://my2cv.gr/forum/threads/Βάση-κασετοφώνου-με-παροχή-ρεύματος-αναπτήρας-για-2cv.868/

Last edited:

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Δεν χρειαζεται η βαση απο franzose την βρησκεις κ απο ελλαδα σε κατ/μα audio 3 η 4ευρω...κανει κ απο panda 1η σειρα κ εχεις κ τροφοδοσια ρευματος εαν θες...δες εδω αυτό που εκανα εγω στον γκριζουλι...μιας κ εαν θα κανεις μακρυνά ταξιδια θα ειναι απαραιτητο
http://my2cv.gr/forum/threads/Βάση-κασετοφώνου-με-παροχή-ρεύματος-αναπτήρας-για-2cv.868/
Το εχω δει φιλε μου και μου αρεσε πολυ!!
Εψαξα και εγω να βρω αλλα τα πραγματα ειναι.δυσκολα.εδω στη βορεια Ελλαδα!!

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Πραγματική μεταμόρφωση Κώστα. Άλλο ένα αστέρι γεννιέται :respect:
Σ ευχαριστω παρα πολυ Αποστολη!!
Παντως θα το ξαναπω ..ξεγελαει πολυ ο φωτογραφικος φακος!!!
:rolleyes::citrolove:

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.946
Πόντοι
827
Δηλαδή, θέλεις να πεις οτι είσαι και δεινός φωτογράφος...:bow::helllo:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.212
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Σίγουρα οι φωτογραφίες ειδικά οι μακρινές δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα. Όμως είναι πολύ καλύτερο από πριν..
Με λίγη προσπάθεια ακόμα θα γίνει ένα όμορφο 2cv. Γιατί τέλειο 2cv δεν υπάρχει.. Αν ήταν τέλειο δεν θα ήταν 2cv ;)

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.065
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Σίγουρα οι φωτογραφίες ειδικά οι μακρινές δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα. Όμως είναι πολύ καλύτερο από πριν..
Με λίγη προσπάθεια ακόμα θα γίνει ένα όμορφο 2cv. Γιατί τέλειο 2cv δεν υπάρχει.. Αν ήταν τέλειο δεν θα ήταν 2cv ;)
υπαρχει τελειο 2cv αυτο που το εχεις κρατησει οπως βγηκε απο το εργοστασιο μεσα σε γυάλα σε αεροστεγες περιτυλιγμα για μενα αυτο ειναι το τελειο 2cv τα αλλα απλα ειναι αριστα χωρις να θελω να υποτιμησω ....
εχτες ειδα μια ξανθια στο mobile.de με 8500 ευρω και χλμτρα κατω απο 10.000........ειναι αριστη οχι τελεια....

Reaction score
18.270
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
υπαρχει τελειο 2cv αυτο που το εχεις κρατησει οπως βγηκε απο το εργοστασιο μεσα σε γυάλα σε αεροστεγες περιτυλιγμα.
εδικά τα 2cv ούτε τότε ήταν τέλεια...

Top Bottom