visa chrono

visa chrono

Member
Reaction score
28.526
Πόντοι
1.607
Πεντελη?!
Καλησπερα
Αυτη ειναι απο Υμηττο ψηλα ..
Πεντελη αγαπημενη.. μονο πρωι..πρωι και καθημερινη χωρις κοσμο..
Παλια και λιγο μερκουρη..αλλα εχει ποδηλατο πολυ..
καλο βραδυ

visa chrono

Member
Reaction score
28.526
Πόντοι
1.607
Και επειδη τωρα τελευταια μου αρεσει να ανοιγω πορτες....

Μαζι με μια ακομη..απο καπου αλλου..(δεν εχει σχολια.:lock:)

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Και επειδη τωρα τελευταια μου αρεσει να ανοιγω πορτες....

Μαζι με μια ακομη..απο καπου αλλου..(δεν εχει σχολια.:lock:)

ωραιο χρωμα το πορτοκαλί

visa chrono

Member
Reaction score
28.526
Πόντοι
1.607
Tην κυριακη πηγα στον φιλο μου.....τον μπακατελιτσα...
κατεβηκα στο υπογειο..και τον χαζεψα απο ψηλα στην ραμπα..τον περιεργαστηκα η μαλλων τον φανταστηκα κατω απο την κουκουλα του...για λιγο..
Μετα πλησιασα.. και .. αφησα το φως να δει την λαμαρινα του...ενω εγω χαζευα τον χωρο του κινητηρα..
Οι δυο μας..μετα..χαρισαμε στους ευατους μας μια μικρη βολτα..θυμιζωντας σε εμενα πως καποια τοσο δα....πραγματακια..κανουν τους ανθρωπους ευτυχισμενους...
Μετα την βολτα...και κατω απο την σκια που χαριζουν ωραια δενδρα εξω απο το σπιτι του..απολαυσα..ενα τσιγαρ..ο με τις σκεψεις να τρεχουν..πισω ...σε αγωνες..εκδηλωσεις..και εργαλεια ..πανω στον παγκο...
Εκει...βγαλαμε και το κουτι του και βαλαμε τα πραγματα που τον συνοδευουν σε μια ταξη...και μετα μαζι..προγραμματισαμε καποιες εργασιες...γι αυτον...
Καινουργια λαστιχα radial..για τον δρομο..αλλαγη ολων των υγρων του οργανισμου του..και μια ρυθμιση ισως και καποια αλλαγη στα ζιγκλερ της καρδιας του...γιατι εκει χαμηλα....μπερδευει λιγο...
Και μετα συμφωνησαμε..χαμηλοφωνα και διακριτικα και οι δυο....βουρ....να το ευχαριστηθουμεε..

Αυτα...τα λιγα...

Last edited:
Top Bottom