Διάσημοι σε ιστορικά Citroen

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.189
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Η ΜΑΡΙΑΝΑ, Η ΕΛΕΝΗ
ΚΑΙ Η ΣΙΤΡΟΝΑ
Οσοι ειδατε τις γλυκυτατες αφηγησεις της Μαριαννας Κουρακου στο Studio 4 πριν μερες, ισως βρειτε μοναδικη τη φωτο αυτη, οπου απαθανιστηκαν οι δυο γοητευτικες φιλες μου, η Μαριαννα και η Ελενη (Ανουσακη) μαζι με τη μεγαλη αγαπη μου, εκεινης της εποχης, τη Citroen ID. Ημουν για πολυ καιρο ο μονος ρεπορτερ με αυτοκινητο και για αρκετο περισσοτερο καιρο, ο μονος ρεπορτερ με τ ε τ ο ι ο αυτοκινητο. Η Citroen αυτη, σε ενα παρ' ολιγον τραγικο δυστυχημα στην Εθνικη, μου εσωσε τη ζωη!

37755

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.921
Πόντοι
827
Η ΜΑΡΙΑΝΑ, Η ΕΛΕΝΗ
ΚΑΙ Η ΣΙΤΡΟΝΑ
Οσοι ειδατε τις γλυκυτατες αφηγησεις της Μαριαννας Κουρακου στο Studio 4 πριν μερες, ισως βρειτε μοναδικη τη φωτο αυτη, οπου απαθανιστηκαν οι δυο γοητευτικες φιλες μου, η Μαριαννα και η Ελενη (Ανουσακη) μαζι με τη μεγαλη αγαπη μου, εκεινης της εποχης, τη Citroen ID. Ημουν για πολυ καιρο ο μονος ρεπορτερ με αυτοκινητο και για αρκετο περισσοτερο καιρο, ο μονος ρεπορτερ με τ ε τ ο ι ο αυτοκινητο. Η Citroen αυτη, σε ενα παρ' ολιγον τραγικο δυστυχημα στην Εθνικη, μου εσωσε τη ζωη!

View attachment 37755
Τάδε έφη Νίκος Μαστοράκης

nonos

Member
Reaction score
24.391
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Απο δημοσιευση μου προ 12ετιας:
...
Στο κεντρο της Πατρας επισης εχω πετυχει τον Πασχαλη μετα της συζυγου ,που θελωντας και μη τους εμαθα και τους αναγνωρισα μ εκεινη την ιστορια :lol: ,πισω απο το τιμονι c5 mk1 fl gris fer.
Τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο..:
38506

38507

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.921
Πόντοι
827
Καποιος μου λεγε και ειναι σιγουρο οτι η Αρχιεπισκοπη Αθηνων ειχε μια μαυρη c6 εκτος των αλλων.

O Ζακ Σιρακ επισης εχει μεγαλη αγαπη για τη μαρκα και ιδιως για τη cx.. μπορει να αλλαξε μοντελα στις εμφανισεις του (απο cx σε xm και επειτα c6) αλλα τη cx τη κραταει για τον ιδιο! Μαλιστα υπαρχουν προσφατα και τυχαια βιντεο οπου την κυκλοφορει ή τον παει σοφερ. Το παρακατω σποτ ειναι εκλογικης καμπανιας ειτε ειρωνικο για την αγαπη του για τη cx!:lol:

Καλά!!! Ποιος κόπανος πέταξε το πιάνο; :mad:

Nikephoros

Member
Reaction score
15.584
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Καλά!!! Ποιος κόπανος πέταξε το πιάνο; :mad:
Φαίνεται σα να ήταν εφέ πάντως και όχι αληθινό. Αληθινή καταστροφή αυτοκινήτων νομίζω ότι μόνο ο ανεκδιήγητος Jeremy Clarkson έχει κάνει, με αποκορύφωμα μία Alpine A610 (από τις μόλις 850-κάτι που έχουν παραχθεί).

Taskos

Member
Reaction score
3.768
Πόντοι
777
Και εις ανώτερα! :dash:
Vehicles Destroyed by Jeremy Clarkson
Car ModelNotes
Yugo 45Destroyed during one of Clarkson’s comedic torture‑tests.
Nissan SunnyAnother victim of Clarkson’s disdain for “boring” cars.
Lada RivaHe destroyed multiple Ladas over the years; one is specifically listed under his name.
Chevrolet CorvetteA surprising entry—Clarkson occasionally targeted American cars he found flawed.
Porsche 911Destroyed in one of his more controversial segments, given the 911’s iconic status.
Hyundai AccentPart of Clarkson’s long-running jokes about budget cars.
Ford Sierra GLAnother everyday car sacrificed for entertainment.

These are the explicitly catalogued vehicles attributed to Clarkson personally.

Context: Clarkson’s Overall Destruction Legacy
While the list above includes only the cars he personally destroyed, Clarkson’s era of Top Gear was infamous for large‑scale carnage:

• Across Clarkson’s years on Top Gear, the trio destroyed around 166 cars worth over $1.1 million.
  • Some of the most expensive wrecks weren’t even Clarkson’s doing—e.g., The Stig’s crash of a Koenigsegg CCX costing over $623,000.

Top Bottom