- Reaction score
- 24.391
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Τάδε έφη Νίκος ΜαστοράκηςΗ ΜΑΡΙΑΝΑ, Η ΕΛΕΝΗ
ΚΑΙ Η ΣΙΤΡΟΝΑ
Οσοι ειδατε τις γλυκυτατες αφηγησεις της Μαριαννας Κουρακου στο Studio 4 πριν μερες, ισως βρειτε μοναδικη τη φωτο αυτη, οπου απαθανιστηκαν οι δυο γοητευτικες φιλες μου, η Μαριαννα και η Ελενη (Ανουσακη) μαζι με τη μεγαλη αγαπη μου, εκεινης της εποχης, τη Citroen ID. Ημουν για πολυ καιρο ο μονος ρεπορτερ με αυτοκινητο και για αρκετο περισσοτερο καιρο, ο μονος ρεπορτερ με τ ε τ ο ι ο αυτοκινητο. Η Citroen αυτη, σε ενα παρ' ολιγον τραγικο δυστυχημα στην Εθνικη, μου εσωσε τη ζωη!
View attachment 37755

Τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο..:...
Στο κεντρο της Πατρας επισης εχω πετυχει τον Πασχαλη μετα της συζυγου ,που θελωντας και μη τους εμαθα και τους αναγνωρισα μ εκεινη την ιστορια,πισω απο το τιμονι c5 mk1 fl gris fer.
Καλά!!! Ποιος κόπανος πέταξε το πιάνο;Καποιος μου λεγε και ειναι σιγουρο οτι η Αρχιεπισκοπη Αθηνων ειχε μια μαυρη c6 εκτος των αλλων.
O Ζακ Σιρακ επισης εχει μεγαλη αγαπη για τη μαρκα και ιδιως για τη cx.. μπορει να αλλαξε μοντελα στις εμφανισεις του (απο cx σε xm και επειτα c6) αλλα τη cx τη κραταει για τον ιδιο! Μαλιστα υπαρχουν προσφατα και τυχαια βιντεο οπου την κυκλοφορει ή τον παει σοφερ. Το παρακατω σποτ ειναι εκλογικης καμπανιας ειτε ειρωνικο για την αγαπη του για τη cx!

Φαίνεται σα να ήταν εφέ πάντως και όχι αληθινό. Αληθινή καταστροφή αυτοκινήτων νομίζω ότι μόνο ο ανεκδιήγητος Jeremy Clarkson έχει κάνει, με αποκορύφωμα μία Alpine A610 (από τις μόλις 850-κάτι που έχουν παραχθεί).Καλά!!! Ποιος κόπανος πέταξε το πιάνο;![]()

| Car Model | Notes |
|---|---|
| Yugo 45 | Destroyed during one of Clarkson’s comedic torture‑tests. |
| Nissan Sunny | Another victim of Clarkson’s disdain for “boring” cars. |
| Lada Riva | He destroyed multiple Ladas over the years; one is specifically listed under his name. |
| Chevrolet Corvette | A surprising entry—Clarkson occasionally targeted American cars he found flawed. |
| Porsche 911 | Destroyed in one of his more controversial segments, given the 911’s iconic status. |
| Hyundai Accent | Part of Clarkson’s long-running jokes about budget cars. |
| Ford Sierra GL | Another everyday car sacrificed for entertainment. |