Ενδιαφέρουσες αγγελίες από το Internet

Stargazer

Member
Reaction score
2.194
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
:dash:

Εκεί να σε δω ! Θα μάθεις και υδραυλικά κυκλώματα ισχύος. Και μετά, θα φτιάχνεις και JCB, φορτωτές, φρέζες, περονοφόρα, νταλίκες αυξομειούμενου ύψους, κλπ.

Νέοι ορίζοντες ! :clap:
Ναι γιατί όχι;
Στην δουλειά μου έμπλεξα με τα πνευματικά και έχω βγάλει σπυριά. Έσκασαν τα χέρια από το σαπουνόνερο

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.939
Πόντοι
747
Ναι γιατί όχι;
Στην δουλειά μου έμπλεξα με τα πνευματικά και έχω βγάλει σπυριά. Έσκασαν τα χέρια από το σαπουνόνερο
Τα "πνευματικά", έχουν την ( θεωρητικά ) ίδια αρχή λειτουργίας, αλλά είναι απλούστατα.

Τα υδραυλικά έχουν πιο περίπλοκους μηχανισμούς και εξαρτήματα αλλά και πολύ μεγαλύτερες πιέσεις και κινδύνους σε όσους ασχολούνται, επειδή πρακτικά είναι ασυμπίεστα ( και σκανε μαρκούτσια ) και ΔΕΝ συγχωρούν λάθη. Θέλουν εξαερισμούς, αφυγράνσεις, και ρυθμίσεις ασφαλιστικων, κλπ.

dap

Member
Reaction score
1.496
Πόντοι
407
Για πείτε και σε μας τι τρέχει; Του antonisyugo ήταν; Το ξέρει το αυτοκίνητο;

dap

Member
Reaction score
1.496
Πόντοι
407

Αυτό το "μπορντό από opel omega με μέταλλο" τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής;

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.939
Πόντοι
747

Αυτό το "μπορντό από opel omega με μέταλλο" τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής;
Πάει "παρέα" με τις φιάλες ( 4 φιάλες στις αναρτήσεις ).

Το ερώτημα είναι, αν ειναι πράγματι σε τέτοια κατάσταση όπως αναφέρεται, αξίζει τα 2500 Ε ?

nonos

Member
Reaction score
23.858
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Όταν διαβάζω τέτοια πράγματα σε αγγελία υδροπνευματικου φοβούμαι... Λεω ποιος ξέρει ποιος το έπιανε και τι έκαναν αν δε ξέρει τίποτα ούτε ο ιδιοκτήτης.
Ακόμα και η φρασεολογία μηχανολογικά είναι άκυρη..

Ταπετσαρίες '96-'97. Μοτέρ οκταβαλβιδο άρα ΑΝ είναι 1.8 και 9ος '94 τότε είναι με 103 ίππους και φοράει μάσκα πρώτου fl που είναι σωστό. Εμένα όμως η εικόνα του μηχανοστασίου δε μου κολλάει για τον γνωστό 1.8 103. Έχει διάφορες αρκετές. Κάτι άλλο σκέφτομαι...και μου θυμίζει έντονα ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο που ίσως άλλαξε χέρια μέσα στα τελευταία 5 χρόνια και φτιαχτηκε μηχανικα πριν 12+

Το πασαλειμα στις μαύρες φάσες πορτων-προφυλακτηρων ενοχλεί και με προϊδεάζει για μέτριο βάψιμο (δε μονωσαν γενικότερα εκεί που έπρεπε και δεν αφαίρεσαν πλαστικά ,καθρέπτες κτλπ για να τονωθεί σωστά). Κανένας λόγος να αλλάξεις το εργοστασιακό μπορντώ.

Επίσης έχει αερόσακο οδηγου άρα είναι σίγουρα '95+ το αυτοκίνητο. Ενδεικτικά η δική μου είναι κατασκευής τέλος '94 και πρώτη άδεια 1ος '95 και δεν έχει αερόσακο.

Πίσω φανάρια από σειρά ΙΙ '98+..

Κατά αλλά είναι και Activa και 2... Ότι να ναι ...

Όλοι ξέρουμε ότι ο Δημήτρης την κοίταξε επειδή είναι αυτόματη χαχα

Νομίζω πάντως έχω καταλάβει ακριβώς ποιο αυτοκίνητο είναι και χαίρομαι που υπάρχει, απλα ο τωρινος ιδιοκτητης τα έχει γράψει με τον δικό του τρόπο.

Υ.Γ.1 αυτοκίνητο μπορεί να είναι άψογο και αποτέλεσμα χρήσης ανταλλακτικών συμβατών μηχανικά, αλλά ασύμβατων χρονολογικά και αισθητικά.

Υ.Γ.2 Έχω κάνει edit στη δημοσίευση και επειδή κάποια μέλη είχαν πατήσει like ηδη οφείλω να το πω. Το edit έγινε γιατί όσο παρατηρώ το αυτοκίνητο τόσο πιο σίγουρος είμαι για το ότι το γνωρίζω το όχημα το συγκεκριμένο και σας παραπέμπω πάλι στο Υ.Γ.1

Last edited:

Nikephoros

Member
Reaction score
15.405
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Με όλο μου το σεβασμό στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που προφανώς έχει αφιερώσει πολύ κόπο και χρόνο, είναι απαράδεκτο για το λόγο που ανέφερε ο Χρήστος σχετικά με την αισθητική και χρονολογική ασυμβατότητα πολλών τμημάτων του.

Stargazer

Member
Reaction score
2.194
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Δημήτρη με 4 φιάλες υγραερίου, πρέπει να είναι παγκόσμια καινοτομία......
Δεν είναι λάθος αφού έχουν και υγρό και αέριο :lol:

nonos

Member
Reaction score
23.858
Πόντοι
1.387
Περιοχή

36825

36826

36827

36828

36829

nonos

Member
Reaction score
23.858
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Nice.. κουτάκι αστρωτο και το κόκκινο αξεθωριαστο... :love:

36831

36832

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.864
Πόντοι
827
Nice.. κουτάκι αστρωτο και το κόκκινο αξεθωριαστο... :love:

View attachment 36831

View attachment 36832
Αχ να ήταν και 1.6i kat :lovee::love:

nonos

Member
Reaction score
23.858
Πόντοι
1.387
Περιοχή

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.864
Πόντοι
827
Kuuuuurwaa...:love:

View attachment 36858

View attachment 36853

View attachment 36854

View attachment 36855

View attachment 36856

View attachment 36857

View attachment 36859

View attachment 36860
Αν μου λέγατε ότι το αυτοκίνητο το παρήγγειλε το Κομμουνιστικό κόμμα Πολωνίας, θα το πίστευα :lost:

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.939
Πόντοι
747
Αν μου λέγατε ότι το αυτοκίνητο το παρήγγειλε το Κομμουνιστικό κόμμα Πολωνίας, θα το πίστευα :lost:
Η Πολωνέζα φιλενάδα μου, μου το μετάφρασε :dance:

""
Αυτό είναι ένα αυτοκίνητο από το πρώτο μοντέλο έτους 1975, δηλαδή μια πολύ μικρή σειρά "μηδέν" αυτού του αυτοκινήτου. Έχει έναν πολύ ενδιαφέροντα χρωματικό συνδυασμό: κοραλλί χρώμα και κόκκινο εσωτερικό. Το αυτοκίνητο δεν έχει αποκατασταθεί ποτέ, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ανανέωσε τη βαφή (έχω φωτογραφίες που τεκμηριώνουν την καλή κατάσταση του αυτοκινήτου πριν από αυτήν την επεξεργασία) και ταπετσαρία τα καθίσματα σύμφωνα με το αρχικό υλικό, τις ραφές και τα χρώματα.

....................................

Το αυτοκίνητο προέρχεται αρχικά από την Αυστρία, όπου πουλήθηκε καινούργιο στον εκθεσιακό χώρο Helmut Kuss KG στο Γκρατς. Έχω το πρωτότυπο βιβλίο έγκρισης για το αυτοκίνητο, που επιτρέπει στο όχημα να διατεθεί στην αυστριακή αγορά, μαζί με τις πλήρεις προδιαγραφές του αυτοκινήτου και την ιστορία του μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Το 2016, το αυτοκίνητο αγοράστηκε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και εισήχθη στην Πολωνία. Αγόρασα το αυτοκίνητο πριν μερικά χρόνια και από τότε το διατηρώ σε άριστη κατάσταση.

""""
Αρα, μάλλον από το ΚΚ της Αυστρίας :D

Σημ 1. Η πινακίδα με την αντίκα, και το μικρό νουμερο, μάλλον παραπέμπει σε πινακίδες ιστορικού οχήματος. Οι ανθρώποι, κάνανε και καλλιγραφική απεικόνιση. Απλό, όμορφο, κατανοητό.
Σημ 2. Τιμή 14.300 Ε
Σημ 3. Ο Χρήστος ( @nonos ) ξέρει, υπήρχε ένα ίδιο, αλλά σε πιο βαθυ κόκκινο στην γειτονιά μου-3 σπίτια πιο κάτω Και με το ίδιο κόκκινο, αλλά σε βελούδο, εσωτερικό.

Reaction score
18.221
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Ο nonos φταει που με αναγκάζει να γραψω :

1g
  1. το κανονικο εσωτερικό έχει καθίσματα με ύφασμα και σκαι στις πλευρικές επιφάνειες των καθισμάτων . Σκαι ολόκληρο η δέρμα δεν βγήκε ποτε .
  2. το κυριότερο ενδιαφέρον του μοντέλου είναι πως είναι απο τις λίγες cx χωρίς diravi .Αυτό το κάνει από την μια σπάνιο , αλλά από την άλλη του αφαιρεί ένα κύριο χαρακτηριστικό του μοντέλου .
  3. . Κι αυτές οι εκδόσεις ήταν οι μόνες cx με το τιμόνι μεγαλύτερης διαμέτρου , μόνο 5 σφαίρες και μια ιδιαίτερη διάταξη στις σωλήνες του ψυγείου . Επίσης στο μπροστινό σύστημα πολλά ανταλλακτικά δρν είναι συμβατά με τις πιο συνηθισμένες εκδόσεις .
  4. Το χρωμα είναι rouge soleil ac 432.
36861

Η φωτογραφία είναι του περασμένου Σεπτέμβρη , που δείχνει το «απείραχτο» εσωτερικό της cx ενός γνωστού .

Top Bottom