Έμαθες τελικά τι απέγινε?Σημ 3. Ο Χρήστος ( @nonos ) ξέρει, υπήρχε ένα ίδιο, αλλά σε πιο βαθυ κόκκινο στην γειτονιά μου-3 σπίτια πιο κάτω Και με το ίδιο κόκκινο, αλλά σε βελούδο, εσωτερικό.

Σήμερα συνάντησα τον γιό του, αλλά ήμουν με παρέα, γυναίκες - παιδιά -εγγόνια, όπως και εκείνος με παιδιά - γυναίκες.Έμαθες τελικά τι απέγινε?
Όχι ότι είμαι αισιόδοξος..![]()
Ο nonos φταει που με αναγκάζει να γραψω :
1g
View attachment 36861
- το κανονικο εσωτερικό έχει καθίσματα με ύφασμα και σκαι στις πλευρικές επιφάνειες των καθισμάτων . Σκαι ολόκληρο η δέρμα δεν βγήκε ποτε .
- το κυριότερο ενδιαφέρον του μοντέλου είναι πως είναι απο τις λίγες cx χωρίς diravi .Αυτό το κάνει από την μια σπάνιο , αλλά από την άλλη του αφαιρεί ένα κύριο χαρακτηριστικό του μοντέλου .
- . Κι αυτές οι εκδόσεις ήταν οι μόνες cx με το τιμόνι μεγαλύτερης διαμέτρου , μόνο 5 σφαίρες και μια ιδιαίτερη διάταξη στις σωλήνες του ψυγείου . Επίσης στο μπροστινό σύστημα πολλά ανταλλακτικά δρν είναι συμβατά με τις πιο συνηθισμένες εκδόσεις .
- Το χρωμα είναι rouge soleil ac 432.
Η φωτογραφία είναι του περασμένου Σεπτέμβρη , που δείχνει το «απείραχτο» εσωτερικό της cx ενός γνωστού .

Νομίζω είναι για ανταλλακτικάΤώρα που τελειώσαν τα λεφτά μου εμφανίζεται αυτό.
![]()
Citroen 2 CV 1974 - Car.gr
Χρονολογία: 1/1974 Χιλιόμετρα: 150.000 χλμ Καύσιμο: Βενζίνη Κυβικά: 600 cc Ιπποδύναμη: 4 hp Πόρτες: 2 Σασμάν: Χειροκίνητο Κατηγορία: Λιμουζίνα/Sedan Τιμή: 500 € Περιγρ...www.car.gr

Το πρώτο ήδη πουλήθηκεΤο πρωτο ευκαιρια, το δευτερο το εχουμε δει σε εκδηλωση.![]()
Νομίζω 74' ήθελε να γράψει...Ωραίο. Αν και ενώ λέει μοντέλο 1964, τα εμπρός φανάρια άλλαξαν το 1967. Επίσης, αέριο????
![]()
Citroen DS 1964 - Car.gr
Χρονολογία: 11/1964 Χιλιόμετρα: 92.354 χλμ Καύσιμο: Αέριο(lpg) - βενζίνη Κυβικά: 2.000 cc Ιπποδύναμη: 14 hp Πόρτες: 5 Σασμάν: Χειροκίνητο Κατηγορία: Άλλο Περιγραφή: Πω...www.car.gr