Rip...james bond

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.366
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Νομιζω οτι χαλασανε 3 η 4 ντεσεβό κ η ταινεια for your eyes only ειναι γυρησμενη στη Κερκυρα...η μηχανη του ηταν απο gs η axel...κ τα κιτρινα 2cv ειχαν κ roll bar...
Απιστευτη η εκφραση του bond οταν βλεπει το 2cv...
RIP bond...

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.242
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Ο θεός να τον αναπαύσει (όπως και τα 4 2cv που κατέστρεψαν).
Ο καλύτερος 007 κατά τη γνώμη μου..

nonos

Member
Reaction score
24.806
Πόντοι
1.487
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Φοβερος. Αλλα προτιμω Sean Connery και Pierce Brosnan.
Τριτη "εφυγε", Κυριακη χαζευα το λευκο volvo P1800 απο τον "Αγιο" στο μουσειο μεταφορων της Γλασκωβης.

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.334
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
...kata tin diki mou gnomi o kaliteros 007 masi me Connery...
Gia to kinigito me 2cv ichane 4 amaksakia proetimasi..., diavasa tote ena arthro sto angliko periodiko autocar...
Pantos kataferane to akatorthoto na baloune michani GS choris na makrinoune to sassaki!
Ke... Ta 4 amaksia epistrepsane stin basi tous, strapatzarismena men ala machima...

Nikephoros

Member
Reaction score
15.683
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Πάντως εμένα μου άρεσε περισσότερο στους "Persuaders", μαζί με τον Tony Curtis και την υπέροχη μουσική του John Barry. Μία σειρά που είχε επίσης έντονο αυτοκινητικό ενδιαφέρον... Η Aston Martin DBS που είχε και η Ferrari 246 Dino GT του Tony Curtis ήταν υπέροχες! (Σημ. Η DBS του Roger Moore στη σειρά φαινόταν ότι είναι η V8, αλλά δεν ήταν... Ήταν μία εξακύλινδρη "ντυμένη" σα V8).

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.952
Πόντοι
827
Για κάποιο λόγο αρκετές ταινίες και σειρές των '60 και των '70 είχαν αυτοκινητιστικό ενδιαφέρον, με πρώτες τις γαλλικές που συνέχισαν και στα '80 και '90 με πολλές καταδιωξεις με αυτοκίνητα

Reaction score
18.477
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Για κάποιο λόγο αρκετές ταινίες και σειρές των '60 και των '70 είχαν αυτοκινητιστικό ενδιαφέρον, με πρώτες τις γαλλικές που συνέχισαν και στα '80 και '90 με πολλές καταδιωξεις με αυτοκίνητα

νομίζω ήταν η εποχή που σε ολόκληρη την Ευρώπη το αυτοκίνητο άρχισε να γίνεται 'μαζικό' μέσο μεταφοράς. Μπήκε σε κάθε οικογένεια. Η εργατική τάξη καλυτέρεψε το βιοτικό της επίπεδο, το αυτοκίνητο έγινε φτηνότερο, και ήταν η αλλαγή που κυριάρχησε στην ζωή αυτές τις δεκαετίες.

Ε, και όι ταινίες πρέπει να συγκινήσουν, να πουλήσουν. Το αυτοκίνητο συγκινουσε αυτήν την δεκαετία. Αυτός που αγόραζε ένα κορτίνα, ένα έσκορτ, ένα Α112, ακόμα και στην δυτική ευρώπη, έφερνε το πρωτο αυτοκίνητο στην οικογένεια. Λογικό ο ενθουσιασμός να ήταν μεγαλύτερος από την απλή αντικατάσταση των επόμενων δεκαετιών.
Στην Αμερική, το αυτοκίνητο νομίζω είχε μαζικοποιηθεί νωρίτερα. 'ηδη αμέσως μετά τον πόλεμο

nikos_xm

Member
Reaction score
710
Πόντοι
507
το κυνηγητό με την aston martin και την ferrari στο μονακό είναι :love::love:
Μου αρέσει ειδικά εκεί που πάνε να συγκρουστούν με το αντίθετο όχημα και αλλάζουν κατευθύνσεις και η ferrari γκαζώνει στην ανηφόρα και βγάζει ένα ντουμάνι από άκαυτη βενζίνα,
αμέσως μετά από τη σκηνή φαίνονται παρκαρισμένα και δυο ds μπλε με λευκή οροφή
αθάνατα 70s

Last edited:
Top Bottom